سلام گلاب جون.خدا بد نده ایشالا زودتر خوب شی.چای سبز برای سردرد فوق العادس من که هر وقت خوردم سردردم زودی خوب شده.راستی دیشب دو تا پیغام خصوصی برات گذاشتم ولی باکست پر بود بهت نرسید.سلام به همگی..
گزارش امروز 6 آذر:
بیوشیمی 2 فصل
زبان 3 درس
شیمی فصل 6 مورتیمر (ببخشید که با برنامه شما ناهماهنگه!) فصلای قبل رو نخوندما!!!!
راستی کسی برا میگرن پیشنهاد خوبی داره؟ یه آدم بوووووق دیروز منو بهم ریخت الان 2 روزه دارم سردردشو میکشم...
سلام گلاب جون.خدا بد نده ایشالا زودتر خوب شی.چای سبز برای سردرد فوق العادس من که هر وقت خوردم سردردم زودی خوب شده.راستی دیشب دو تا پیغام خصوصی برات گذاشتم ولی باکست پر بود بهت نرسید.
سلام به همه دوستای عزیز.امروز کم خوندم 15ص آلی +فصل چرخه اسید سیتریک(البته نصفه)+چند ص از جزوه بیوشیمی بخش متابولیسم کربوهیدرات
نمیدونم من فقط همین راهه انتخاب پیام وبعدش انتخاب گزینه حذفه بلدم.سلام دوستم
قربونت بشم... مرسی
آره میدونم اما نمیتونم خالیش کنم بلدی؟ اون نوارش زرده ها. قرمزشو تونستم پاک کنم اما زرده چیکار کنم؟
نمیدونم من فقط همین راهه انتخاب پیام وبعدش انتخاب گزینه حذفه بلدم.
گلاب بیو رو دقیقا چه جوری میخونی؟یه ماهه نمیتونم درست بیو رو بخونم متابولیسم واقعا خستم کرده:New (6):اشکال نداره...
فردا بهترش کن...
همین که یه چیزی خوندی خودش غنیمته...
سلام ندا جون خوبی؟ماشالا به این همه انرژی.شما لنینجر نمیخونی؟سلام به همه
خدارو شکر ایندفعه من نفر اول نیستم که میخواد گزارش بده گلاب و کنجکاو و ویتامین و فروزان از من زودتر گزارش دادن و این یعنی بچه های بیوشیمی دارن راه می افتن که بترکونن
برنامه من:منم امروز از عصری شروع کردم فصل 1 مورتیمر رو دوباره خوندم و فصل دو رو هم نصفه خوندم
بیوشیمی هم تا الان 9ص خوندم و با کتاب احسانی هم تطبیق دادم و 13 ص هم از قبل مرور کردم
هنوز زبانم رو نخوندم میرم لایتنرم رو میخونم بعد میخوابم اما فردا خیلی دست پر تر از امروز مییام مطمئن باشین
خدای مهربون هوامونو داشته باش که توکل هممون قبل و بعد تلاشمون فقط به خودته
عزیزم ناراحتی فقط باعث میشه بیشتر عقب بیفتی.یه پیشنهاد دارم اول یه دور مباحثی که میخوای بخونی سریع روخونی کن بعد اگه تونستی همون روز یا فرداش یه بار دیگه ولی این دفعه آرومتر بخون. لازم نیست بار اول خیلی با وسواس بخونی.سلام بچه ها من امروز فقط وقت کردم فصل لیپیدهارو اونم خیلی طوطی وار والکی بخونم.خیلی دارم کند وبد پیش میرم.خیلی ناراحتم:smiliess (9)::New (6):
سلام بچه ها من امروز فقط وقت کردم فصل لیپیدهارو اونم خیلی طوطی وار والکی بخونم.خیلی دارم کند وبد پیش میرم.خیلی ناراحتم:smiliess (9)::New (6):
فروزان جان بعد یه مدت که بین خوندنات فاصله افتاده دوباره شروع کردی پس طبیعیه ...به خاطر همینه که پیوسته خوندن خوبه چون دیگه تا موتورت بخواد راه بیفته وقتت تلف نمیشهسلام بچه ها من امروز فقط وقت کردم فصل لیپیدهارو اونم خیلی طوطی وار والکی بخونم.خیلی دارم کند وبد پیش میرم.خیلی ناراحتم:smiliess (9)::New (6):
مرسی کنجکاو جانسلام ندا جون خوبی؟ماشالا به این همه انرژی.شما لنینجر نمیخونی؟