سلام بچه ها خوب هستین؟من تازه با این سایت آشنا شدم.من دانشجوی ترم 7 هستم.میخوام امسال ارشد مامایی شرکت کنم.کم و بیش درس خوندم.چون هم کارآموزی میرم هم باید درس بخونم سخت میشه.ولی من تلاشم میکنم.امیدوارم هممون امسال قبول بشیم.یه سوال داشتم من که امسال هنوز فارغ التحصیل نشدم باید بجز فرم ثبت نام فرم دیگه ای هم پر کنم؟آخه شنیدم باید از دانشگاه نامه بگیرم.درسته؟شما خبر دارین؟
سلام دوستان .... من میخوام یه اطلاعاتی از مشاوره مامایی بگیرم... من جنین شناسیم خوب نیست خیلی اذیتم میکنه خوندنش آیا کاپلان تو مشاوره مامایی راحت تر نیست و اینکه کسی میدونه کدوم دانشگاهها مشاوره رو دارن؟؟؟ممنون
سلام لیوناسلام عزيزم جنين شناسي سخت نيست فقط خوندنش لم خاصي داره لازم نيست كتاب لانگمن رو حتما بخوني به نظرم يه خوبم جاي ريفرنسو پر ميكنه توي اين درس تست زدن خيلي خوبه و كمك كننده س حتي تست هاي ارشد رشته هاي ديگه كه جنين جز ريفرنس اونا هست رو هم بزن .به نظرم مبحث جنين شناسي عمومي رو از كتاب بخون و فصل هاي ديگرو از يه خوب...من خودم پارسال 75 زدم.چون براي من جنين خيلي سخت نبود نمي تونم بگم روان اسون تره يا نه...
شهرهاي مشهد اروميه اراك ساري شاهرود كرمان گرگان اهواز زاهدان وشايد يكي يا دوتاي ديگه مشاوره دارن
موفق باشي
سلام لیونا
مثلا چ کتابی بجز لانگمن؟
:rose:
عزیزم کتاب تست دیباگران خیلی عالی بود پر نمونه سوال من خودم خیلی خوب نخونده بودم اگه دیباگران و تست گلبان رو با هم بخونین عالیه..
موفق باشی
سلام ممنونم...من کتاب دیباگرانو دارم... البته چاپ قدیمه چاپ جدید نداشته کتاب آزمون لانگمن رو هم دارم مال گلبان ولی نمیدونم چطوری تمام نکته ها رو یادم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من چند روزه نتونستم بخونم
يه كم انگيزه م كم شده..
سلام دوستان
يه كم انگيزه م كم شده..
سلام دوستان
يه كم انگيزه م كم شده..
بچه ها اگه ارشد93قبول نشی....وبری طرح باید بعد طرح ازمون بدی؟ببخشید این همه سوال میکنم.
وای مرسی....ازکجا میتونم به اینجور سوالام جواب پیداکنم...منبع یا سایتی میشناسین؟|سلام نه عزیزم:riz304:
سلام لیوانا ی سوال
میگم پارسال تنظیم ملکولی هم خونده بودی واسه جنین؟
:riz304: