مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biology2012

New member
سلام به همگي امروز تست فصل متابوليسم ليپيدها- شيمي الي فصل الكنها - لغات پيش دانشگاهي زبان 7 صفحه
نكته:شيمي الي : يك الكن زماني ميتواند تشكيل شود كه يك مولكول اب از الكل حذف شود
بيوشيمي نقش acat : استرفيكاسيون سلولي كلسترول و درشبكه اندوپلاسمي قرار دارد و غلظت كلسترول ازاد در سلول را كاهش ميدهد

s.ahang

New member
سلام به همگي امروز تست فصل متابوليسم ليپيدها- شيمي الي فصل الكنها - لغات پيش دانشگاهي زبان 7 صفحه
بيوشيمي نقش acat : استرفيكاسيون سلولي كلسترول و درشبكه اندوپلاسمي قرار دارد و غلظت كلسترول ازاد در سلول را كاهش ميدهد

سلام خسته نباشی خیلی خوب پیش رفتی
عزیزم اگه بتونی لزگی بخونی بهتره چون متنای کنکور لغاتشون از لغات دبیرستان سخت تر مخصوصا قسمت تستای لغت .موفق باشی

s.ahang

New member

سلام خسته نباشی خیلی خوب پیش رفتی
عزیزم اگه بتونی لزگی بخونی بهتره چون متنای کنکور لغاتشون از لغات دبیرستان سخت تر مخصوصا قسمت تستای لغت .موفق باشی

majede

New member
سلام دوستان
امروز11 آذر:
15ص لنینجر.......2درس تافل..........1فصل شیمی .......سلامتی همه

majede

New member
نکته ی امروز:
فسفاژنها ملکولهای مشابه pcr(فسفوکراتین) در موجودات زنده در شاخه های پست تر
که به عنوان منبع فسفریل استفاده می شوند

biology2012

New member
سلام چون زبانم ضعيفه ميخوام اول لغات دبيرستان بعد 504 بعد تافل بعد سوالات سالهاي گذشته

foroozan

New member
سلام عزیزم .استادای ما روی هارپر تاکید داشتن خوبیشم اینه که تعداد صفحات هر فصل کمه اما تقریبا نکات مهمه گفته البته مثل لنینجر کامل نیست .کتاب منم یه جلده که قیمتشم 16900 تومان. که54 فصل و 803 صفحه.
سلام دوست عزیزگفته بودی جزوه ی هارپرو داری؟

foroozan

New member
سلا به همه
برنامه امروز:خواندن فصلهای کربوهیدرات ولیپید+2تا متن ریدینگ از سالای پیش.میدونم زیاد خوب پیش نمیرم.

foroozan

New member
بچه ها من میخوام یه کتاب رفرنسه بیوشیمی هم بخونم بنظرتون کدومشون کافی و درعین حال راحت ومفیدتره؟اینو میپرسم چون تصمیم نداشتم هیچکدومو بخونم ولی راستش میترسم سره کنکور کم بیارم وخدایی نکرده پشیمون شم.
درمورد شیمی ها هم نظرتون راجع به کتابای برای کنکور اناشارات خسروی چیه؟

foroozan

New member
بچه های گل یه پیشنهاد جدیده دیگه هم دارم هرشب درکنار نکته بیوشیمی تون یکی یا دوتام لغت زبان چه تافل وچه 504 فرقی نمیکنه هرکدوم رو که توذهنتون بود.

بهنوش

New member
سلام خوبین؟ به نظرتون من که دارم هارپر +پروین پاسالار میخونم چند درصد میتونم بزنم ؟! میشه کتاب تست بیوشیمی همراه با نویسنده و انتشارات بهم معرفی کنین؟ ممنون میشم. :sad:

آخرین ویرایش:

setareh58

New member
سلام خوبین؟ به نظرتون من که دارم هارپر +پروین پاسالار میخونم چند درصد میتونم بزنم ؟! میشه کتاب تست بیوشیمی همراه با نویسنده و انتشارات بهم معرفی کنین؟ ممنون میشم. :sad:
سلام دوست عزیز
کتاب تست بیوشیمی (ویه آزمون های کاردانی به کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری) دیباگران
مولفان : دکتر پروین پاسلار ،پانته آ ایزدی تست های طبقه بندی شده خیلی خوبی داره که تست های کنکور
کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر محمدی انتشارات آییژ علاوه بر تست های تالیفی کل تست های آزمون های بیوشیمی ارشد و دکتری رو داره
موفق باشی

setareh58

New member
سلام عزیزم .استادای ما روی هارپر تاکید داشتن خوبیشم اینه که تعداد صفحات هر فصل کمه اما تقریبا نکات مهمه گفته البته مثل لنینجر کامل نیست .کتاب منم یه جلده که قیمتشم 16900 تومان. که54 فصل و 803 صفحه.
سلام عزیزم کتاب هارپر شما که یه جلدی ترجمه دکتر محمدی؟ ممنون از راهنماییت
موفق باشی

mohammad63

Well-known member
بابا ای ول

بچه ها من تازه کتاب ترجمه رو تموم کردم. میخوام بخونم. به نظرتون میرسم بخونم؟

foroozan

New member
سلام بچه ها میتونم بپرسم چرا انرژیتونو از دست دادین وگزارشکار نمیدین؟من امروز به کارای عقب افتادم رسیدم ویه سر رفتم انقلاب واسه خرید لنینجر و چون هوا خیلی آلوده بود وقتی رسیدم خونه دیگه حال درس خوندن نداشتم ولی الان میخوام برم لغت زبان بخونم.

واما نکته بیوشیمی:
گلیسروفسفولیپیدها:الکل انها گلیسرول است.اسکلت تمام گلیسرو فسفولیپیدها رو اسید فسفاتیدیک تشکیل میدهد.
یکی دیگه:تنها لیپیدهایی که دارای پیوند استری هستند درواکنش صابونی شدن شرکت میکنند.بنابراین کلسترول آزاد و ترپن ها دراین واکنش شرکت نمی کنند.

لغت زبان:congenital= مادزادی tempt=وسوسه کردن،فریفتن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا