مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

neda1992

New member
سلام بچه ها خوب هستین؟من تازه با این سایت آشنا شدم.من دانشجوی ترم 7 هستم.میخوام امسال ارشد مامایی شرکت کنم.کم و بیش درس خوندم.چون هم کارآموزی میرم هم باید درس بخونم سخت میشه.ولی من تلاشم میکنم.امیدوارم هممون امسال قبول بشیم.یه سوال داشتم من که امسال هنوز فارغ التحصیل نشدم باید بجز فرم ثبت نام فرم دیگه ای هم پر کنم؟آخه شنیدم باید از دانشگاه نامه بگیرم.درسته؟شما خبر دارین؟

mamaie

New member
سلام دوستان .... من میخوام یه اطلاعاتی از مشاوره مامایی بگیرم... من جنین شناسیم خوب نیست خیلی اذیتم میکنه خوندنش آیا کاپلان تو مشاوره مامایی راحت تر نیست و اینکه کسی میدونه کدوم دانشگاهها مشاوره رو دارن؟؟؟ممنون

liona

New member
سلام بچه ها خوب هستین؟من تازه با این سایت آشنا شدم.من دانشجوی ترم 7 هستم.میخوام امسال ارشد مامایی شرکت کنم.کم و بیش درس خوندم.چون هم کارآموزی میرم هم باید درس بخونم سخت میشه.ولی من تلاشم میکنم.امیدوارم هممون امسال قبول بشیم.یه سوال داشتم من که امسال هنوز فارغ التحصیل نشدم باید بجز فرم ثبت نام فرم دیگه ای هم پر کنم؟آخه شنیدم باید از دانشگاه نامه بگیرم.درسته؟شما خبر دارین؟

سلام عزيزم
فكر كنم بچه هاي ترم اخر بايد يه فرم كه توسط دانشگاه پر ميشه به عنوان يكي از مداركشون ارائه بدن
مي توني بري سايت sanjeshp.ir هر اطلاعاتي كه لازمت ميشه از اون جا در بياري... فرم رو از سايت مي توني تهيه كني
موفق باشي

liona

New member
سلام دوستان .... من میخوام یه اطلاعاتی از مشاوره مامایی بگیرم... من جنین شناسیم خوب نیست خیلی اذیتم میکنه خوندنش آیا کاپلان تو مشاوره مامایی راحت تر نیست و اینکه کسی میدونه کدوم دانشگاهها مشاوره رو دارن؟؟؟ممنون

سلام عزيزم جنين شناسي سخت نيست فقط خوندنش لم خاصي داره لازم نيست كتاب لانگمن رو حتما بخوني به نظرم يه خوبم جاي ريفرنسو پر ميكنه توي اين درس تست زدن خيلي خوبه و كمك كننده س حتي تست هاي ارشد رشته هاي ديگه كه جنين جز ريفرنس اونا هست رو هم بزن .به نظرم مبحث جنين شناسي عمومي رو از كتاب بخون و فصل هاي ديگرو از يه خوب...من خودم پارسال 75 زدم.چون براي من جنين خيلي سخت نبود نمي تونم بگم روان اسون تره يا نه...
شهرهاي مشهد اروميه اراك ساري شاهرود كرمان گرگان اهواز زاهدان وشايد يكي يا دوتاي ديگه مشاوره دارن
موفق باشي

sam mama

New member
سلام گلم (در پاسخ ب mamaie )
من پارسال از جنین میترسیدم مشاوره شرکت کردم البته دی شروع کردم ب خوندن بعدشم ی 2بار در حد رو خوانی خوندمش ...45 زدم خودم راضی ام
ببین ب نظر من مشاوره فقط حجم مطالبش کمه..وگرنه الان ک دارم جنین میخونم دیدم بیخود ازجنین میترسیدم اگه با داخلی مشکل نداری فرق نمی کنن...
:rose: ب امید موفقیت همه

آخرین ویرایش:

sam mama

New member
سلام عزيزم جنين شناسي سخت نيست فقط خوندنش لم خاصي داره لازم نيست كتاب لانگمن رو حتما بخوني به نظرم يه خوبم جاي ريفرنسو پر ميكنه توي اين درس تست زدن خيلي خوبه و كمك كننده س حتي تست هاي ارشد رشته هاي ديگه كه جنين جز ريفرنس اونا هست رو هم بزن .به نظرم مبحث جنين شناسي عمومي رو از كتاب بخون و فصل هاي ديگرو از يه خوب...من خودم پارسال 75 زدم.چون براي من جنين خيلي سخت نبود نمي تونم بگم روان اسون تره يا نه...
شهرهاي مشهد اروميه اراك ساري شاهرود كرمان گرگان اهواز زاهدان وشايد يكي يا دوتاي ديگه مشاوره دارن
موفق باشي
سلام لیونا
مثلا چ کتابی بجز لانگمن؟

:rose:

liona

New member
سلام لیونا
مثلا چ کتابی بجز لانگمن؟

:rose:

عزیزم کتاب تست دیباگران خیلی عالی بود پر نمونه سوال من خودم خیلی خوب نخونده بودم اگه دیباگران و تست گلبان رو با هم بخونین عالیه..
موفق باشی

mamaie

New member
عزیزم کتاب تست دیباگران خیلی عالی بود پر نمونه سوال من خودم خیلی خوب نخونده بودم اگه دیباگران و تست گلبان رو با هم بخونین عالیه..
موفق باشی

سلام ممنونم...من کتاب دیباگرانو دارم... البته چاپ قدیمه چاپ جدید نداشته کتاب آزمون لانگمن رو هم دارم مال گلبان ولی نمیدونم چطوری تمام نکته ها رو یادم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

liona

New member

سلام ممنونم...من کتاب دیباگرانو دارم... البته چاپ قدیمه چاپ جدید نداشته کتاب آزمون لانگمن رو هم دارم مال گلبان ولی نمیدونم چطوری تمام نکته ها رو یادم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب مثل هر درس ديگه ايي نياز به تكرار و تمرين داره سوالاي اين درس حدودا چهار تا سوال از قسمت عمومي مياد كه خداييش راحت مي تونين بزنين يه فصلايي هم داره مثل دستگاه ادراري و دستگاه عصبي وقلب و...كه حتما ازشون سوال مياد اگه تست هاي كنكورو با دقت به مباحث بزنين كاملا دستتون مياد كه چه فصل هايي از اهميت بيشتري برخوردارن من خودم كه خيلي مسلط نبودم پارسال 75 زدم حالا ديگه شما ايشالا بهتر از من ميزنين

mamai86

New member
سلام دوستان
من چند روزه نتونستم بخونم
يه كم انگيزه م كم شده..

mamaie

New member
سلام دوستان
من چند روزه نتونستم بخونم
يه كم انگيزه م كم شده..

سلام منم تقریبا درس خوندنم کمتر شده ... فکر میکنم چنین اپیزودایی وسط خوندن پیدا میشه و این حالت که هر از گاه آدم خسته بشه طبیعیه...دوست گرامی چند روز به خودت استراحت بده بعد ببین که با انرژی بیشتر شروع میکنی به خوندن ....

- - - Updated - - -

همگی موفق باشین

سلیله

New member
سلام دوستان از اشناییتون خیلی خوشوقتم
شهادت امام رضا -ع- رو تسلیت میگم
من مدتها خاموش بودم اما...
برای همتون ارزوی موفقیت میکنم

royaaaaa

New member
بچه ها اگه ارشد93قبول نشی....وبری طرح باید بعد طرح ازمون بدی؟ببخشید این همه سوال میکنم.

sam mama

New member
سلام لیوانا ی سوال
میگم پارسال تنظیم ملکولی هم خونده بودی واسه جنین؟
:riz304:

liona

New member
سلام لیوانا ی سوال
میگم پارسال تنظیم ملکولی هم خونده بودی واسه جنین؟
:riz304:

همه فصل ها باید خونده بشن ولی بعضی ها از درجه اهمیت بیشتری برحوردارن..هیچ فصلی از هیچ کنابی حذف نیست تو ارشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا