neda*
New member
سایه عزیز کلی انرژی +++++++++++داری که به من منتقل کردیسلام به همه دوستای گلم.. امروز نیم ساعت به ساعت مطالعم اضافه کردم.. البته خیلی کم خوندم ولی یادمه یه بار ندا جون گفتن که باید هر روز کمی به ساعت مطالعه و مباحثی که میخونیم اضافه کنیم و این یکی از راههای موفق شدنه.. حساب کردم اگه اینجوری پیش برم بعد از دو هفته به ساعت مطالعه ایده آلم میرسم.. حالا اونایی که ریاضیشون قویه میتونن حساب کنن که من امروز چقدر خوندم..:thanks::thanks:.. قول داده بودم که پ هاش رو بخونم که خدا رو شکر تموم شد....هر چند که به مرور نیاز داره..واسه فردا میخوام مبحث اسد آمینه رو شروع کنم.. من فقط از رو جزوه میخونم و احتمالا زود بهتون میرسم..یادم رفت ...باید بگم که باید زبانم به برنامم اضافه کنم ..خوب از امشب شروعش میکنم... پس برم بخونم.. شب برمیگردم...............
به نظر من که بهترین کار رو میکنی با روزی 0.5 ساعت اضافه کردن به ساعتای مطالعاتیت یا روزی 1-2 ص اضافه کردن به مطالب خونده شدت بعد 1 ماه میبینی که چه راحت به زمان و میزان مناسبی رسیدی و چه راحت به ساعتای مطالعاتی بالا عادت کردی
خود منم همین طوری به خوندن مطالب تو ساعتای پشت هم عادت کردم
شاید باورت نشه من از 1.5 ساعت تو روز شروع کردم اما الان تو شرایط عادی دیگه کمتر از 5 ساعت نمیخونم البته بازم باید بیشترش کنم