liona
New member
اونقدر دعاکردم وخواهم کرد ومیکنیم وخواهیم کرد....که انشاءالله همون قبول شیییییم
بعععععععععععععععععععععععععله ايشالا به كمك هم حتما شاخ اين كنكورو ميشكنيم.:28::smilies-azardl (113
اونقدر دعاکردم وخواهم کرد ومیکنیم وخواهیم کرد....که انشاءالله همون قبول شیییییم
رویا میخای نرو طرح البته ی پیشنهادهمن که فعلا نرفتم اسممو بدم...تازه ی هفته اس سرما خوردممممم هیچی نمی تونستم بخونم و انگار ادامه داره...
راستش من یه مدت خیلی خوب درس می خوندم تا اینکه دیدم خبری از طرحم نشد در حالی که اکثر دوستام مشغول به کار شدن و خیلی هم دوست دارم که برم طرح:sad:
کلا درسا رو گذاشتم کنار و دنبال کارام بودم و حوصله درس هم اصلا نداشتم
حالا که به هر دری زدم و جور نشد تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی نمی دونم چه جوری؟؟؟
هر روز یه برنامه ای می ریزم ولی نمیشه
در ضمن آزمون هم شرکت کردم که کلی ازش عقب موندم
به راهنماییهاتون احتیاج دارم بچه ها:tsimuzpzwoap1t9y3o7
راستش من یه مدت خیلی خوب درس می خوندم تا اینکه دیدم خبری از طرحم نشد در حالی که اکثر دوستام مشغول به کار شدن و خیلی هم دوست دارم که برم طرح:sad:
حالا که به هر دری زدم و جور نشد تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی نمی دونم چه جوری؟؟؟
می خوام درس ها رو دونه دونه تموم کنم
فکر می کنم اینجوری راحت تر باشه
لااقل فکرت از بابت یه درس راحت میشه
ولی می ترسم اونای که اول شروع کردم زود یادم بره
کسی هست که برنامش مثل من باشه؟؟؟
سلام همکار خوبم........هنوز جناب آقای ادمین جواب پیامم رو در این مورد ندادند.ممنون مدیر بخش عزیز
ما اجازه داریم از کتاب عکس بگیریم و بزاریم داخل سایت؟؟
ا زکتابای آزمون گلبان که تست هستن عکس بگیریم و داخل سایت بزاریم تا همه استفاده کنن
ممنون میشم سریع جواب بدین