مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vitamin

New member
سلام به همه ي بيوشيميست هاي عزيز
من امروز متابوليسم رو شروع كردم زبانم يه كمي خوندم شيمي نخوندم يعني هنوز شروع نكردم من با الي مشكلي ندارم ولي از عمومي بدم مياد مخصوصا از مورتيمر :dadad4: ولي خوب الان كه گروهي ميخونيم بهتره به اميد خدا شروع ميكنم ..

گلاب

New member
سلام به همگی..
گزارش امروز 6 آذر:

بیوشیمی 2 فصل
زبان 3 درس
شیمی فصل 6 مورتیمر (ببخشید که با برنامه شما ناهماهنگه!) فصلای قبل رو نخوندما!!!!

راستی کسی برا میگرن پیشنهاد خوبی داره؟ یه آدم بوووووق دیروز منو بهم ریخت الان 2 روزه دارم سردردشو میکشم...

konjkave

New member
سلام به همگی..
گزارش امروز 6 آذر:

بیوشیمی 2 فصل
زبان 3 درس
شیمی فصل 6 مورتیمر (ببخشید که با برنامه شما ناهماهنگه!) فصلای قبل رو نخوندما!!!!

راستی کسی برا میگرن پیشنهاد خوبی داره؟ یه آدم بوووووق دیروز منو بهم ریخت الان 2 روزه دارم سردردشو میکشم...
سلام گلاب جون.خدا بد نده ایشالا زودتر خوب شی.چای سبز برای سردرد فوق العادس من که هر وقت خوردم سردردم زودی خوب شده.راستی دیشب دو تا پیغام خصوصی برات گذاشتم ولی باکست پر بود بهت نرسید.

konjkave

New member
سلام به همه دوستای عزیز.امروز کم خوندم 15ص آلی +فصل چرخه اسید سیتریک(البته نصفه)+چند ص از جزوه بیوشیمی بخش متابولیسم کربوهیدرات

گلاب

New member
سلام گلاب جون.خدا بد نده ایشالا زودتر خوب شی.چای سبز برای سردرد فوق العادس من که هر وقت خوردم سردردم زودی خوب شده.راستی دیشب دو تا پیغام خصوصی برات گذاشتم ولی باکست پر بود بهت نرسید.

سلام دوستم
قربونت بشم... مرسی
آره میدونم اما نمیتونم خالیش کنم بلدی؟ اون نوارش زرده ها. قرمزشو تونستم پاک کنم اما زرده چیکار کنم؟

گلاب

New member
سلام به همه دوستای عزیز.امروز کم خوندم 15ص آلی +فصل چرخه اسید سیتریک(البته نصفه)+چند ص از جزوه بیوشیمی بخش متابولیسم کربوهیدرات

اشکال نداره...
فردا بهترش کن...
همین که یه چیزی خوندی خودش غنیمته...

konjkave

New member
سلام دوستم
قربونت بشم... مرسی
آره میدونم اما نمیتونم خالیش کنم بلدی؟ اون نوارش زرده ها. قرمزشو تونستم پاک کنم اما زرده چیکار کنم؟
نمیدونم من فقط همین راهه انتخاب پیام وبعدش انتخاب گزینه حذفه بلدم.

foroozan

New member
سلام بچه ها من امروز فقط وقت کردم فصل لیپیدهارو اونم خیلی طوطی وار والکی بخونم.خیلی دارم کند وبد پیش میرم.خیلی ناراحتم:smiliess (9)::New (6):

گلاب

New member
عاقا عاقا خالیش کردم ...
پیامهای ارسالی خودمو پاک نکرده بودم :خخخخخخخخخخخخخ

neda*

New member
سلام به همه
خدارو شکر ایندفعه من نفر اول نیستم که میخواد گزارش بده گلاب و کنجکاو و ویتامین و فروزان از من زودتر گزارش دادن و این یعنی بچه های بیوشیمی دارن راه می افتن که بترکونن
برنامه من:منم امروز از عصری شروع کردم فصل 1 مورتیمر رو دوباره خوندم و فصل دو رو هم نصفه خوندم
بیوشیمی هم تا الان 9ص خوندم و با کتاب احسانی هم تطبیق دادم و 13 ص هم از قبل مرور کردم
هنوز زبانم رو نخوندم میرم لایتنرم رو میخونم بعد میخوابم اما فردا خیلی دست پر تر از امروز مییام مطمئن باشین
خدای مهربون هوامونو داشته باش که توکل هممون قبل و بعد تلاشمون فقط به خودته

konjkave

New member
سلام به همه
خدارو شکر ایندفعه من نفر اول نیستم که میخواد گزارش بده گلاب و کنجکاو و ویتامین و فروزان از من زودتر گزارش دادن و این یعنی بچه های بیوشیمی دارن راه می افتن که بترکونن
برنامه من:منم امروز از عصری شروع کردم فصل 1 مورتیمر رو دوباره خوندم و فصل دو رو هم نصفه خوندم
بیوشیمی هم تا الان 9ص خوندم و با کتاب احسانی هم تطبیق دادم و 13 ص هم از قبل مرور کردم
هنوز زبانم رو نخوندم میرم لایتنرم رو میخونم بعد میخوابم اما فردا خیلی دست پر تر از امروز مییام مطمئن باشین
خدای مهربون هوامونو داشته باش که توکل هممون قبل و بعد تلاشمون فقط به خودته
سلام ندا جون خوبی؟ماشالا به این همه انرژی.شما لنینجر نمیخونی؟

گلاب

New member
خو من دور اول خعلی طوطی وار میخونم تا مطلب دستم بیاد بعد یه چن تا تست میزنم بعد تو دور بعدی دقیق میخونم :motat:

تازه من دارم از کتاب ضروریات میخونم 1 ماه پیش تا آخر متابولیسم خونده بودم اما قضیه مکه مامانمینا پیش اومد اصن ولش کردم الان دوباره دارم تند تند میخونم (البته اگه این سر درد لعنتی اجازه بده بیشتر میخونم)
برا مرورش تستای آخر فصلاش رو میخوام بزنم... تا بعد ببینم چطور میشه...

گلاب

New member
آففففرین ندا جون...

خوش بحالت... من اگه تا عصر نخونده باشم اون روزو بیخیال میشم... یه چیز ازت بخوام مسخره نکنی؟!
بهم یاد بده چجوری روحیه ام رو حفظ کنم تا از 1 ساعتم هم نگذرم :p

konjkave

New member
سلام بچه ها من امروز فقط وقت کردم فصل لیپیدهارو اونم خیلی طوطی وار والکی بخونم.خیلی دارم کند وبد پیش میرم.خیلی ناراحتم:smiliess (9)::New (6):
عزیزم ناراحتی فقط باعث میشه بیشتر عقب بیفتی.یه پیشنهاد دارم اول یه دور مباحثی که میخوای بخونی سریع روخونی کن بعد اگه تونستی همون روز یا فرداش یه بار دیگه ولی این دفعه آرومتر بخون. لازم نیست بار اول خیلی با وسواس بخونی.

گلاب

New member

سلا فروزان جان چرا عزیزم؟ کجاها سیر میکنی؟:28:

neda*

New member
فروزان جان بعد یه مدت که بین خوندنات فاصله افتاده دوباره شروع کردی پس طبیعیه ...به خاطر همینه که پیوسته خوندن خوبه چون دیگه تا موتورت بخواد راه بیفته وقتت تلف نمیشه
قبل خوندنت به یاد خودت بیار که میخوای شب گزارش کار بدی پس باید از خودت راضی باشی (کیفیت مهمه نه کمیت) بعدشم انگیزه هات رو به خودت گوشزد کن
من تایم خوندنم از 7 صبح تا 2.5 الی 3 بعداز ظهر و شب هم میتونم 1.5 درس بخونم پس به خودم همیشه میگم اگه وقتتو تلف کنی زمانی امروز برای جبرانش نداری حتی برای استراحتام هم آلارم موبایل رو میذارم که یه موقع از دستم نره بیشتر از 15 دقیقه بشه
باید موتورت رو راه بندازی راه که افتاد نذاری خاموش شه

neda*

New member
سلام ندا جون خوبی؟ماشالا به این همه انرژی.شما لنینجر نمیخونی؟
مرسی کنجکاو جان
نه من از رو جزوه میخونم بعد با کتاب احسانی تطبیق میدم اینا تموم شه میخوام برای کنکور و ضروریات رو بخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا