foroozan
New member
نداجونم منم فکر میکنم همیناکافی باشه ولی از چن نفرکه پرسیدم اونا میگن لنینجرم باید خوند.تونظرت چیه؟بخونیمش؟مرسی کنجکاو جان
نه من از رو جزوه میخونم بعد با کتاب احسانی تطبیق میدم اینا تموم شه میخوام برای کنکور و ضروریات رو بخونم
نداجونم منم فکر میکنم همیناکافی باشه ولی از چن نفرکه پرسیدم اونا میگن لنینجرم باید خوند.تونظرت چیه؟بخونیمش؟مرسی کنجکاو جان
نه من از رو جزوه میخونم بعد با کتاب احسانی تطبیق میدم اینا تموم شه میخوام برای کنکور و ضروریات رو بخونم
خیلی خوبه.امیدوارم تا آخر همینجور با انرژی باشی.مرسی کنجکاو جان
گلاب جان مطمئنا همه ما از درس خوندن به جز علاقه هدفای دیگه ای هم داریم من همیشه قبل خوندن به هدفام فکر میکنم و اونا رو تو ذهنم پر رنگ میکنمآففففرین ندا جون...
خوش بحالت... من اگه تا عصر نخونده باشم اون روزو بیخیال میشم... یه چیز ازت بخوام مسخره نکنی؟!
بهم یاد بده چجوری روحیه ام رو حفظ کنم تا از 1 ساعتم هم نگذرم![]()
بچه ها من یکی از بهترین ساعات مطالعه ام که خوب مطلب میفهمم همین ساعتاس با اجازتون برم بخونم.فعلا شب همگی خوش
بچه ها ببخشید نمیدونم چرا کامپیوتر من انقدر کند شده باید فکری به حالش کنمنداجونم منم فکر میکنم همیناکافی باشه ولی از چن نفرکه پرسیدم اونا میگن لنینجرم باید خوند.تونظرت چیه؟بخونیمش؟
گلاب جون من از 3 تا 9.5شب اصلا وقت درس خوندن ندارم چون باید به یک سری کارای دیگم برسممرسی ندا جون یعنی بعد از ساعت 3 بعد از ظهر شب 1:5 ساعت میخونی؟ :33:
نداجونم منم فکر میکنم همیناکافی باشه ولی از چن نفرکه پرسیدم اونا میگن لنینجرم باید خوند.تونظرت چیه؟بخونیمش؟
گلاب جون من از 3 تا 9.5شب اصلا وقت درس خوندن ندارم چون باید به یک سری کارای دیگم برسم
از 9.5تا 11 هم معمولا 1.5 مفید میخونم
مرسی عزیزم از اینکه تجربه به این خوبی رو بهم گفتی راستش خودمم دوست ندارم وقتمو بالنینجر تلف کنم واخرشم هیچ...ببین فروزان من سال دوممه که دارم کنکور میدم پس به تجربه ام اعتماد کن... اصن سمت لنینجر نرو فقط برا مواقعی که مطلبی رو نمیفهمی برو همون قسمت رو (فقط همون قسمت رو) بخون و عکساشو نگاه کن... لنینجر اونقدر سنگینه و مطالب پرت و اضافه داره که بجز عقب انداختنت کار دیگه ای نمیکنه... برا کنکور امسال با یه جزوه خوب و کتاب ضروریات و "برای کنکور" و کتاب گنجینه سوالات میتونی بالای 80 درصد بزنی شک نکن...
فقط اینایی که گفتم رو فول شو دیگه بقیه رو بسپر به خدا ...
برو شروع کن ببینم چیکار میکنی :*