مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majede

New member
سلام کنجکاو چی شد من دارم فصل 13 لنینجرو میخونم تو کجایی؟

konjkave

New member
سلام کنجکاو چی شد من دارم فصل 13 لنینجرو میخونم تو کجایی؟
سلام عزیزم.من دو روز لنینجر نخوندم.قبل اونم سر متابولیسم کربوهیرات بودم مشکل اینجاس که نمیدونم چه جوری بخونم واسه من جلد یک سه ماه ونیم طول کشید تموم کنم موندم اینو با چه برنامه ای بخونم؟

konjkave

New member
سلام به همگی
ندا جون منم تسلیت میگم انشااله غم آخرت باشه
گزارش امروز : 3 درس از 504
50 صفحه شیمی عمومی
کنجکاو جان شما برنامت را بگو من سعی میکنم طبقش عمل کنم البته من لنینجر نمی خونم

نکته:الفا کتو گلوتارات دهیئروژناز ---->دهیدروژنار اختصاصی کتواسیدهای شاخه دار است که عدم آن باعث بیماری شیره ی درخت افرا می شود
عزیزم من فعلا سر جلد دو لنینجرم میخوام از اوایل دی برم سر ضروریات.شما برنامت چیه؟

majede

New member
سلام عزیزم.من دو روز لنینجر نخوندم.قبل اونم سر متابولیسم کربوهیرات بودم مشکل اینجاس که نمیدونم چه جوری بخونم واسه من جلد یک سه ماه ونیم طول کشید تموم کنم موندم اینو با چه برنامه ای بخونم؟
پیامتو خوندم عزیز پس تا فردا شب یکم فک کنیم....اوکی؟منم خیلی عقبم باید یه برنامهی اساسی بریزیم...
فعلا باااااااااااای ........شبت خوش

s.ahang

New member
من سعی میکنم یه برنامه بریزم ک بتونیم جلد دوم لنینجر را تمام کنیم فقط کنجکاو جان شما چند ساعت بیو شیمی میخونید؟ و هر صفحه چقدر طول میکشه ک بخونید؟

s.ahang

New member
من از هارپر جزوه ایی ک دارم و کتاب احسانی می خونم ولی میشه با لنینجر تطبیق بدم قصد دارم ضروریات را هم بخونم البته اگه بتونم برنامه ریزی کنم و برسم

setareh58

New member
سلام به همه
بچه ها متاسفانه من نزدیک به یک هفته فکر نکنم بتونم بیام سایت
متاسفانه خالم فوت کردن و من نمیتونم مادرم رو تنها بذارم و باید برم پیششون همینجوری هم به خاطر فوت یکی از دوستان اوضاع روحیشون خوب نبود ...
خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به بازماندگان صبر بده الهی آمین
سلام نداجون خوبی عزیز واقعا" بهت تسلیت میگم انشالله خدا بهتون صبر بده مخصوصا" مادرت
نداجون نذاری فاصله به درس خونت بیفته حداقل روزی سه تا چهارساعت میتونی مرور کنی خدا رحمتش کنه

setareh58

New member
من از هارپر جزوه ایی ک دارم و کتاب احسانی می خونم ولی میشه با لنینجر تطبیق بدم قصد دارم ضروریات را هم بخونم البته اگه بتونم برنامه ریزی کنم و برسم
سلام دوست عزیز هارپر میخونی چطوره؟ حجمش زیاد نیست؟اخه زیاد سفارششو میکنن بنظرت بخرمشون قیمت دوجلدش چند؟

setareh58

New member
سلام به همه بچه های پرانرژی درس خون!آفرین خیلی عالیه انشالله با همین نیرو تا آخرش پیش برینمن این یه هفته فصل آب و متابولیت ها و کربوهیدراتها هم تا آخرچرخه کربس پیش رفتم و تافل 5درس خوندم و لزگی تا درس چهارم کامل مرور کردم

setareh58

New member
نکته بیوشیمی:ایزوسیترات دهیدرژناز 2 ایزو انزیم دارد(به منگنز یا منیزیم نیاز دارد):
الف)نوع وابسته به nad+ فقط در میتوکندری است و فقط در چرخه کربس فعالیت میکند.
ب)نوع وابسته به nadp+ هم در سیتوزول و هم در میتوکندری وجود دارد

بهنوش

New member
سلام به همه
بچه ها متاسفانه من نزدیک به یک هفته فکر نکنم بتونم بیام سایت
متاسفانه خالم فوت کردن و من نمیتونم مادرم رو تنها بذارم و باید برم پیششون همینجوری هم به خاطر فوت یکی از دوستان اوضاع روحیشون خوب نبود ...
خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به بازماندگان صبر بده الهی آمین

ندا جونم سلام ، تسلیت میگم انشاا... غم آخرتون باشه! مراقب مامان گلی باش.

foroozan

New member
سلام بچه ها ببخشید من دیشب تادیروقت مهمونی بودم نرسیدم گزارشکار بدم ولی امشب حتما تلافی میکنم.

نکته:2اسیدچرب ضروری انسان که باید از طریق رژیم غذایی دریافت کنه:1لینولییک اسید 2 آلفا لینولنیک اسید

BBT

New member
روی تندخوانی کار کنی جواب میده

BBT

New member
سلام بچه سلنوسیستئین مشئقی از سیستیین محسوب میشه یا مشتقی از متیونین ؟؟؟؟؟؟؟

BBT

New member
بچه ها هیچ کدومتون آموزشگاه خلیلی ثبت نام نکردین یا جزوه هاش رو بخونین ؟؟؟

BBT

New member
و یه خواهش دیگه اگه ممکنه اون فصل هایی از لنینجر که لازم نیست بخونیم رو بذارین ممنون

s.ahang

New member
سلام عزیزم .استادای ما روی هارپر تاکید داشتن خوبیشم اینه که تعداد صفحات هر فصل کمه اما تقریبا نکات مهمه گفته البته مثل لنینجر کامل نیست .کتاب منم یه جلده که قیمتشم 16900 تومان. که54 فصل و 803 صفحه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا