مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nocerino

New member
دوستان خوبم سلام.چطورید بیوشیمیست های گل.منم 2 بار جزوه ی دکتر احسانی رو خوندنم و الانم دارم کتاب دکتر احسانی رو میخونم .زیست هم دارم و با شیمی الی میخونم اما راستش این دو رو هنوز ااونجوری تو پ نخوندم.ولی میخوام به همراه کتاب دکتر احسانی این 2 تا رو خوب پیش برم.به نظرم یک ماه اخر رو باید خیلی به خودمون فشار بیاریم.سال ها پیش که ورزش میکردم هر چی به زمان مسابقات نزدیک تر که میشدیم مربی فوتبالمون فشارو بیشتر میکرد جالب اینجا بود که واقعا این فشار مارو خسته نمیکرد چون دقیقا تو مسابقات ما سر حالتر میشدیم و نتایج خوبی میگرفتیم.جدا از این ها برای کنکور هم باید فشار رو بیشتر کنیم.

برنامه پیشنهادی من:

1. کسانی از دوستان که جزوه بیو رو تموم کردن از کتاب شروع کنند و کتاب را روی 3تا 15 روز تنظیم کنند: در 15 روز اول یک بار کتاب مورد نظر رو بخونند و در 2 ,15 روز بعدی کتاب رو دوره کنند
2.کسانی که جزوه زیست دارن جزوه رو هر روز بیش ز 40 صفحه بخونندو مانند فرمول بالا این درسم همین کارو انجام بدن.کسانی که میخواهند از روی کتاب تست زیست بخونند لازمه تا دمه کنکور 3 بار تست ها رو مرور کرده باشند.
3.کسانی که از کتاب می خوانند شیمی الی و عمومی رو اونها هم مثل فرمول کتاب بیوشیمی میتونند رو 3 تا 15 روز کتاب رو تنظیم کنند .
4.این 3 درس خیلی پر اهمیت هست و باید بدونید اهمیت این 3 درس در یک سال اخیر بطوری شده که بطور مثال رتبه 26بیوشیمی بالینی شهید بهشتی این 3 درس رو بالا زده و زبانش رو صفر زده.!

foroozan

New member
سلام به همه وهمچنین nocerinoکه برنامش خیلی انرژی بخشه:thanks: :thanks: :thanks:
من تصمیم گرفتم انشاالله بهش عمل کنم.فقط نمیدونم آیا همین کتاب احسانی کافیه که فوکوسم رو روی همین بذارم بعلاوه تستای گنجینه؟
شیمی الی هم کتاب نادری فقط واسه عمومی واقعا گیجم!

nocerino

New member
دوست من بله کتاب دکتر احسانی کامله وشما نگران نباشید که دارید از این کتاب میخونید.یه چیزه جالب بگم.عموما در کتاب ایشون تست های تالیفیشون گنجانده شده بعلاوه ی تست های خود کنکور ها.جالب اینجاست بدونید از کتاب ایشون یک الی 2 تست در سال91 در کنکور بهداشت اومده بود.تست های گنجینه هم خوب بخونید.کتاب تست کتابخانه ی فرهنگ هم برای بیوشیمی عالیه از اون هم بخونید خوب خوبه

این رو جدی میگم: بچه ها بخدا کنکور بهداشت هیچی نیست .این حرفم بیشتر به اون هایی ست که تازه اولین بارشون هست که میخوان کنکور بهداشت رو بدن.

به امید خدا همه ی بچه ها در این سایت به موفقیت میرسن

saba1369

New member
سلام بچه ها یه سوال داشتم میشه پاسخشو بادلیل بگید خیلی ممنون میشم:
با افزایش 40میلی لیتر محلول 0/1 نرمال NAOHبه 40 میلی لیتر محلول 0/2 مولار اسید استیک PHمحصول حاصل چقدر خواهد بود؟log2=0/3 ,PKa=4.7

1)4.4 2)4.7 3)5 4)6.3

داش محسن

New member
سلام بچه ها یه سوال داشتم میشه پاسخشو بادلیل بگید خیلی ممنون میشم:
با افزایش 40میلی لیتر محلول 0/1 نرمال NAOHبه 40 میلی لیتر محلول 0/2 مولار اسید استیک PHمحصول حاصل چقدر خواهد بود؟log2=0/3 ,PKa=4.7

1)4.4 2)4.7 3)5 4)6.3

سلام.اشتباه نکنم گزینه 3 میشه

داش محسن

New member
اره موافقم.من اونوره سال یه دور کتاب احسانی+یکی دوتا جزوه بیوشیمی ویه نگاه اجمالیه خیلی اجمالی به ضروریات انداختم.شیمی هارو اصلا کارخاصی واسشون نکردم فقط هراز گاهی یه نیگا به کتاب نادری سهی میندازم که اونم سخته وتاحدودی حفظش میکنم متاسفانه!زیستم که کلا فقط قصدم تست کارکردنه.زبانم که رضازاده وتافل.ولی واقعا احساس عقبیت(عقب بودن)میکنم:sadsmiley:حالاببینم کدومتون میتونید واسه من یه برنامه توپ بریزید که تواین یه ماه میخوام بترکونم.کساییکه تجربه خاص ومفیدی هم دارن بسم ا...

اوکی. عالیه

داش محسن

New member
من برنامه خودمو میگم اونایی هم که اعلام آمادگی کردن برنامه خودشونو میگن و به امید خدا از روز 1/27 شروع میکنیم و این 2 روز هم فرصتی میشه که باهم هماهنگ بشیم و هم اینکه یه جمع بندی از درسا داشته باشیم و سعی میکنیم که ارتباطمون از طریق ایمیل باشه

فقط بدونیدکه اول هر چیز اراده است اگه انسان اراده کنه به هر چیزی که میخواد میرسه حتی به چیزای فراتر از ذهن بشر

foroozan

New member
من برنامه خودمو میگم اونایی هم که اعلام آمادگی کردن برنامه خودشونو میگن و به امید خدا از روز 1/27 شروع میکنیم و این 2 روز هم فرصتی میشه که باهم هماهنگ بشیم و هم اینکه یه جمع بندی از درسا داشته باشیم و سعی میکنیم که ارتباطمون از طریق ایمیل باشه

فقط بدونیدکه اول هر چیز اراده است اگه انسان اراده کنه به هر چیزی که میخواد میرسه حتی به چیزای فراتر از ذهن بشر
خیلی خوبه.ایمیلهامونو همینجا بگیم یاتوپ.خ؟

foroozan

New member
دوستان واسه شیمی عمومی چه کتاب تستی معرفی میکنید که بازدن تستاش مطلب دستم بیادو بتونم تستای کنکورو بزنم؟:idea_majidonline:

محمدنبی

New member
چرا همش میگین 1ماه؟آدمو به استرس میندازین؟
حول و حوش 40 روزوقت داریم دوستان.میگم یه وبلاگ بسازیم یا چت روم.که انلاین بتونیم در ارتباط باشیم.خدایی پایه باشین.دیر به دیرم پیام ندین لطفا.
موافقت یا مخالفتتونو اعلام کنین

foroozan

New member
چرا همش میگین 1ماه؟آدمو به استرس میندازین؟
حول و حوش 40 روزوقت داریم دوستان.میگم یه وبلاگ بسازیم یا چت روم.که انلاین بتونیم در ارتباط باشیم.خدایی پایه باشین.دیر به دیرم پیام ندین لطفا.
موافقت یا مخالفتتونو اعلام کنین

اینم بد پیشنهادی نیست
اقا من موافقم.فقط یکی پیداشه سریع استارت کارو بزنه:riz481:

داش محسن

New member
QUOTE=saba1369;183609]خواهش میکنم با اطمینان و راه حل بگین[/QUOTE]
ببخشید من به صورت سوال دقت نکردم سود (NAOH) با نمک استیک اسید اشتباه گرفتم و قرار دادم تو معادله هندرسن هاسلباخ
جوابو با توضیح میدم امیدوارم که درست باشه استیک اسید یه اسید ضعیف به حساب میاد و برای تتیتراسیون اسید های ضعیف از باز قوی مثل سود استفاده میکنیم چون غلظت سود نصف اسید استیک است
پس در 0/1 غلظت سود نصف استیک اسید یونیزه میشودیعنی غلظت اسید با غلظت یونیزه ش برابر است( CH3COOH=CH3COO یا به عبارتی دیگه استیک=استات)غلظت اسید استیک ونمک آن هر کدام 0/1 میشود
در این حالت PH برابرPKa اسید می باشد پس گزینه 2 میشه حتی با قرار دادن غلظت اسید و نمک ان در معادله هندرسن -هاسلباخ می تونید به این جواب برسید در این نقطه اسید و نمکش بیشترین قدرت بافری رو دارن و بار حاصل منفی میباشد
حالا تو این سوال چون ظرفیت اسیدی با ظرفیت بازی برابر است پس نرمال و مولاریته نیز باهم برابرند

داش محسن

New member
خواهش میکنم با اطمینان و راه حل بگین

ببخشید من به صورت سوال دقت نکردم سود (NAOH) با نمک استیک اسید اشتباه گرفتم و قرار دادم تو معادله هندرسن هاسلباخ
جوابو با توضیح میدم امیدوارم که درست باشه استیک اسید یه اسید ضعیف به حساب میاد و برای تتیتراسیون اسید های ضعیف از باز قوی مثل سود استفاده میکنیم چون غلظت سود نصف اسید استیک است
پس در 0/1 غلظت سود نصف استیک اسید یونیزه میشودیعنی غلظت اسید با غلظت یونیزه ش برابر است( CH3COOH=CH3COO یا به عبارتی دیگه استیک=استات)غلظت اسید استیک ونمک آن هر کدام 0/1 میشود
در این حالت PH برابرPKa اسید می باشد پس گزینه 2 میشه حتی با قرار دادن غلظت اسید و نمک ان در معادله هندرسن -هاسلباخ می تونید به این جواب برسید در این نقطه اسید و نمکش بیشترین قدرت بافری رو دارن و بار حاصل منفی میباشد
حالا تو این سوال چون ظرفیت اسیدی با ظرفیت بازی برابر است پس نرمال و مولاریته نیز باهم برابرند

foroozan

New member
سلام دوستان خوبید کجایید پس؟نمیایید یه برنامه توپ بچینیم واز اردیبهشت به امیدخداشروع کنیم به دوره؟:a2d3:

foroozan

New member
از دوستان عزیز خواهشمندم هرکس هرتجربه ای داره که میتونه واسه بقیه مفید باشه رو بی رودرواسی بگه.مثلا تواین فرصت باقیمونده چکارکنیم وچگونه بخوانیم که موفق شویم.
با تشکر

majede

New member
سلااااااااااااااااااااااام
سال نو مبارک:thanks:
خوبین دوستای گلم؟خسته نباشین از درس
درسا خوب پیش میره
برا همه تون آرزوی موفقیت میکنم
انشالا همه امسال مهر همکلاسی میشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا