sefidrooze
New member
کسی جزوه دکتر احسانی رو داره؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟؟
سلام دوست من جزوه دکتر احسانی برای موسسه انواره.قیمتش 120 تومن هست .شماره موسسه انوار 88515182.سر کار خانم سوری مسئول جزوات مکاتبه ای اون موسسه هستند.ایشان از دوستان خوب بنده هستند
کتاب دکتر احسانی رو بخونین که بهتره ............ کاملتره منظمتره تمیزتره شکلاش هم بهتره .میشه گفت کاملتره
سلاااااام عزیزدلم منم فعلا دارم کتاب احسانی رومیخونم واسه زیستم برای کنکور ولی الی وعمومی متاسفانه هیچی زبانم لغت حفظ میکنم.:14:سللااااااااامم
بچه ها کجایین پس؟؟؟ بیاین گزارش بدین چی چقدر خوندین
گلااااااااااااااااااااااب جونم،bbt،فروزان،s.ahang،داش محسن،امپراتوووور،konjkave،nocerino،setare58،mohamad63،vitamin،......و بقیه دوستانی که اسمشونو فراموش کردم,
لطفا
:rose::rose::rose:
سلاااااام عزیزدلم منم فعلا دارم کتاب احسانی رومیخونم واسه زیستم برای کنکور ولی الی وعمومی متاسفانه هیچی زبانم لغت حفظ میکنم.:14:
میگم علمای عزیز ... فروزان و ماجده.................... شما پیشرفت ندارین ................. پس من قبولم دیگه ..................
کاملا موافقم بانظر دوستمون.منکه تمرکزم روهمینه دیگه بقیش باخداکتاب دکتر احسانی رو بخونین که بهتره ............ کاملتره منظمتره تمیزتره شکلاش هم بهتره .میشه گفت کاملتره
چه گزارش بامزه وخالصانه ای دادی گلاب جان.عزیزم این چندتا فصل مهمه آلی کدوماس؟سلام ماجی جونم...
من که بهت گفتم چقد میخونم...
باشه بازم میگم...
بیو: ضروریات رو بزووووور تموم کردم... البته منظور از بزوووور قسمت مولکولیش بود بس ک من از این فصل میترسم خوندنم نمیاد... :14:
گنجینه رو هم تازه شروع کردم...
زبان: هر چی لغت میخونم انگار اولین باره... از ترسم تا حالا 1 تست هم نزدم... گذاشتم از 9 اردی بزنم... :13: نمیدونم شایدم تلقینه...
شیمی آلی: چن تا فصل مهم رو دارم میخونم و تست میزنم+ مرور مورتیمر 1 (2 رو دیگه نمیخونم)
زیست: جزوه نورآبادی رو یه دور روخوانی کردم ولی خیلی خلاصه اس... معلومه طرف کاملشو گذاشته برا کللساش.. بدم میاد از این مدل آدما... اگه دیده باشین جعفرنژاد بالای 90% مطالب کلاسیش رو تو کتابش هم آورده... من چن جاشو مقایسه کردم..
هیچی دیگه... دیگه خسته شدم... خیلی خوشحالم که داره تموم میشه... فقط میگم بدیم تموم شه بره خلاص شیم... :j58r36j3gcr4suxymup
خوب خودتم بوگو دیگه... ببین چ مفصل گفتم... :rolleyessmileyanim:
سلام ماجی جونم...
من که بهت گفتم چقد میخونم...
باشه بازم میگم...
بیو: ضروریات رو بزووووور تموم کردم... البته منظور از بزوووور قسمت مولکولیش بود بس ک من از این فصل میترسم خوندنم نمیاد... :14:
گنجینه رو هم تازه شروع کردم...
زبان: هر چی لغت میخونم انگار اولین باره... از ترسم تا حالا 1 تست هم نزدم... گذاشتم از 9 اردی بزنم... :13: نمیدونم شایدم تلقینه...
شیمی آلی: چن تا فصل مهم رو دارم میخونم و تست میزنم+ مرور مورتیمر 1 (2 رو دیگه نمیخونم)
زیست: جزوه نورآبادی رو یه دور روخوانی کردم ولی خیلی خلاصه اس... معلومه طرف کاملشو گذاشته برا کللساش.. بدم میاد از این مدل آدما... اگه دیده باشین جعفرنژاد بالای 90% مطالب کلاسیش رو تو کتابش هم آورده... من چن جاشو مقایسه کردم..
هیچی دیگه... دیگه خسته شدم... خیلی خوشحالم که داره تموم میشه... فقط میگم بدیم تموم شه بره خلاص شیم... :j58r36j3gcr4suxymup
خوب خودتم بوگو دیگه... ببین چ مفصل گفتم... :rolleyessmileyanim:
چه گزارش بامزه وخالصانه ای دادی گلاب جان.عزیزم این چندتا فصل مهمه آلی کدوماس؟