مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
من که متابولیسم اسید آمینه و نوکلئوتید ها رو تموم کردم شما کجایید ددوستان ؟؟؟؟/

BBT

New member
یه مطلبی م هست شاید لازم باشه بدونید چون از پارسال کنکور وزارت بهداشت و تربیت مدرس یکی شده و سوالات کنکور امسال به عهده طراحان وزارت بود احتمالش هست سوالات کنکور 92 به عهده طراحان تربیت مدرس باشه پس از تست های تربیت مدرسم غافل نشید

چون سوالات تربیت سخت تر از وزارت بهداشته یه عده ممکن نگران این قضیه باشن ولی نگران چیزی نباشید چون سوالات تحت نظارت و در چارچوب قوانین وزارت بهداشت طرح میشه

امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره

سلام داش محسن من فکر نمیکنم این چیزی که میگی اتفاق بیافته و صحت داشته باشه از کجا شنیدی ؟

zahrra

New member
سلام به همه دوستان.من خیلی وقته میخوام برا بیوشیمی بخونم ولی هنوز شروع نکردم .کاش زودتر میخوندم....دیگه دیره

foroozan

New member
سلام دوستان کسی اینجا هست که کلاسای جمع بندیه نکته وتست موسسه ای رو شرکت کرده باشه؟لطفا راهنمایی کنید که ایا رفتن به این کلاسامفیده یاخیر.

foroozan

New member
سلام به همه دوستان.من خیلی وقته میخوام برا بیوشیمی بخونم ولی هنوز شروع نکردم .کاش زودتر میخوندم....دیگه دیره

سلام اصلاهم دیر نیست به قول معروف ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس:riz277:
بقول یکی از اساتید کنکور یه پروسه 2ماهس که باید تواون دوماه تمام تلاشتو واسش بکنی.
موفق باشی

داش محسن

New member
سلام bbt من که نگفتم حتما این کار عملی میشه گفتم فقط احتمالش هست شاید تا ده سال دیگه م این کار اتفاق نیافته الان دیگه تربیت مدرس و وزارت یکی شده تربیت مدرسم تو این کنکور سهم داره حداقل این احتمالو بدید چن تا سوالات کنکور 92 شبیه سوالات تربیت مدرس باشه

حالا بستگی به خودتون داره که به تست و نوع سوالات تربیت مدرس اهمیت بدید یا نه فقط خواستم بدونید همین. که دونستنش ضرر نداره آدم عاقل باید همه جوانبو در نظر بگیره منم این مطلبو از چن نفر که یکیش تو تربیت مدرس درس میخونه شنیدم

majede

New member
بببببببببههههههه زهرا خانم سلام
خیلی خوش اومدی به جمع ما اصلا هم دیر نیست شرو ع کن به درس خوندن انشالا موفق میشی عزیز:bunnyearsmiley:

setareh58

New member
سلام بنظرتون اگه اصلن فصل هورمونهای بیوشیمی نخونم خیلی ضرر نمیکنم چون وقتم کمه همین بتونم فصلای دیگه رو خوب مرور کنم

foroozan

New member
سلام بنظرتون اگه اصلن فصل هورمونهای بیوشیمی نخونم خیلی ضرر نمیکنم چون وقتم کمه همین بتونم فصلای دیگه رو خوب مرور کنم

خب فقط تستاشو بزن.اینطوری تووقتتم صرفه جویی میشه والبته باتستاشم اشنامیشی

vitamin

New member
هورمون فصل مهميه پارسال چند تا سوال از اين فصل اومده بود حتما بخون

zahrra

New member
خیلی ممنون بابت روحیه دادن.از امروز شروع کردم بخونم.امسال هم نشد سال بعد...میخوام برا آرزویی که دارم تلاش کنم

داش محسن

New member
استکیومتری(فرمولی ،تجربی ،وزن مولکولی)-خواص اتمی و پیوند یونی(تغییرات شعاع در جدول تناوبی،انرژی یونش،انرژی الکترون خواهی)_شکل هندسی مولکول و اوربیتال مولکولی(مهم)-نیروهای جاذبه بین مولکولی ،پیوند هیدروژنی، نقطه جوش،نقطه انجماد،انواع جامدات بلوری
،نیروی لاندن،فرایند انحلال،اصل لوشاتیله،اثر دما و فشار بر انحلال پذیری،تقطیر،پیوند کوالانسی،شرط تشکیل پیوند کووالانسی،بررسی قطبیت در پیوند های کووالانسی،بار قراردادی،گشتاور قطبی،الکترونگاتیوی،مولکول های قطبی و غیر قطبی،شرط قطبی بودن مولکول،
عدد اکسایش،عدد اکسایش عناصر واسطه ،اوزون،فلزات، نافلزات،واکنش های اکسایش کاهش و موازنه کردن این واکنش ها،اکسید های اسیدی و بازی ،فصل سینیتیک (مهم)،فصل اسید ها و باز ها(مهم)،اسید های چند پروتونی،بافر ها،رسانش الکترولیتی،آند وکاتد،برقکافت
،انرژی گیبس،عدد کئوردیناسیون و کمپلکس های 6 کئوردیناسی و4 کئوردیناسی،الکترولیت ها،بررسی روابط غلظت (مهم مولاریته،نرمالیته،اکی والان)،محاسبه ظرفیت،اسمولاریته،کلویید ها،کراکینگ،فصل 28
فصل های مهم:اسیدها باز ها pH و بافرها(22 سوال)_بررسی روابط غلظت (15 سوال) شکل هندسی مولکولی(تقریبا 10 سوال)_سینیتیک(9سوال)_کلویید ها(6سوال)_پیوند های کووالانسی(6سوال)_بررسی انواع جامدات(5 سوال)

داش محسن

New member
بچه ها اینا عناوین مهم شیمی عمومی که اختصاصا برای بیوشیمی است نه سایر رشته ها که بیشتر مد نظر طراحان سوال می باشد کمی طولانی بود بعضیا رو حذف کردم فقط اون عناوین مهمو نوشتم ولی هیچ تضمینی وجود نداره که از اینا سوال بدن یا کلا از شیمی عمومی سوال بدن یا نه
ولی خوندن اینا سر فصل ها میتونه براتون مفید باشه

majede

New member
استکیومتری(فرمولی ،تجربی ،وزن مولکولی)-خواص اتمی و پیوند یونی(تغییرات شعاع در جدول تناوبی،انرژی یونش،انرژی الکترون خواهی)_شکل هندسی مولکول و اوربیتال مولکولی(مهم)-نیروهای جاذبه بین مولکولی ،پیوند هیدروژنی، نقطه جوش،نقطه انجماد،انواع جامدات بلوری
،نیروی لاندن،فرایند انحلال،اصل لوشاتیله،اثر دما و فشار بر انحلال پذیری،تقطیر،پیوند کوالانسی،شرط تشکیل پیوند کووالانسی،بررسی قطبیت در پیوند های کووالانسی،بار قراردادی،گشتاور قطبی،الکترونگاتیوی،مولکول های قطبی و غیر قطبی،شرط قطبی بودن مولکول،
عدد اکسایش،عدد اکسایش عناصر واسطه ،اوزون،فلزات، نافلزات،واکنش های اکسایش کاهش و موازنه کردن این واکنش ها،اکسید های اسیدی و بازی ،فصل سینیتیک (مهم)،فصل اسید ها و باز ها(مهم)،اسید های چند پروتونی،بافر ها،رسانش الکترولیتی،آند وکاتد،برقکافت
،انرژی گیبس،عدد کئوردیناسیون و کمپلکس های 6 کئوردیناسی و4 کئوردیناسی،الکترولیت ها،بررسی روابط غلظت (مهم مولاریته،نرمالیته،اکی والان)،محاسبه ظرفیت،اسمولاریته،کلویید ها،کراکینگ،فصل 28
فصل های مهم:اسیدها باز ها pH و بافرها(22 سوال)_بررسی روابط غلظت (15 سوال) شکل هندسی مولکولی(تقریبا 10 سوال)_سینیتیک(9سوال)_کلویید ها(6سوال)_پیوند های کووالانسی(6سوال)_بررسی انواع جامدات(5 سوال)

مرسی دوست عزیز

karshenasgh

New member
سلام. ببخشید! یک سؤال:

من شیمی عمومی رو دارم از روی ترجمه عیسی یاوری میخونم. قصد دارم برای حل مسائل آخر فصل های اون یک کتاب راهنما بخرم. آیا شما برای حل مسائل آخر فصلهای شیمی از کتاب راهنما استفاده کرده اید؟ از بین کتابهای راهنمای موجود کدوم کتاب، مسائل رو بهتر و روانتر حل کرده؟
آخه میخوام یه حل المسائل بخرم... موندم که مال کدوم انتشارات رو بخرم...

تا حالا هم دو مدلشو توی کتابفروشی ها دیدم: یکی ترجمه ابراهیم عامل محرابی و دیگری هم همونی که نشر دانشگاهی زده و شبیه کتاب اصلی عیسی یاوری هست.. شما چیز خاصی مدنظرتون نیست؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member

ببخشید! آیا برای رشته سم شناسی هم تقسیم بندیشو رو دارین؟؟

pary

New member
برای زیست از اونجای که وقت زیادی نمونده منم که قبلا نخوندم فکر میکنید فقط کتاب مریم خالصی بخونم کافی هست ؟یا باید کنارش چیز دیگه ای هم توی برنامه ریزی خودم جا بدم؟

هستی25

New member
سلام..

از تمامی دوستانی که قصد دارن در کارشناسی ارشد 92در رشته بیوشیمی بالینی شرکت کنند دعوت میکنم تا با حضور در این تاپیک هرچه سریعتر با یک برنامه ریزی دقیق و کاربردی شروع به مطالعه کنیم .:riz304:
به امید آنکه در کنار هم سال تحصیلی پرباری داشته باشیم.:smilies-azardl (181

.برنامه ی گروه چیه؟ازکی شروع کردید؟تا کجاخوندید؟چه جوری گروهی میخونید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا