مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vitamin

New member
آقا محسن مگه میخوای بیوشیمی 100% بزنی...........:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:... من از شیرازم.. اینم درصدای دوستم که سال گذشته با رتبه 53 بیوشیمی شیراز قبول شد::: بیوشیم 77%.......شیمی 34%.....زیست54%....زبان28%
خيلي عاليه شيمي چي خونده؟ منظورم شيمي عموميه

foroozan

New member
دوستان اگه ميشه هركدوم بگيم سال چندمه امتحان ميديم و چرا سال قبل خوب عمل نكرديم و اينكه الان چه منابعي رو مطالعه ميكنيم. مطمئن باشين اگه اينكاره انجام بديم به هم كمك كرديم:idea_majidonline:
باشه
من پارسال آزمایشی شرکت کردم چون تازه کارشناسیم تموم شده بود و زیاد آمادگی نداشتم.فقط هم کتاب بیوشیمی برای کنکورو در عرض1ماه ونیم خوندم.35درصد زدم.بقیه دروسم که چیزی نخونده بودم زبان15درصد شیمی 22درصد وزیست 70 زدم.امسالم واقعا نمیدونم چم شده اصلا جدی درس نمیخونم!:whistle:

vitamin

New member
دوستان گل بيوشيمي لطفا واسه تشكر يا موافقت از likeاستفاده كنيد تا واسه ديدن نظرات و پست هاي مفيد دوستان وقت كمتري صرف بشه ممكنه سرعت اينترنت بعضي ار بچه ها پايين باشه ممنون :rose:

saye

New member
سلااااااام دوستان. بهتون پيشنهاد ميدم زبان لزگي رو شروع كنين كه ديره!! لغاتش رو گروهي پيدا كنيم و بخونيم. آخر كتاب لزگي نمونه سوال آزمونا هم زده. يا علي پيش به سوي قبولي
lمن که کتاب رضازاده رو شروع کردم..آخه منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده رو پوشش میده و با توجه به حجم زیادش فکر نکم به کتاب دیگه ای برسم.. هرچند
که زبان یعنی دایره لغات و فرقی نمیکنه از رو کدوم کتاب این دایره وسیع تر بشه...

saye

New member
راستي روشي كه آقا محمد گفته درسته. يادگيري لغات در قالب جمله و مثال استاندارده.حتي 504 هم از اين روش استفاده كرده. بچه ها جونم چرا با مشكي مينويسيد؟ رنگي بنويسيد شاد و پرانرژي باشيم همگي
راست میگین.....منم عاشق رنگم

saye

New member
دوستان اگه ميشه هركدوم بگيم سال چندمه امتحان ميديم و چرا سال قبل خوب عمل نكرديم و اينكه الان چه منابعي رو مطالعه ميكنيم. مطمئن باشين اگه اينكاره انجام بديم به هم كمك كرديم:idea_majidonline:
من سال دوممه و علت اینکه قبول نشدم .. فقط نخوندن بود .. زیست و زبان که اصلا نخوندم.. شیمی کمی آلی خوندم و چند فصل مورتیمر..بیوشیمی رو بیشتر از درسای دیگم خوندم ولی بین رفرنسا غرق شده بودم ....ونرسیدم تمومش کنم و مهمتر از همه اصلا مرور نشد و همین باعث شد که سر جلسه سوالا واسم آشنا بود ولی یادم نمییومد....... منابع امسالم... شیمی عمومی مورتیمر.. آلی ،بیوشیمی و زیست جزوه دارم .. واسه زیست اول زیست دبیرستان رو می خونم .. زبان کتاب رضازاده

saye

New member
:21:دوستان 2 سالی میشه که از شیمی 2 هم زیاد سوال میدن حداقل 12 تا سوال . کسی یه منبع معتبر سراغ داره؟مورتیمر نباشه
آقا محسن گفتید منبع معتبر پس فقط میشه گفت همون مورتیمر... برای اطمینان از 100%موفق شدن واسه شیمی عمومی حتما مورتیمر رو بخونید.. حجمش زیاده ولی اصلا سخت نیست و بیشتر حجمش مربوط به مثالایی میشه که واسه فهم بهتر زده.. وقتی شروعش کنید میبینید انقدری هم که فکر میکردید سخت نبوده.. در ضمن تو سوالا دیدم که خود متن مورتیمر رو نقطه چین کردن و فقط کسی میتونه جواب بده که خط به خط مورتیمر رو خونده باشه

saye

New member
امسال كه امتحان دادم سوالاي شيمي عمومي بيشتر از شيمي آلي بودن پس بهتره واسه عمومي هم وقت بذاريم
ناگفته نمونه که شیمی امسال نسبت به سالای گذشته سختتر بود.. حتی تو کارنامه قبول شده ها هم کمترین درصده.. آره بیشتر عمومی بود........وای یادم اومد داغم تازه شد.....

neda*

New member
منم پارسال برای تغذیه خوندم اما خیلی دیر شروع کردم تقریبا بهمن بود و امسال هم تا نیمه آبان تغذیه خوندم و از نیمه آبان به بعد تصمیم گرفتم که بیوشیمی شرکت کنم
بیوشیمی رو خیلی دوست دارم و برای موفق شدن توش تلاش میکنم میخوام به خودم خودمو ثابت کنم:shocked:
منابع من:بیوشیمی:الان دارم جزوه دوران دانشگام و کتاب احسانی رو میخونم...بعد اینا میخوام ضروریات و تست جعفر نژاد رو بخونم
شیمی عمومی مورتیمر و شیمی آلی موریسون بوید و تست شیمی نادری...شاید شیمی برای کنکورم خوندم
زیست :3 سال دبیرستان و هیات مولفان و تست IQB....
زبانم فعلا تافل بعد تافلم آزمونای سالای قبل و رضا زاده وقت بشه لزگی

فعلا هم دارم بیوشیمی شیمی عمومی و زبان رو میخونم

آخرین ویرایش:

داش محسن

New member
ندا خانوم منابعی که میخونی خوبه ولی باید بیوشیمی هارپرم کنار ضروریات بخونی

saye

New member
باشه
من پارسال آزمایشی شرکت کردم چون تازه کارشناسیم تموم شده بود و زیاد آمادگی نداشتم.فقط هم کتاب بیوشیمی برای کنکورو در عرض1ماه ونیم خوندم.35درصد زدم.بقیه دروسم که چیزی نخونده بودم زبان15درصد شیمی 22درصد وزیست 70 زدم.امسالم واقعا نمیدونم چم شده اصلا جدی درس نمیخونم!:whistle:
انگیزتو از دست نده.. به این فکر کن که پارسال که کم خونده بودی درصدات با افرادی که قبول شدن خیلی فاصله نداره.. پس با کمی تلاش قطعا موفق میشی.. به تیر ماه فکر کن .. خیلی نمونده و اون موقع اگر تلاشتو کرده باشی شاد شادی و از زندگیت بیشتر لذت میبری و اگر آنقدری که در توان داری تلاش نکرده باشی مطمئنن پشیمون خواهی بود ... آخه درس خوندن انقدرا هم که ما فکر میکنیم سخت نیست.... منم که گفتم ساعت مطالعم زیاد نیست ولی به خودم قول دادم که هر روز نیم ساعت بیشتر بخونم و به زودی به ساعت ایده آل خواهم رسید... اگه چند روزی به خودت سختی بدی بعد میبینی که به خوندن عادت کردی و اگه درس نخونی انگار چیزی گم کردی ...الان فرصت کافی واسه موفق شدن رو داری حتما ازش بهره ببر.. تو عضو انجمنی و همونطور که میدونی بچه های انجمن حتما باید قبول شن.... الانم که اینارو خوندی برو و شروع به خوندن کن حتی یک صفحه یا چند دقیقه.. نذار بین درس خوندنت فاصله بیفته..............موفق باشی

neda*

New member
ندا خانوم منابعی که میخونی خوبه ولی باید بیوشیمی هارپرم کنار ضروریات بخونی
آقا محسن من فکر کنم لنینجر از هارپر مقدمتر باشه البته اینو یکی از بچه های دکترا میگفت
منم سعی میکنم به امید خدا بعد این منابع و زدن تست وقتی بود هارپر و لنینجر رو سریع روخوانی کنم
انشاالله که میشه
ممنون از راهنماییتون

saye

New member
خيلي عاليه شيمي چي خونده؟ منظورم شيمي عموميه
خومم که پارسال شرکت کردم شیمی 38%زدم که به نظر من متوسطه هر چند که سوالای پارسال شیمی سخت بود و منم همه فصلا رو نخونده بودم... با کمی آلی از جزوه ای که داشتم و چند فصل مورتیمر این شد درصدم

neda*

New member
انگیزتو از دست نده.. به این فکر کن که پارسال که کم خونده بودی درصدات با افرادی که قبول شدن خیلی فاصله نداره.. پس با کمی تلاش قطعا موفق میشی.. به تیر ماه فکر کن .. خیلی نمونده و اون موقع اگر تلاشتو کرده باشی شاد شادی و از زندگیت بیشتر لذت میبری و اگر آنقدری که در توان داری تلاش نکرده باشی مطمئنن پشیمون خواهی بود ... آخه درس خوندن انقدرا هم که ما فکر میکنیم سخت نیست.... منم که گفتم ساعت مطالعم زیاد نیست ولی به خودم قول دادم که هر روز نیم ساعت بیشتر بخونم و به زودی به ساعت ایده آل خواهم رسید... اگه چند روزی به خودت سختی بدی بعد میبینی که به خوندن عادت کردی و اگه درس نخونی انگار چیزی گم کردی ...الان فرصت کافی واسه موفق شدن رو داری حتما ازش بهره ببر.. تو عضو انجمنی و همونطور که میدونی بچه های انجمن حتما باید قبول شن.... الانم که اینارو خوندی برو و شروع به خوندن کن حتی یک صفحه یا چند دقیقه.. نذار بین درس خوندنت فاصله بیفته..............موفق باشی
انرژی و انگیزت تحسین برانگیز سایه عزیز
خودت انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++و به همه هم منتقل میکنی
فوق العاده ای عزیزم
منم دیگه نمیکشیدم بخونم اومدم انجمن کلی از نوشته هاتون انرژی گرفتم

داش محسن

New member
من فکر کردم شما لنینجرو خوندید بعد رفتید سراغ ضروریات .لنینجر مطالبو خیلی ساده بیان کرده برای شروع خوبه ولی بعدش باید هارپرم خوند چون بیشتر ماهیت پزشکی داره ایشالا میتونید فقط باید به هدف ایمان داشت موفق باشید

biology2012

New member
سلام به همه بچه هاي گل انجمن بيوشيمي متاسفانه من مشكل سربازي واسم پيش اومده و بايد اول دي برم براي سربازي اميدوارم تمام بچه ها سال ديگه توي بهترين دانشگاه هاي ايران قبول بشن دعا كنيد كه بعد از اموزشي بيفتم شهر خودمون اگه افتادم ميتونم بهتر براي امسال بخونم وگرنه ديگه بي خيال
اما ميخوام منابع مهم رو بهتون معرفي كنم كه از نفر برتر امسال پرسيدم تا همتون قبول بشيد انشاالله :
براي زبان تا جاييي كه ميتونيد دايره لغات رو افزايش بديد بعد هر روز يك متن زبان سال هاي گذشته رو كار كنيد كنيد براي زبان كتاب امير لزگي عاليه براي زيست سه سال دبيرستان +تست اي كيو بي اگه تونستيد كتاب براي كنكور رو هم بخونيد تا درصتون بالا بره
براي شيمي الي و عمومي شيمي عمومي رو حتما مورتيمر و كتاب دكتر نادري رو بخونيد حتما تست سالهاي گذشته رو بزنيد اگه تونستيد موريبسون بيويد رو خلاصه كنيد كه محشره نفر برتر امسال اين كا رو كرده بود البته سوالات امسال خيلي سخت بود
براي بيوشيمي اگه جزوه خوب و كاملي رو داريد همون رو بخونيد + تست هاي جعفر نژاد و كتاب ضروريات
مهم زياد خوندن نيست مهم كيفيته درس خوندن
اميدوارم همتون قبول شويد دعا كنيد سربازيم سخت نباشه اگه تونستم بهتون سر ميزنم
خداحافظ همگي

biology2012

New member
سلام به همه بچه هاي گل انجمن بيوشيمي متاسفانه من مشكل سربازي واسم پيش اومده و بايد اول دي برم براي سربازي اميدوارم تمام بچه ها سال ديگه توي بهترين دانشگاه هاي ايران قبول بشن دعا كنيد كه بعد از اموزشي بيفتم شهر خودمون اگه افتادم ميتونم بهتر براي امسال بخونم وگرنه ديگه بي خيال
اما ميخوام منابع مهم رو بهتون معرفي كنم كه از نفر برتر امسال پرسيدم تا همتون قبول بشيد انشاالله :
براي زبان تا جاييي كه ميتونيد دايره لغات رو افزايش بديد بعد هر روز يك متن زبان سال هاي گذشته رو كار كنيد كنيد براي زبان كتاب امير لزگي عاليه براي زيست سه سال دبيرستان +تست اي كيو بي اگه تونستيد كتاب براي كنكور رو هم بخونيد تا درصتون بالا بره
براي شيمي الي و عمومي شيمي عمومي رو حتما مورتيمر و كتاب دكتر نادري رو بخونيد حتما تست سالهاي گذشته رو بزنيد اگه تونستيد موريبسون بيويد رو خلاصه كنيد كه محشره نفر برتر امسال اين كا رو كرده بود البته سوالات امسال خيلي سخت بود
براي بيوشيمي اگه جزوه خوب و كاملي رو داريد همون رو بخونيد + تست هاي جعفر نژاد و كتاب ضروريات
مهم زياد خوندن نيست مهم كيفيته درس خوندن
اميدوارم همتون قبول شويد دعا كنيد سربازيم سخت نباشه اگه تونستم بهتون سر ميزنم
خداحافظ همگي
البته تا اول دي بهتون سر ميزنم

داش محسن

New member
سلام دوستان-بیولوژی منم همین ماه پیش سربازی رو تموم کردم می خوام بگم که حتی تو خدمت سربازیم می تونی درس بخونی فقط باید خودت بخوای چون من خودم اینکارو کردم فقط باید خودت بخوای در ضمن ممنونم از منابعی که در اختیارمون گذاشتید موفق باشید

بچه های بیوشیمی از صداقتتتون خوشم اومد واقعا هر کس هر چی میدونه در اختیار دیگران قرار میده موفق باشید دوستان

ایستادن اجبار کوه بود ،رفتن سرنوشت آب..... و افتادن تقدیر برگ...................................

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا