مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamaie

New member
سلام به همگی دوستان عزیز .... بچه ها من هر کار میکنم این فصل فیزیولوژی ویلیامزو(البته قسمت هورمونا با متابولیکشو)خوب یاد نمیگیرم خسته ام کرده... راهکاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونین نکته های تاپشو بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم

mamaie

New member
راستی در مورد مطالعه گروهی.... من آزمونای آزمایشی رو شرکت کردم... طبق اون اگه جلو برم تا سال نو تمام دروس یک تا دو بار خونده شده نظرتون چیه در مورد آزمونا...؟ کیا اینجا آزمون شرکت کردن؟ البته اولیش فرداس من نتونستم تمام مباحثو بخونم ولی دوره ام داره

گل بهار

New member
من طبق یک برنامه ای پیش میرفتم از تابستون اما خب دیدم نتیجه نمیگیرم تغییرش دادم. فعلا بارداری و زنان میخونم . میانگین روزی 2 الی 3 ساعت. منم قرار گذاشتم تمام درسا تا اسفند یه دور بشن.انشاالله که میشه .:4d564ad6:
میخوام آزمونای جامع سنا رو شرکت کنم. که فروردین و اردیبهشت و خرداد هست.
به امید موفقیت همگی
:rose:
به امید موفقی همه.

mamaie

New member
یه خبر... کتاب زنان دکتر تقی زاده اومد .....هر کی میخواد میتونه بخره

obstetrician88

New member
سلام به همگی دوستان عزیز .... بچه ها من هر کار میکنم این فصل فیزیولوژی ویلیامزو(البته قسمت هورمونا با متابولیکشو)خوب یاد نمیگیرم خسته ام کرده... راهکاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونین نکته های تاپشو بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم

سلام..آره...اول فصل های دیگه رو بخون وسطهای بهمن فیزیولوژی رو بخون اونوقت میبینی که راحت تره هست برات

mw.ashel

New member
481.jpg

liona

New member

اره منم باهات موافقم خيلي سخت و زمان بر.ولي راهكاري جز تكرار و تكرار به ذهنم نميرسه:smilies-azardl (181.اگه بتوني از توش يه جدول يا خلاصه هم داراري فكر كنم بد نباشه
موفق باشي عزيزم:heart:

liona

New member
من طبق یک برنامه ای پیش میرفتم از تابستون اما خب دیدم نتیجه نمیگیرم تغییرش دادم. فعلا بارداری و زنان میخونم . میانگین روزی 2 الی 3 ساعت. منم قرار گذاشتم تمام درسا تا اسفند یه دور بشن.انشاالله که میشه .:4d564ad6:
میخوام آزمونای جامع سنا رو شرکت کنم. که فروردین و اردیبهشت و خرداد هست.
به امید موفقیت همگی
:rose:
به امید موفقی همه.

افريييييييييييين عزيزم اميدوارم كه خوب پيش بري.پس با هم تموم مي كنيم.:smilies-azardl (113
به اميد پيروزي :a2d3::

liona

New member
راستی در مورد مطالعه گروهی.... من آزمونای آزمایشی رو شرکت کردم... طبق اون اگه جلو برم تا سال نو تمام دروس یک تا دو بار خونده شده نظرتون چیه در مورد آزمونا...؟ کیا اینجا آزمون شرکت کردن؟ البته اولیش فرداس من نتونستم تمام مباحثو بخونم ولی دوره ام داره

من هنوز ازموني شركت نكردم ولي فكر مي كنم منم تا اخر اسفند يه دورم رو حتما خوندم.نمي دونم شايد منم از ماه بعدي شركت كردم.
موفق باشي عزيزم:heart::heart:

توکل

New member
:(50):سلام به اهالی ارشد و ماماهای پرتلاش
مناز بهمن میتونم شروع کنم به نظرتون میشه یا خیلی دیره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/color][/b]

mw.ashel

New member
مناز بهمن میتونم شروع کنم به نظرتون میشه یا خیلی دیره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/color][/b]

همکار خوبم ، هیچ وقت برای شروع دیر نیست چون اگر بتونی منسجم و پیوسته بخونی حتما موفق میشی.

گل بهار

New member

گلم به بقیه نگاه نکن. فقط شروع کن. به امید موفقیت. اینجا فقط حرف از موفقیت میزنیم. باشه؟

sam mama

New member
سلام بچه ها منم دور اولم تا عید تمامه.....
دسر نماز عا کنننننننننید همممممون قبول شیم :rose:

mamai86

New member
من نوزادان و سوسن پارسا رو دارم جلو ميبرم
چون اين دوتا رو تو كنكور ارشد خيلي درصدم كم بود. كنارشم زبان ميخونم
خيلي كندم. اما چه ميشه كرد؟!؟!؟

royaaaaa

New member
من نوزادان و سوسن پارسا رو دارم جلو ميبرم
چون اين دوتا رو تو كنكور ارشد خيلي درصدم كم بود. كنارشم زبان ميخونم
خيلي كندم. اما چه ميشه كرد؟!؟!؟
سلام منم اینارومیخونم منم کندم عیب نداره شیش دانگ حواست اونجاباشه میبینی خیلی جلو رفتی

royaaaaa

New member
منم فک کنم تافروردین یه دورم تموم میشه..میدونم دیره ولی چی میشه کرد...اگه خدابخواد قراره تاحداکثریه ماه جواب طرحم بیاد

liona

New member
من ازمون دوس ندارمممم:33:
قربونت برم ولي خيلي خوبه. بايد خودتو محك بزني ببيني اوضات چطور پيش ميره به نظرم شركت كني خيلي بهتره .البته من خودم امسال هنوز ازمون شركت نكردم:thumbsupsmileyanim:موفق باشي

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا