vitamin
New member
سلام خوش اومدي واسه شروع زيست دبيرستان و پيش دانشگاهيسلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
سلام خوش اومدي واسه شروع زيست دبيرستان و پيش دانشگاهيسلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
سلام دوست عزیز کتابهای دبیرستان و پیش دانشگاهی با گاج و کتاب هیئت مولفان بخونسلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
نه بخاطر اینکه رشته خودم شیمی بلکه استنباط شما از رشته شیمی کاملا" اشتباه اتفاقا" با کمی تسلط بر زیست عمومی که زیست دبیرستان باشه فهم بیوشیمی چندان مشکل نیست فقط برایادگیریش تکرار میخواد که فک میکنم براهمه داوطلبین لازمه امیدوارم هیچوقت دیگه یکطرفه قضاوت نکنین موفق باشینبچه ها یک سوال می خوام ازتون بپرسم امیدوارم به بچه های شیمی بر نخوره فقط سوال هستش با تمام احترامی که برای بچه های شیمی حالا چه محض چه کاربردی به نظرتون اون ها چرا باید بیوشیمی بخونن؟؟؟ بیوشیمی بالینی ارث بابام نیست به خدا فقط می خوام بگم دانشجو های رشته های شیمی دیدگاه خیلی خیلی کمی نسبت به بیوشیمی و زیست دارن تا اون جایی که من میدونم بیوشیمی بیشتر به زیست شناسی نزدیکه تا شیمی و خیلی هم براشون سخته خوندن زیست شناسی سلولی مولکولی برای ارشد گرچه اون ها شیمی آلی مک موری و عمومی چارلز مورتیمر رو بهتر از ما بلدن ولی به نظره من فقط نظرمه زیست شناسی ها فقط باید حق بیوشیمی بالینی خوندن را داشته باشن (((دوستان شیمی من فقط نظرمو گفتم بازم از همگی تون عذر می خوام) در پناه حق باشید
شما که رشتتون زیست و استاد مایین برای شما بخاطر مرور همون زیست دبیرستان بخونین ولی تاجایی که اطلاع دارم 80%سوالات از هیئت مولفان میاد و تا اینجا که خوندم همون بیشتر مطالب دبیرستان ولی با کمی واژگان تخصصی تر و گسترده ترمرسی روزی چن ساعت باید خوند؟ در ضمن من با یه دکترای بیوشیمی بالینی که مشاوره می کردم ایشون می گفت زیست هیئت مولفان به درد نمی خوره ازش سوال نمیدن
سلام فروزان جان بیوشیمی به کجا رسوندی من که خیلی متابولیسم قند هستم خیلی کند پیش میرمسلام گلم.مجددا بهت خوش امد میگم.برناممون اینه که هر شب حدودای 11-12شب میاییم و یه سلامی بهم دیگه میدیمو گزارش کار مطالعه روزانمونو میدیم و در نهایتم یه نکته بیوشیمی ویه لغت زبان میذاریم.همین...
سلام ستاره جون من یه هفتس لنینجرو شروع کردم به خوندن.حالا نمیدونم منکه تابحال نخوندمش تاکی میتونم تمومش کنم!اگه داری خیلی خوب ودرحد فهم کامل میخونیش ایرادی نداره کند پیش بریسلام فروزان جان بیوشیمی به کجا رسوندی من که خیلی متابولیسم قند هستم خیلی کند پیش میرم
سلام دوست عزیز خوش اومدی به جمع دوستانت.شما که رشتتون زیست بوده فکر نمیکنم لازم باشه خیلی خودتونو با زیست خونی خسته کنین.من زیستو گذاشتم واسه بعده عید انشالا.اونم اگه بشه ایشالا یه جزوه خوب گیر بیارم بخونمش.زیست به سرمایه گذاری زیادی نیاز نداره هاسلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
من از همین اول که میخونم برا یادگیری میخونم مجبورم چون فرصتی ندارم که مجدد برگردم بخونم لنینجر جلد دوم میخونی؟سلام ستاره جون من یه هفتس لنینجرو شروع کردم به خوندن.حالا نمیدونم منکه تابحال نخوندمش تاکی میتونم تمومش کنم!اگه داری خیلی خوب ودرحد فهم کامل میخونیش ایرادی نداره کند پیش بری
ok خیلی خوبهمن از همین اول که میخونم برا یادگیری میخونم مجبورم چون فرصتی ندارم که مجدد برگردم بخونم لنینجر جلد دوم میخونی؟
عقب که نیستی ولی لنینجر زمان میبره البته من اولین بارم بود که بیوشیمی میخوندم اونم از روی لنینجر انشالله خوب برنامه ریزی بکن و خوب پیش برو به مطالب اضافی گیر نده من همراه کتاب ضروریات خوندمش و با توجه به تستاش مطالبشو میخوندم درواقع کمی تندخوانی میکردم ونکات مفیدش رو برمیداشتمok خیلی خوبه
نه بابا تازه جلد یکو خریدم و دارم میخونمش.خیلی عقبم نه؟؟؟
سلام ... باشه..ما شیمیست ها هم نظرمون رو میدیم.. همون طور که از آزمون هم معلومه بیوشیمی علمی متشکل از زیست و شیمیه که ما تو شیمیش خوبیم و شماها تو زیستش... پس با هم مساوی هستیم و ما هم حق ادامه تحصیل تو این رشته رو داریم.. به هر حال عده ای کارشناس به این نتیجه رسیدن که چه کارشناسی هایی واسه بیو بالینی مورد قبوله...در ضمن در ادامه این رشته میشه به داروسازی رسید که بیشتر به شیمی ربط داره و خیلیها واسه دکترای داروسازی این رشته رو انتخاب می کننبچه ها یک سوال می خوام ازتون بپرسم امیدوارم به بچه های شیمی بر نخوره فقط سوال هستش با تمام احترامی که برای بچه های شیمی حالا چه محض چه کاربردی به نظرتون اون ها چرا باید بیوشیمی بخونن؟؟؟ بیوشیمی بالینی ارث بابام نیست به خدا فقط می خوام بگم دانشجو های رشته های شیمی دیدگاه خیلی خیلی کمی نسبت به بیوشیمی و زیست دارن تا اون جایی که من میدونم بیوشیمی بیشتر به زیست شناسی نزدیکه تا شیمی و خیلی هم براشون سخته خوندن زیست شناسی سلولی مولکولی برای ارشد گرچه اون ها شیمی آلی مک موری و عمومی چارلز مورتیمر رو بهتر از ما بلدن ولی به نظره من فقط نظرمه زیست شناسی ها فقط باید حق بیوشیمی بالینی خوندن را داشته باشن (((دوستان شیمی من فقط نظرمو گفتم بازم از همگی تون عذر می خوام) در پناه حق باشید
سلام .. خیلی خوش آمدی.. تازه هم به خوندن شروع کردی؟؟ اگه اینطوره و شما هم مایل باشید با هم پیش بریم.. آخه بقیه بچه ها خیلی جلو هستن.. تا جایی که من میدونم زیستای دبیرستان و هیًت مولفان کافیه.. سطح سوالا در حد دبیرستانهسلام دوستان خدا قوت منم تازه اومدم یه سوال داشتم برای درس زیست شناسی چه کتابی بخونیم؟ ممنون
روزی چند ساعت خوندن مطرح نیست..شما باید همه سرفصلا رو بخونید و خوب یاد بگیرید و خوب به یاد بیاورید .. که این موضوع واسه هر فردی متفاوته..زسیت مولفان جامعه ..شاید جاهاییش رو زیادی گفته باشه که با بررسی کنکورای سالای قبل مییاد دستتون که باید چی بخونید.. یه کتابم هست به نام برای کنکور که شنیدم بد نیست و یه جورایی خلاصه کتابای زیستی هست که خود وزارت بهداشت اعلام کردهمرسی روزی چن ساعت باید خوند؟ در ضمن من با یه دکترای بیوشیمی بالینی که مشاوره می کردم ایشون می گفت زیست هیئت مولفان به درد نمی خوره ازش سوال نمیدن