سلام عزیزم.من دو روز لنینجر نخوندم.قبل اونم سر متابولیسم کربوهیرات بودم مشکل اینجاس که نمیدونم چه جوری بخونم واسه من جلد یک سه ماه ونیم طول کشید تموم کنم موندم اینو با چه برنامه ای بخونم؟سلام کنجکاو چی شد من دارم فصل 13 لنینجرو میخونم تو کجایی؟
عزیزم من فعلا سر جلد دو لنینجرم میخوام از اوایل دی برم سر ضروریات.شما برنامت چیه؟سلام به همگی
ندا جون منم تسلیت میگم انشااله غم آخرت باشه
گزارش امروز : 3 درس از 504
50 صفحه شیمی عمومی
کنجکاو جان شما برنامت را بگو من سعی میکنم طبقش عمل کنم البته من لنینجر نمی خونم
نکته:الفا کتو گلوتارات دهیئروژناز ---->دهیدروژنار اختصاصی کتواسیدهای شاخه دار است که عدم آن باعث بیماری شیره ی درخت افرا می شود
پیامتو خوندم عزیز پس تا فردا شب یکم فک کنیم....اوکی؟منم خیلی عقبم باید یه برنامهی اساسی بریزیم...سلام عزیزم.من دو روز لنینجر نخوندم.قبل اونم سر متابولیسم کربوهیرات بودم مشکل اینجاس که نمیدونم چه جوری بخونم واسه من جلد یک سه ماه ونیم طول کشید تموم کنم موندم اینو با چه برنامه ای بخونم؟
سلام به همگی.
گزارش امروز:درس2 زبان رضا زاده+فصل 5 مورتیمر+15صفحه آلی
گزارش :
فصل متابوليسم امينو اسيد و پروتئين تمام -زبان 5 صفحه 504
نكته :به جز اسيدامينه هاي ليزين و ترئونين همه امينو اسيد ها ترانس امينه ميشوند
سلام نداجون خوبی عزیز واقعا" بهت تسلیت میگم انشالله خدا بهتون صبر بده مخصوصا" مادرتسلام به همه
بچه ها متاسفانه من نزدیک به یک هفته فکر نکنم بتونم بیام سایت
متاسفانه خالم فوت کردن و من نمیتونم مادرم رو تنها بذارم و باید برم پیششون همینجوری هم به خاطر فوت یکی از دوستان اوضاع روحیشون خوب نبود ...
خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به بازماندگان صبر بده الهی آمین
سلام دوست عزیز هارپر میخونی چطوره؟ حجمش زیاد نیست؟اخه زیاد سفارششو میکنن بنظرت بخرمشون قیمت دوجلدش چند؟من از هارپر جزوه ایی ک دارم و کتاب احسانی می خونم ولی میشه با لنینجر تطبیق بدم قصد دارم ضروریات را هم بخونم البته اگه بتونم برنامه ریزی کنم و برسم
سلام به همه
بچه ها متاسفانه من نزدیک به یک هفته فکر نکنم بتونم بیام سایت
متاسفانه خالم فوت کردن و من نمیتونم مادرم رو تنها بذارم و باید برم پیششون همینجوری هم به خاطر فوت یکی از دوستان اوضاع روحیشون خوب نبود ...
خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به بازماندگان صبر بده الهی آمین
روی تندخوانی کار کنی جواب میدهسلام عزیزم.من دو روز لنینجر نخوندم.قبل اونم سر متابولیسم کربوهیرات بودم مشکل اینجاس که نمیدونم چه جوری بخونم واسه من جلد یک سه ماه ونیم طول کشید تموم کنم موندم اینو با چه برنامه ای بخونم؟