foroozan
New member
شمام با مورتیمر موافقی؟نمیدونی کدوم فصلا یا کلا کدوم جلدش تو اولویت باشه؟امسال كه امتحان دادم سوالاي شيمي عمومي بيشتر از شيمي آلي بودن پس بهتره واسه عمومي هم وقت بذاريم
شمام با مورتیمر موافقی؟نمیدونی کدوم فصلا یا کلا کدوم جلدش تو اولویت باشه؟امسال كه امتحان دادم سوالاي شيمي عمومي بيشتر از شيمي آلي بودن پس بهتره واسه عمومي هم وقت بذاريم
خيلي عاليه شيمي چي خونده؟ منظورم شيمي عموميهآقا محسن مگه میخوای بیوشیمی 100% بزنی...........:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:... من از شیرازم.. اینم درصدای دوستم که سال گذشته با رتبه 53 بیوشیمی شیراز قبول شد::: بیوشیم 77%.......شیمی 34%.....زیست54%....زبان28%
باشهدوستان اگه ميشه هركدوم بگيم سال چندمه امتحان ميديم و چرا سال قبل خوب عمل نكرديم و اينكه الان چه منابعي رو مطالعه ميكنيم. مطمئن باشين اگه اينكاره انجام بديم به هم كمك كرديم:idea_majidonline:
lمن که کتاب رضازاده رو شروع کردم..آخه منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده رو پوشش میده و با توجه به حجم زیادش فکر نکم به کتاب دیگه ای برسم.. هرچندسلااااااام دوستان. بهتون پيشنهاد ميدم زبان لزگي رو شروع كنين كه ديره!! لغاتش رو گروهي پيدا كنيم و بخونيم. آخر كتاب لزگي نمونه سوال آزمونا هم زده. يا علي پيش به سوي قبولي
راست میگین.....منم عاشق رنگمراستي روشي كه آقا محمد گفته درسته. يادگيري لغات در قالب جمله و مثال استاندارده.حتي 504 هم از اين روش استفاده كرده. بچه ها جونم چرا با مشكي مينويسيد؟ رنگي بنويسيد شاد و پرانرژي باشيم همگي
من سال دوممه و علت اینکه قبول نشدم .. فقط نخوندن بود .. زیست و زبان که اصلا نخوندم.. شیمی کمی آلی خوندم و چند فصل مورتیمر..بیوشیمی رو بیشتر از درسای دیگم خوندم ولی بین رفرنسا غرق شده بودم ....ونرسیدم تمومش کنم و مهمتر از همه اصلا مرور نشد و همین باعث شد که سر جلسه سوالا واسم آشنا بود ولی یادم نمییومد....... منابع امسالم... شیمی عمومی مورتیمر.. آلی ،بیوشیمی و زیست جزوه دارم .. واسه زیست اول زیست دبیرستان رو می خونم .. زبان کتاب رضازادهدوستان اگه ميشه هركدوم بگيم سال چندمه امتحان ميديم و چرا سال قبل خوب عمل نكرديم و اينكه الان چه منابعي رو مطالعه ميكنيم. مطمئن باشين اگه اينكاره انجام بديم به هم كمك كرديم:idea_majidonline:
آقا محسن گفتید منبع معتبر پس فقط میشه گفت همون مورتیمر... برای اطمینان از 100%موفق شدن واسه شیمی عمومی حتما مورتیمر رو بخونید.. حجمش زیاده ولی اصلا سخت نیست و بیشتر حجمش مربوط به مثالایی میشه که واسه فهم بهتر زده.. وقتی شروعش کنید میبینید انقدری هم که فکر میکردید سخت نبوده.. در ضمن تو سوالا دیدم که خود متن مورتیمر رو نقطه چین کردن و فقط کسی میتونه جواب بده که خط به خط مورتیمر رو خونده باشه:21:دوستان 2 سالی میشه که از شیمی 2 هم زیاد سوال میدن حداقل 12 تا سوال . کسی یه منبع معتبر سراغ داره؟مورتیمر نباشه
ناگفته نمونه که شیمی امسال نسبت به سالای گذشته سختتر بود.. حتی تو کارنامه قبول شده ها هم کمترین درصده.. آره بیشتر عمومی بود........وای یادم اومد داغم تازه شد.....امسال كه امتحان دادم سوالاي شيمي عمومي بيشتر از شيمي آلي بودن پس بهتره واسه عمومي هم وقت بذاريم
منم پارسال برای تغذیه خوندم اما خیلی دیر شروع کردم تقریبا بهمن بود و امسال هم تا نیمه آبان تغذیه خوندم و از نیمه آبان به بعد تصمیم گرفتم که بیوشیمی شرکت کنمدوستان اگه ميشه هركدوم بگيم سال چندمه امتحان ميديم و چرا سال قبل خوب عمل نكرديم و اينكه الان چه منابعي رو مطالعه ميكنيم. مطمئن باشين اگه اينكاره انجام بديم به هم كمك كرديم:idea_majidonline:
انگیزتو از دست نده.. به این فکر کن که پارسال که کم خونده بودی درصدات با افرادی که قبول شدن خیلی فاصله نداره.. پس با کمی تلاش قطعا موفق میشی.. به تیر ماه فکر کن .. خیلی نمونده و اون موقع اگر تلاشتو کرده باشی شاد شادی و از زندگیت بیشتر لذت میبری و اگر آنقدری که در توان داری تلاش نکرده باشی مطمئنن پشیمون خواهی بود ... آخه درس خوندن انقدرا هم که ما فکر میکنیم سخت نیست.... منم که گفتم ساعت مطالعم زیاد نیست ولی به خودم قول دادم که هر روز نیم ساعت بیشتر بخونم و به زودی به ساعت ایده آل خواهم رسید... اگه چند روزی به خودت سختی بدی بعد میبینی که به خوندن عادت کردی و اگه درس نخونی انگار چیزی گم کردی ...الان فرصت کافی واسه موفق شدن رو داری حتما ازش بهره ببر.. تو عضو انجمنی و همونطور که میدونی بچه های انجمن حتما باید قبول شن.... الانم که اینارو خوندی برو و شروع به خوندن کن حتی یک صفحه یا چند دقیقه.. نذار بین درس خوندنت فاصله بیفته..............موفق باشیباشه
من پارسال آزمایشی شرکت کردم چون تازه کارشناسیم تموم شده بود و زیاد آمادگی نداشتم.فقط هم کتاب بیوشیمی برای کنکورو در عرض1ماه ونیم خوندم.35درصد زدم.بقیه دروسم که چیزی نخونده بودم زبان15درصد شیمی 22درصد وزیست 70 زدم.امسالم واقعا نمیدونم چم شده اصلا جدی درس نمیخونم!![]()
آقا محسن من فکر کنم لنینجر از هارپر مقدمتر باشه البته اینو یکی از بچه های دکترا میگفتندا خانوم منابعی که میخونی خوبه ولی باید بیوشیمی هارپرم کنار ضروریات بخونی
خومم که پارسال شرکت کردم شیمی 38%زدم که به نظر من متوسطه هر چند که سوالای پارسال شیمی سخت بود و منم همه فصلا رو نخونده بودم... با کمی آلی از جزوه ای که داشتم و چند فصل مورتیمر این شد درصدمخيلي عاليه شيمي چي خونده؟ منظورم شيمي عموميه
انرژی و انگیزت تحسین برانگیز سایه عزیزانگیزتو از دست نده.. به این فکر کن که پارسال که کم خونده بودی درصدات با افرادی که قبول شدن خیلی فاصله نداره.. پس با کمی تلاش قطعا موفق میشی.. به تیر ماه فکر کن .. خیلی نمونده و اون موقع اگر تلاشتو کرده باشی شاد شادی و از زندگیت بیشتر لذت میبری و اگر آنقدری که در توان داری تلاش نکرده باشی مطمئنن پشیمون خواهی بود ... آخه درس خوندن انقدرا هم که ما فکر میکنیم سخت نیست.... منم که گفتم ساعت مطالعم زیاد نیست ولی به خودم قول دادم که هر روز نیم ساعت بیشتر بخونم و به زودی به ساعت ایده آل خواهم رسید... اگه چند روزی به خودت سختی بدی بعد میبینی که به خوندن عادت کردی و اگه درس نخونی انگار چیزی گم کردی ...الان فرصت کافی واسه موفق شدن رو داری حتما ازش بهره ببر.. تو عضو انجمنی و همونطور که میدونی بچه های انجمن حتما باید قبول شن.... الانم که اینارو خوندی برو و شروع به خوندن کن حتی یک صفحه یا چند دقیقه.. نذار بین درس خوندنت فاصله بیفته..............موفق باشی