مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

neda*

New member
سلام به همه دوستای گلم.. امروز نیم ساعت به ساعت مطالعم اضافه کردم.. البته خیلی کم خوندم ولی یادمه یه بار ندا جون گفتن که باید هر روز کمی به ساعت مطالعه و مباحثی که میخونیم اضافه کنیم و این یکی از راههای موفق شدنه.. حساب کردم اگه اینجوری پیش برم بعد از دو هفته به ساعت مطالعه ایده آلم میرسم.. حالا اونایی که ریاضیشون قویه میتونن حساب کنن که من امروز چقدر خوندم..:thanks::thanks:.. قول داده بودم که پ هاش رو بخونم که خدا رو شکر تموم شد....هر چند که به مرور نیاز داره..واسه فردا میخوام مبحث اسد آمینه رو شروع کنم.. من فقط از رو جزوه میخونم و احتمالا زود بهتون میرسم..یادم رفت ...باید بگم که باید زبانم به برنامم اضافه کنم ..خوب از امشب شروعش میکنم... پس برم بخونم.. شب برمیگردم...............
سایه عزیز کلی انرژی +++++++++++داری که به من منتقل کردی
به نظر من که بهترین کار رو میکنی با روزی 0.5 ساعت اضافه کردن به ساعتای مطالعاتیت یا روزی 1-2 ص اضافه کردن به مطالب خونده شدت بعد 1 ماه میبینی که چه راحت به زمان و میزان مناسبی رسیدی و چه راحت به ساعتای مطالعاتی بالا عادت کردی
خود منم همین طوری به خوندن مطالب تو ساعتای پشت هم عادت کردم
شاید باورت نشه من از 1.5 ساعت تو روز شروع کردم اما الان تو شرایط عادی دیگه کمتر از 5 ساعت نمیخونم البته بازم باید بیشترش کنم

neda*

New member
ممنونم از راهنماییتون دوستان-من پارسال رتبه م 500 شده بود همش 2 ماه درس خوندم بیوشیمی فقط ضروریات رضا محمدی رو خونده بودم تقریبا 80% سوالات از ضروریات بود ولی کافی نبود باید هارپر م کنار رضا محمدی خوند
خوش اومدید
به امید خدا رتبه 500 پارسالتون میشه 5 یا زیر 5 امسال
موفق باشین

neda*

New member
برنامه امروز من:
امروز خیلی خوب بود و من از خودم راضی بودم
صبح که میخواستم شروع کنم خیلی خسته و کسل بودم هی شیطونه میگفت برم 1 ساعت بخوابم تا خستگیم در بره و بعد شروع کنم اما با خودم کنار اومدم زودی یه نسکافه تلخ درست کردم و خوردم و خوابم پرید از 7.5 خوندم تا.....
وقتی ساعت 2.5 شد و به برنامه روزم نگاه کردم خوشحال شدم که صبح با خستگیم در افتاده بودم وگرنه اگه صبح میخوابیدم نصف اینم نمیتونستم بخونم
15 ص از متابولیسم کربوهیدرات و دوره 11 ص از قبلو خلاصه نویسی 7 ص
دوره 4 فصل شیمی عمومی که خونده بودم (چون بینش فاصله افتاد امروز دوره کردم تا از فردا دوباره شروع کنم)
زبان هم خوندم الانم قبل خواب مرور میکنم
امیدوارم همگی از امروزتون راضی باشین و فردا از امروز بهتر
شبتون آرام و لحظه هاتون پر آرامش

آخرین ویرایش:

vitamin

New member
سلام من امروز اسيد امينه خلاصه لنينجر و و ضروريات خوندم زبانم خوندم امروز كم خوندم
budo.gif
ولي فردا جبران ميكنم

foroozan

New member
ممنونم از راهنماییتون دوستان-من پارسال رتبه م 500 شده بود همش 2 ماه درس خوندم بیوشیمی فقط ضروریات رضا محمدی رو خونده بودم تقریبا 80% سوالات از ضروریات بود ولی کافی نبود باید هارپر م کنار رضا محمدی خوند
بنظرشما هارپر بهتره یا لنینجر؟یکیشونو بگید که درکنار جزوه دکتر جعفرنژاد بخونم چون جزوه خیلی نکته ایه ویه خورده شبیه ضروریات

vitamin

New member
بيو چند درصد زدي ؟

foroozan

New member
سلام به همگی
برنامه من:یه فصل از لنینجر(الان تا سر انزیم خوندم)+یه کم شیمی الی از رو یه جزوه ساده+الانم میرم دوتا متن زبان بخونم.
باااااای

neda*

New member
1-نکته :وقتی فروکتوز را با کتو ردوکتاز احیا مکنیم بر حسب اینکه oh کربن 2 در سمت راست قرار بگیرد به سوربیتول و اگر در سمت چب قرار بگیرد به مانیتول احیا میشود.
2-نکته: تجمع سوربیتول در بدن سبب ایجاد نوروپاتی(اختلالات عصبی) میشود.

purposefully= عمدا
deliberately= عمدا

saye

New member
بنظرشما هارپر بهتره یا لنینجر؟یکیشونو بگید که درکنار جزوه دکتر جعفرنژاد بخونم چون جزوه خیلی نکته ایه ویه خورده شبیه ضروریات
به نظر من هارپر در کنار جزوتون بهتره.. آخه هارپر پزشکی تره و اگه سوالای بالیی بدن با اون قابل جواب دادنه.. هر چند که قالب کلی همه رفرنسا مثل همه

saye

New member
بيو چند درصد زدي ؟
آقا محسن مگه میخوای بیوشیمی 100% بزنی...........:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:... من از شیرازم.. اینم درصدای دوستم که سال گذشته با رتبه 53 بیوشیمی شیراز قبول شد::: بیوشیم 77%.......شیمی 34%.....زیست54%....زبان28%

saye

New member
کسی زبان از جزوه رضازاده میخونه؟؟؟ حجمش زیاده و تو تقسیم بندیش موندم .. طوری که بشه تا کنکور خوب خوندش{یک دور کامل با مرور}.... اگر کسی برنامه ریزیش کرده لطفا به منم بگید..

saye

New member
بافر کربنات - بی کربنات مهمترین بافر خارج سلولی و بافر فسفات و پروتئین مهمترن بافر داخل سلولی است.

saye

New member
خدایا گاهی تو را بزرگ میبینم و گاهی کوچک.. این تو نیستی که بزرگ می شوی و کوچک.. این منم که گاهی به تو نزدیک میشوم و گاهی دور............

s.ahang

New member
سلام
انشاله هر روزت بهتر دیروزت باشه و بتونی طبق برنامت جلو بری
3 ساعت درس خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

foroozan

New member
کسی زبان از جزوه رضازاده میخونه؟؟؟ حجمش زیاده و تو تقسیم بندیش موندم .. طوری که بشه تا کنکور خوب خوندش{یک دور کامل با مرور}.... اگر کسی برنامه ریزیش کرده لطفا به منم بگید..
سایه جان مگه رضازاده جزوه هم داره؟

foroozan

New member
نکته:
دیابت ملیتوس ووقوع اسیدوز متابولیک در دیابتیها:
کاهش انسولین------>عدم ورود گلوکز به بافتها--------->استفاده بافتها ازاسیدهای چرب بعنوان سوخت اولیه -----------> تجمع بالای دو اسیدچرب به نامهایB هیدروکسی بوتیریک اسید و استو استیک اسید-------->کاهش phخون به زیر 7/35 -----------> اسیدوز حاد

علایم اسیدوز :اسهال استفراغ سردرد تهوع گیجی تشنج و نهایتا کما

درمان اسیدوزدیابتی ها:1_تزریق انسولین 2_تزریق بی کربنات بصورت وریدی که باعث افزایش phپلاسما میگردد.

foroozan

New member
آقا محسن مگه میخوای بیوشیمی 100% بزنی...........:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:... من از شیرازم.. اینم درصدای دوستم که سال گذشته با رتبه 53 بیوشیمی شیراز قبول شد::: بیوشیم 77%.......شیمی 34%.....زیست54%....زبان28%
از دوستت بپرس چیا وچطور درس خونده

foroozan

New member
سلام عزیزم... منظورم کتابش بود ... آخه من کتابش گیرم نیومد ناچار شدم کپی بزنم.. شده شبیه جزوه.. واسه همین گفتم جزوه
من میخوام از هفته دیگه لغتاشو شروع کنم به خوندن.خواستی وایسا باهم شروعش کنیم

saye

New member
از دوستت بپرس چیا وچطور درس خونده
پرسیدم... ... واسه زیست اونم تاکید میکرد اول کتابای دبیرستان و تست آی کیو بی + تست گاج و کمی هم از مولفان... بیوشیمی هم همون جزوه که گفتم خونده بود ولی تست زیاد زده بود..کتاب تست دکتر جعفرنژاد انتشارات فرهنگ.. میگفت باید تستارو چند بار بخونی و جواب تشریحیشم بخونی .. خیلی از نکاتو از جوابای تشریحی اون کتاب درآورده بود...شیمی و زبانش معمولی بود ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا