مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب

New member
عودافس من رفدم...
مغزم داره از چشام میزنه بیرون...
ندا کوژایی ننه؟

foroozan

New member
سلام فروزان عزیز
آره عزیزم من از لایتنر راضی هستم و واقعا کلمات تو ذهنم ثبت شده
نمیدونم تفاوتش با جی 5 چیه وگرنه بیشتر راهنمایی میکردم
نرم افزارشو داری یا جعبش؟کدوم بهتره وکارکردن باش راحتتر؟شنبه میخوام یه سر برم انقلاب ببینم اونجا چیا دارن که به درد بخوره

گلاب

New member
دوستان فردا من نیستما...
میرم پایتخت... براتون سوغات یه کیسه دوده میارم...

neda*

New member
نرم افزارشو داری یا جعبش؟کدوم بهتره وکارکردن باش راحتتر؟شنبه میخوام یه سر برم انقلاب ببینم اونجا چیا دارن که به درد بخوره
جعبشو دارم فروزان جان میخواستم نرم افزارشو بگیرم هنوز نگرفتم
من که با جعبش راحتم

neda*

New member
زنجون جون..
میام برم کلاس فروزان جون... زودی برمیگردم خونمون... بیش فعالی رو حال میکنی؟
بابا آفرین به این همت گلاب جون
پس حالا که داری این همه زحمت میکشی از وقتات بهترین استفاده رو بکن که باید نتیجه این همه تلاشت خیلی شیرین باشه دوستم
موفق باشی به سلامت بیای و برگردی

foroozan

New member
جعبشو دارم فروزان جان میخواستم نرم افزارشو بگیرم هنوز نگرفتم
من که با جعبش راحتم
okهمینو میخواستم بدونم چون یکی از دوستام جعبشو داره ولی میگه خوب نیست وازش استفاده نمیکنه.ولی اگه شماازش راضی هستی پس قطعا خوبه.ایشالا شنبه میرم بگیرم بلکه باکمک اون بتونم یه چندتا لغتو حفظ شم

neda*

New member
okهمینو میخواستم بدونم چون یکی از دوستام جعبشو داره ولی میگه خوب نیست وازش استفاده نمیکنه.ولی اگه شماازش راضی هستی پس قطعا خوبه.ایشالا شنبه میرم بگیرم بلکه باکمک اون بتونم یه چندتا لغتو حفظ شم
به امید خدا فروزان جان
امیدوارم شما هم راضی باشی
من که راضیم البته روشها و سلیقه های خوندن هم فرق میکنه ...موفق باشی گلم

majede

New member
سلام به دوستای گلم ودرس خون
دیشب اینترنتم قط بود ...
من یکم شیمی... 5-6ص لنینجر..4درس تافل خوندم

s.ahang

New member
توجه توجه
الائیدیک اسید ------>ایزومر ترانس است

شب همگی پر از ستاره

foroozan

New member
بچه ها یه پیشنهاد خوب دارم اگه موافقین ازاین به بعد هرشب درکنار گزارشکار دادن یه نکته ی بیوشیمیایی هم بدیم فکر میکنم بااینکار توجه مون به اون نکته ای که میگیم بیشتربشه.اولین نکته رو هم خودم میگم:
در مسمومیت باگاز مونوکسید کربن حالت اسیدوز متابولیک در انسان رخ میدهد.(مربوط به فصل تعادل اسدوباز)

biology2012

New member
سلام به همگي من جزوه بيوشيمي سنا رو از يكي از بچه هاي امسال كه قبول شده بود گرفتم واقعا عاليه براي زبان هم ميگفت بايد سطح لغات رو افزايش بدم خودش لغات 504 و هرشب دو متن رو كار ميكرده
خواستم دوستان هم بدونن

neda*

New member
سلام به همه
من امشب 1 ساعت زودتر برنامم رو میذارم چون نمیتونم ساعت 11 بیام
نصف فصل 4 شیمی
19 ص بیوشیمی و قسمتهای منطبق با احسانی
8 ص مرور بیوشیمی از قبل
زبانم نصفشو خوندم و الان بقیشو میخونم
نکته :بیشترین aaهایی که در مارپیچ آلفا دیده میشود به ترتیب :گلوتامین-آلانین-لوسین-متیونین میباشند اما نکته قابل توجه این است که اگر aaهایی که ریشه جانبی هم بار دارند اگر پشت سر هم تکرار شوند به خاطر ایجاد دافعه ساختمان مارپیچ آلفا رو بر هم میزنن
مثا poly گلوتامین (با اینکه خود گلوتامین در ساختمان آلفا فراوان دیده میشود ولی اگر به صورت پلی گوتامین باشد برهم زننده نظم مارپیچ آلفاست)یا پلی لیزین

foroozan

New member
سلام به همه
من امروز نتونستم مطالعه مفیدی داشته باشم فقط یه نگاه کلی به فصلای دوجلد مورتیمر انداختم ببینم میتونم ازپسش بربیام یانه.:14:
نکته:از اتصال اسیدلاکتیک باپیوند اتری به nاستیل گلوکز امین،ترکیبn استیل مورامیک اسید یاهمون اسیدسیالیک حاصل میشود
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا