مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

setareh58

New member
بچه ها یک سوال می خوام ازتون بپرسم امیدوارم به بچه های شیمی بر نخوره فقط سوال هستش با تمام احترامی که برای بچه های شیمی حالا چه محض چه کاربردی به نظرتون اون ها چرا باید بیوشیمی بخونن؟؟؟ بیوشیمی بالینی ارث بابام نیست به خدا فقط می خوام بگم دانشجو های رشته های شیمی دیدگاه خیلی خیلی کمی نسبت به بیوشیمی و زیست دارن تا اون جایی که من میدونم بیوشیمی بیشتر به زیست شناسی نزدیکه تا شیمی و خیلی هم براشون سخته خوندن زیست شناسی سلولی مولکولی برای ارشد گرچه اون ها شیمی آلی مک موری و عمومی چارلز مورتیمر رو بهتر از ما بلدن ولی به نظره من فقط نظرمه زیست شناسی ها فقط باید حق بیوشیمی بالینی خوندن را داشته باشن (((دوستان شیمی من فقط نظرمو گفتم بازم از همگی تون عذر می خوام) در پناه حق باشید
نه بخاطر اینکه رشته خودم شیمی بلکه استنباط شما از رشته شیمی کاملا" اشتباه اتفاقا" با کمی تسلط بر زیست عمومی که زیست دبیرستان باشه فهم بیوشیمی چندان مشکل نیست فقط برایادگیریش تکرار میخواد که فک میکنم براهمه داوطلبین لازمه امیدوارم هیچوقت دیگه یکطرفه قضاوت نکنین موفق باشین

داش محسن

New member
مرسی روزی چن ساعت باید خوند؟ در ضمن من با یه دکترای بیوشیمی بالینی که مشاوره می کردم ایشون می گفت زیست هیئت مولفان به درد نمی خوره ازش سوال نمیدن

setareh58

New member
مرسی روزی چن ساعت باید خوند؟ در ضمن من با یه دکترای بیوشیمی بالینی که مشاوره می کردم ایشون می گفت زیست هیئت مولفان به درد نمی خوره ازش سوال نمیدن
شما که رشتتون زیست و استاد مایین برای شما بخاطر مرور همون زیست دبیرستان بخونین ولی تاجایی که اطلاع دارم 80%سوالات از هیئت مولفان میاد و تا اینجا که خوندم همون بیشتر مطالب دبیرستان ولی با کمی واژگان تخصصی تر و گسترده تر
ساعاتش بخودتون بستگی داره

setareh58

New member
سلام گلم.مجددا بهت خوش امد میگم.برناممون اینه که هر شب حدودای 11-12شب میاییم و یه سلامی بهم دیگه میدیمو گزارش کار مطالعه روزانمونو میدیم و در نهایتم یه نکته بیوشیمی ویه لغت زبان میذاریم.همین...
سلام فروزان جان بیوشیمی به کجا رسوندی من که خیلی متابولیسم قند هستم خیلی کند پیش میرم

foroozan

New member
سلام فروزان جان بیوشیمی به کجا رسوندی من که خیلی متابولیسم قند هستم خیلی کند پیش میرم
سلام ستاره جون من یه هفتس لنینجرو شروع کردم به خوندن.حالا نمیدونم منکه تابحال نخوندمش تاکی میتونم تمومش کنم!اگه داری خیلی خوب ودرحد فهم کامل میخونیش ایرادی نداره کند پیش بری

foroozan

New member
سلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
سلام دوست عزیز خوش اومدی به جمع دوستانت.شما که رشتتون زیست بوده فکر نمیکنم لازم باشه خیلی خودتونو با زیست خونی خسته کنین.من زیستو گذاشتم واسه بعده عید انشالا.اونم اگه بشه ایشالا یه جزوه خوب گیر بیارم بخونمش.زیست به سرمایه گذاری زیادی نیاز نداره ها

setareh58

New member
سلام ستاره جون من یه هفتس لنینجرو شروع کردم به خوندن.حالا نمیدونم منکه تابحال نخوندمش تاکی میتونم تمومش کنم!اگه داری خیلی خوب ودرحد فهم کامل میخونیش ایرادی نداره کند پیش بری
من از همین اول که میخونم برا یادگیری میخونم مجبورم چون فرصتی ندارم که مجدد برگردم بخونم لنینجر جلد دوم میخونی؟

داش محسن

New member
ممنون دوست خوبم برای همه بچه های بیوشیمی آرزوی موفقیت می کنم لحظه هایتان آرام

setareh58

New member
ببخشین من باید برم انشالله همگی موفق باشین و هیچوقت خسته نشین و روحیتون شاداب بمونه

setareh58

New member
ok خیلی خوبه
نه بابا تازه جلد یکو خریدم و دارم میخونمش.خیلی عقبم نه؟؟؟
عقب که نیستی ولی لنینجر زمان میبره البته من اولین بارم بود که بیوشیمی میخوندم اونم از روی لنینجر انشالله خوب برنامه ریزی بکن و خوب پیش برو به مطالب اضافی گیر نده من همراه کتاب ضروریات خوندمش و با توجه به تستاش مطالبشو میخوندم درواقع کمی تندخوانی میکردم ونکات مفیدش رو برمیداشتم

saye

New member
بچه ها یک سوال می خوام ازتون بپرسم امیدوارم به بچه های شیمی بر نخوره فقط سوال هستش با تمام احترامی که برای بچه های شیمی حالا چه محض چه کاربردی به نظرتون اون ها چرا باید بیوشیمی بخونن؟؟؟ بیوشیمی بالینی ارث بابام نیست به خدا فقط می خوام بگم دانشجو های رشته های شیمی دیدگاه خیلی خیلی کمی نسبت به بیوشیمی و زیست دارن تا اون جایی که من میدونم بیوشیمی بیشتر به زیست شناسی نزدیکه تا شیمی و خیلی هم براشون سخته خوندن زیست شناسی سلولی مولکولی برای ارشد گرچه اون ها شیمی آلی مک موری و عمومی چارلز مورتیمر رو بهتر از ما بلدن ولی به نظره من فقط نظرمه زیست شناسی ها فقط باید حق بیوشیمی بالینی خوندن را داشته باشن (((دوستان شیمی من فقط نظرمو گفتم بازم از همگی تون عذر می خوام) در پناه حق باشید
سلام ... باشه..ما شیمیست ها هم نظرمون رو میدیم.. همون طور که از آزمون هم معلومه بیوشیمی علمی متشکل از زیست و شیمیه که ما تو شیمیش خوبیم و شماها تو زیستش... پس با هم مساوی هستیم و ما هم حق ادامه تحصیل تو این رشته رو داریم.. به هر حال عده ای کارشناس به این نتیجه رسیدن که چه کارشناسی هایی واسه بیو بالینی مورد قبوله...در ضمن در ادامه این رشته میشه به داروسازی رسید که بیشتر به شیمی ربط داره و خیلیها واسه دکترای داروسازی این رشته رو انتخاب می کنن

saye

New member
سلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
سلام .. خیلی خوش آمدی.. تازه هم به خوندن شروع کردی؟؟ اگه اینطوره و شما هم مایل باشید با هم پیش بریم.. آخه بقیه بچه ها خیلی جلو هستن.. تا جایی که من میدونم زیستای دبیرستان و هیًت مولفان کافیه.. سطح سوالا در حد دبیرستانه

saye

New member
روزی چند ساعت خوندن مطرح نیست..شما باید همه سرفصلا رو بخونید و خوب یاد بگیرید و خوب به یاد بیاورید .. که این موضوع واسه هر فردی متفاوته..زسیت مولفان جامعه ..شاید جاهاییش رو زیادی گفته باشه که با بررسی کنکورای سالای قبل مییاد دستتون که باید چی بخونید.. یه کتابم هست به نام برای کنکور که شنیدم بد نیست و یه جورایی خلاصه کتابای زیستی هست که خود وزارت بهداشت اعلام کرده

saye

New member
سلام به همه دوستای گلم.. امروز نیم ساعت به ساعت مطالعم اضافه کردم.. البته خیلی کم خوندم ولی یادمه یه بار ندا جون گفتن که باید هر روز کمی به ساعت مطالعه و مباحثی که میخونیم اضافه کنیم و این یکی از راههای موفق شدنه.. حساب کردم اگه اینجوری پیش برم بعد از دو هفته به ساعت مطالعه ایده آلم میرسم.. حالا اونایی که ریاضیشون قویه میتونن حساب کنن که من امروز چقدر خوندم..:thanks::thanks:.. قول داده بودم که پ هاش رو بخونم که خدا رو شکر تموم شد....هر چند که به مرور نیاز داره..واسه فردا میخوام مبحث اسد آمینه رو شروع کنم.. من فقط از رو جزوه میخونم و احتمالا زود بهتون میرسم..یادم رفت ...باید بگم که باید زبانم به برنامم اضافه کنم ..خوب از امشب شروعش میکنم... پس برم بخونم.. شب برمیگردم...............

داش محسن

New member
ممنونم از راهنماییتون دوستان-من پارسال رتبه م 500 شده بود همش 2 ماه درس خوندم بیوشیمی فقط ضروریات رضا محمدی رو خونده بودم تقریبا 80% سوالات از ضروریات بود ولی کافی نبود باید هارپر م کنار رضا محمدی خوند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا