سلام-نمیدونم شیمی عمومی برای رشته شما چه ضریبی داره اگه ضریبش پایینه مثل رشته بیوشیمی بالینی بهتر که سراغ این کتابا نری وقتتو میگیره به جای این کتابا یه تست جامع بگیر کنار کتابی که خوندی کار کن تست تو شیمی خیلی کمکت میکنهسلام. ببخشید! یک سؤال:
من شیمی عمومی رو دارم از روی ترجمه عیسی یاوری میخونم. قصد دارم برای حل مسائل آخر فصل های اون یک کتاب راهنما بخرم. آیا شما برای حل مسائل آخر فصلهای شیمی از کتاب راهنما استفاده کرده اید؟ از بین کتابهای راهنمای موجود کدوم کتاب، مسائل رو بهتر و روانتر حل کرده؟
آخه میخوام یه حل المسائل بخرم... موندم که مال کدوم انتشارات رو بخرم...
تا حالا هم دو مدلشو توی کتابفروشی ها دیدم: یکی ترجمه ابراهیم عامل محرابی و دیگری هم همونی که نشر دانشگاهی زده و شبیه کتاب اصلی عیسی یاوری هست.. شما چیز خاصی مدنظرتون نیست؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
برای زیست از اونجای که وقت زیادی نمونده منم که قبلا نخوندم فکر میکنید فقط کتاب مریم خالصی بخونم کافی هست ؟یا باید کنارش چیز دیگه ای هم توی برنامه ریزی خودم جا بدم؟
سلام کتاب تست جامع خوب واسه شیمی عمومی چیه؟سلام-نمیدونم شیمی عمومی برای رشته شما چه ضریبی داره اگه ضریبش پایینه مثل رشته بیوشیمی بالینی بهتر که سراغ این کتابا نری وقتتو میگیره به جای این کتابا یه تست جامع بگیر کنار کتابی که خوندی کار کن تست تو شیمی خیلی کمکت میکنه
شرمنده برای رشته شما تقسیم بندیشو ندارم
.برنامه ی گروه چیه؟ازکی شروع کردید؟تا کجاخوندید؟چه جوری گروهی میخونید؟
سلام کتاب تست جامع خوب واسه شیمی عمومی چیه؟
بچه ها کسی هست یه برنامه ریزیه توپ وعالی به من بده من خودم اگه واسه خودم برنامه ریزی کنم اصلا بهش عمل نمیکنم.دارم از بی برنامگی کلافه میشم وتصمیم جدی دارم که انشالله امسال حتما قبول شم
کمک.....کمک.....کمک....
سلام
تا کجا پیش رفتین شما و چه قدر مرور کردین ؟
من یکی که پایه ام بقیه رو نمیدونمسلام خب یه چیزایی خوندم یعنی 0نیستم.الان فقط دوست دارم دسته جمعی یه برنامه ریزی کنیم وباهم شروع به دوره کنیم.
سلام خب یه چیزایی خوندم یعنی 0نیستم.الان فقط دوست دارم دسته جمعی یه برنامه ریزی کنیم وباهم شروع به دوره کنیم.
نه با مثل اینکه همه موافقن .
برای شروع بهتر همه برنامه مدنظرشونو بگن چون یه برنامه گروهی نه تکی بعد یه برنامه کلی تنظیم کنیم به نظر من اول باید بگیم که چقد خوندیم و تو کدوم درسا عقبیم تا همه بتونیم از یه خط شروع کنیم