مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

foroozan

New member
مرسی کنجکاو جان
نه من از رو جزوه میخونم بعد با کتاب احسانی تطبیق میدم اینا تموم شه میخوام برای کنکور و ضروریات رو بخونم
نداجونم منم فکر میکنم همیناکافی باشه ولی از چن نفرکه پرسیدم اونا میگن لنینجرم باید خوند.تونظرت چیه؟بخونیمش؟

neda*

New member
آففففرین ندا جون...

خوش بحالت... من اگه تا عصر نخونده باشم اون روزو بیخیال میشم... یه چیز ازت بخوام مسخره نکنی؟!
بهم یاد بده چجوری روحیه ام رو حفظ کنم تا از 1 ساعتم هم نگذرم :p
گلاب جان مطمئنا همه ما از درس خوندن به جز علاقه هدفای دیگه ای هم داریم من همیشه قبل خوندن به هدفام فکر میکنم و اونا رو تو ذهنم پر رنگ میکنم
برای درس خوندنم آلارم میذارم از 0.5 ساعت شروع کردم چون اولا نمیتونستم بیشتر از 0.5 ساعت پای کتاب بشینم وقتی آلارم میزد 15 دقیقه استراحت میکردم و دوباره شروع میکردم اما خوب الان عادت کردم و 1 ساعت میخونم و 5 تا 10 دقیقه استراحت
میدونی گلاب جان من همیشه میگم باید یک بار هم که شده به خودم ثابت کنم همونطور که خودم رو قبول دارم واقعا هستم دوست دارم یه تغییری ایجاد کنم
این ایجاد تغییر برام کلی انگیزه شده و اینکه میخوام جواب زحمتای خیلیها رو با قبولیم هر چند ناچیز جبران میشه اما جبران کنم
خدایا کمکم کن

گلاب

New member
مرسی ندا جون یعنی بعد از ساعت 3 بعد از ظهر شب 1:5 ساعت میخونی؟ :33:

konjkave

New member
بچه ها من یکی از بهترین ساعات مطالعه ام که خوب مطلب میفهمم همین ساعتاس با اجازتون برم بخونم.فعلا شب همگی خوش

neda*

New member
نداجونم منم فکر میکنم همیناکافی باشه ولی از چن نفرکه پرسیدم اونا میگن لنینجرم باید خوند.تونظرت چیه؟بخونیمش؟
بچه ها ببخشید نمیدونم چرا کامپیوتر من انقدر کند شده باید فکری به حالش کنم
فروزان جان به نظر منم لنینجر خیلی مهمه اگه الان مرداد بود
به نظرم اول این کتابا رو بخونیم و بعد تستای کتابخانه فرهنگ رو بزنیم تا قبل عید
دیدیم نیازه اون موقع دیگه مباحث برامون خیلی جا افتاده و میتونیم یه مرور سریع روزی لنینجر کنیم
البته این نظر منه اگه کسی بتونه لنینجر رو بخونه که عالیه

biology2012

New member
سلام به تمام بچه هاي عزيز
گزارش روزانه من: امروز فصل ليپيد از روي احساني تموم شد - زبان 6 صفحه لغت 504- شيمي الي فصل ساختار و خواص از روي براي كنكور تموم شد شب هم تست ليپيد رو زدم

neda*

New member
مرسی ندا جون یعنی بعد از ساعت 3 بعد از ظهر شب 1:5 ساعت میخونی؟ :33:
گلاب جون من از 3 تا 9.5شب اصلا وقت درس خوندن ندارم چون باید به یک سری کارای دیگم برسم
از 9.5تا 11 هم معمولا 1.5 مفید میخونم

گلاب

New member

ببین فروزان من سال دوممه که دارم کنکور میدم پس به تجربه ام اعتماد کن... اصن سمت لنینجر نرو فقط برا مواقعی که مطلبی رو نمیفهمی برو همون قسمت رو (فقط همون قسمت رو) بخون و عکساشو نگاه کن... لنینجر اونقدر سنگینه و مطالب پرت و اضافه داره که بجز عقب انداختنت کار دیگه ای نمیکنه... برا کنکور امسال با یه جزوه خوب و کتاب ضروریات و "برای کنکور" و کتاب گنجینه سوالات میتونی بالای 80 درصد بزنی شک نکن...
فقط اینایی که گفتم رو فول شو دیگه بقیه رو بسپر به خدا ...
برو شروع کن ببینم چیکار میکنی :*

neda*

New member
بچه ها منم برم زبان رو بخونم که دارم از بیخوابی میمیرم
شب همتون زیبا و پرستاره
به امید اینکه فردا همه دست پر بیاین دوستان بیوشیمیست

foroozan

New member
ببین فروزان من سال دوممه که دارم کنکور میدم پس به تجربه ام اعتماد کن... اصن سمت لنینجر نرو فقط برا مواقعی که مطلبی رو نمیفهمی برو همون قسمت رو (فقط همون قسمت رو) بخون و عکساشو نگاه کن... لنینجر اونقدر سنگینه و مطالب پرت و اضافه داره که بجز عقب انداختنت کار دیگه ای نمیکنه... برا کنکور امسال با یه جزوه خوب و کتاب ضروریات و "برای کنکور" و کتاب گنجینه سوالات میتونی بالای 80 درصد بزنی شک نکن...
فقط اینایی که گفتم رو فول شو دیگه بقیه رو بسپر به خدا ...
برو شروع کن ببینم چیکار میکنی :*
مرسی عزیزم از اینکه تجربه به این خوبی رو بهم گفتی راستش خودمم دوست ندارم وقتمو بالنینجر تلف کنم واخرشم هیچ...
راست میگی واقعا لنینجر سخت وپرمطلبه.این کتابایی که گفتی رو دارم ولی جزوه خوب!

گلاب

New member
خواش میکنم:*
جزوه احسانی یا جزوه جعفر نژاد ... هر دو خیلی خوبن...

majede

New member
سلام به همگی
ببخشید دیر اومدم بخاطر برف سنگین اینترنت وصل نمیشد..
من برنامم اینه فعلا 6صب تا 1ظهر خواب بعد درس تا 6 صب اگه بتونم البته ساعات مطالعم تقریبا10 ساعته...
امروز 10 ص لنینجر و2درس تافل وفیشبرداری لغت زبان...

neda*

New member
راستی گلاب جان من امروز رو استثنائا بعد از ظهر درس خوندم چون بعد تعطیلات بود و منم امروز عصر کاری نداشتم و ما هم ضهر رسیدیم خونه...برنامه ای که بهت گفتم برای روزای عادیه
امروز از عصر تا موقع ای که بیام پای نت داشتم میخوندم که هنوزم زبان مونده
دیگه واقعا شب خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا