سلام گل گلاب.خوبی؟خراب این تیکه خوب پیش میریتم بد جور بهم انرژی میده.در ضمن دشمنت شرمنده عزیزمسلام کنجکاوی...
آفرین خوب پیش میری...
من معذورم ... من دارم از رو ضروریات میخونم... تند تند هم دارم میخونم :motat:
اینه که برنامم باهات مچ نیس ... شرمنده اخلاق ورزشیت :28:
سلام گل گلاب.خوبی؟خراب این تیکه خوب پیش میریتم بد جور بهم انرژی میده.در ضمن دشمنت شرمنده عزیزمسلام کنجکاوی...
آفرین خوب پیش میری...
من معذورم ... من دارم از رو ضروریات میخونم... تند تند هم دارم میخونم :motat:
اینه که برنامم باهات مچ نیس ... شرمنده اخلاق ورزشیت :28:
سلام گل گلاب.خوبی؟خراب این تیکه خوب پیش میریتم بد جور بهم انرژی میده.در ضمن دشمنت شرمنده عزیزم
سلام ندا جون نه متاسفانه بدجور توش گیر کردم واقعا کلافم کردهکنجکاو جان منم هنوز به متابولیسمها نرسیدم جزوم خیلی هر مبحث رو طول داده
اگه بتونم برنامم رو با شما مچ کنم خوشحال میشم با هم پیش بریم
اما مگه شما متابولیسمها رو پیش نرفتی؟
اتفاقا من میخوام برم بخوابم چون خیلی خسته ام
من که امروز خیلی از خودم راضی بودم با خیال راحت میخوابم بی عذاب وجدان
امیدوارم فردا هم از خودم راضی باشم
شبت خوش گلاب جون خوابای رنگی ببینی
کنجکاو جان من یکبار از مرداد تا آبان بیوشیمی رو نگاهی انداختم اما نه به این دقت و نکته ای که الان دارم میخونم تازه دارم میفهمم بیوشیمی یعنی چی!!!!!!!!!:33:سلام ندا جون نه متاسفانه بدجور توش گیر کردم واقعا کلافم کرده
نه دیگه گلاب جون اگه میخوای خواب منو ببینی حتما باید رنگی باشه سیاه و سفید نمیشه:28:یعنی چجوریشو؟ سیاه سفید جواب نمیده آیا؟
آفففففففففففرین به این روحیه :smilies-azardl (113
نه دیگه گلاب جون اگه میخوای خواب منو ببینی حتما باید رنگی باشه سیاه و سفید نمیشه:28:
سلام به همگی
گزارش امروز بنده:
زبان:یکی از ریدینگای کتاب رضازاده
بیو:تکمیل فصل متابولیسم لیپیدا یه کمش از دیروز مونده بود
شیمی رو هم متاسفانه هنوز شروع نکردم
زیستم که هیچی فعلا
چشم سعیمو میکنم دوستم:auizz3ffy9vla57584xآفففففففرین خوبه... :smilies-azardl (113
فردا تونستی 2 ص بیشتر بوخون :*
چشم سعیمو میکنم دوستم:auizz3ffy9vla57584x
سلام فروزان عزیزبچه ها چه روشی واسه یادگیریه لغتای زبان بلدین؟لایتنر بهتره یا جی 5؟
نداجون تو از لایتنر راضی ای؟