مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب

New member
تافل روزی یه درس میخوندم یکماه تموم شد.البته چون قبل تافل 504 خونده بودم برام خوندنش خیلی راحت بود.دوس داشتم کلاس برم ولی اصلا وقت نمیکنم.راستی کلاس شیمی رو میری؟

آففففففرین :*

آره تازه 2 جلسه رفتم فعلا چیز بخصوصی نگفته ... تکرار مکررات...

majede

New member
ممنون عزیزم از انرژی مثبتت انشالا ..:applause:
شمام حتما قبولین برنامتون عالیه منم اگه بشه ساعات مطالعمو زیادتر میکنم :thumbsupsmileyanim:
به امید خدا

konjkave

New member
واااااای نههههههههههه میخوای با آبروم بازی کنیییییییی؟ روم به دیفار:13:
سعی میکنم سوالات سخت نپرسم تو میتونی از پسش بربیای.
شوخی کردم بابا نگرون نباش ما نمیذاریم آبرو آبجیمون بره.:25r30wi:

konjkave

New member
فدات شم بلت بودم کع بودم اگه نبودم میرم از اوستامون میپرسم :motat:
خراب معرفتتم.لطف میکنی با اجازه دارم میرم بخوابم کاری نیست رفع زحمت کنم.شب بخییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر

setareh58

New member
سلام ستاره خانم!!!!
مرسی از لطفتون.
من اسمم تورج هستش،بله اولین باره که شرکت می کنم البته من فارغ التحصیل سال 86 هستم...یک خورده کارم سخته نسبت به بقیه دوستان.
شما چطور؟
ببخش تورج خان !منم اولین باره شرکت میکنم من فارغالتحصیل 83 هستم واولین بارم که شرکت میکنم میدونم کارتون سخت واقعا" شرایط همواری ندارین بالاخره سربازیه دیگه ومطمئنم که موفق میشین اما منم شاغلم فعلن دو سه ماهی خونه هستم کارم خصوصیه و فعلن تعطیلیه خدا خدا میکنم فعلا" فعال نشه تا یه کم درسام جلو ببرم حتما" از تجربیاتتون استفاده میکنم انشالله موفق باشین

setareh58

New member
گلاب جون بنظرت زبان چطور پیش ببرم 504 تابستون خوندم دارم تافل و لزگی باهم پیش میبرم رضا زاده نیگاش نکردم کتابش تازه خریدم

foroozan

New member
گلاب جون بنظرت زبان چطور پیش ببرم 504 تابستون خوندم دارم تافل و لزگی باهم پیش میبرم رضا زاده نیگاش نکردم کتابش تازه خریدم
سلام ستاره خانم همین برنامه ای که داری خیلی خوبه باهمینا پیش برو

BBT

New member
این کتاب شیمی عمومی
اتفاقا این کتابی که شما گفتید رو هم تازگیا سفارش دادم قراره دستم برسه

BBT

New member
امپراتور جان ببخش حواسم نبود کامنت تو رو |اک ردم
تازه کارم ببخشید

neda*

New member
سلام به همه دوستان خوب
میبینم که تو تعطیلات حسابی عقب افتادم...منم برای تعطیلاتم برنامه ریخته بودم که مقداری بخونم اما متاسفانه یکی از آشناهای خیلی صمیمی خانوادگیمون فوت کردن و همش من پیش مادرم بودم و ایشون رو دلداری میدادم از طرفی مادرم برای عاشورا نذری هم داشتن
خلاصه حسابی کارا قاطی شده بود ....من که متاسفانه با اینکه برنامه هم ریخته بودم از 5شنبه تا امروز هیچی نخوندم...اما بازم از همین الان شروع میکنم...راستی بچه ها 4 فصل اول شیمی عمومی این هفته رو فراموش نکنین بیاین کم کم ببریمش جلو و تمومش کنیم
...خیلی خوشحالم که بچه ها جمع شدن و اینجا هم با حضور همه گرمتر شده ...
همه بچه های این گروه باید شهریور 92 جزو قبولیها باشن حتما حتما

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا