سلام به همگی دوستان عزیز .... بچه ها من هر کار میکنم این فصل فیزیولوژی ویلیامزو(البته قسمت هورمونا با متابولیکشو)خوب یاد نمیگیرم خسته ام کرده... راهکاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونین نکته های تاپشو بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم
سلام به همگی دوستان عزیز .... بچه ها من هر کار میکنم این فصل فیزیولوژی ویلیامزو(البته قسمت هورمونا با متابولیکشو)خوب یاد نمیگیرم خسته ام کرده... راهکاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونین نکته های تاپشو بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم
من طبق یک برنامه ای پیش میرفتم از تابستون اما خب دیدم نتیجه نمیگیرم تغییرش دادم. فعلا بارداری و زنان میخونم . میانگین روزی 2 الی 3 ساعت. منم قرار گذاشتم تمام درسا تا اسفند یه دور بشن.انشاالله که میشه .:4d564ad6:
میخوام آزمونای جامع سنا رو شرکت کنم. که فروردین و اردیبهشت و خرداد هست.
به امید موفقیت همگی:rose:
به امید موفقی همه.
راستی در مورد مطالعه گروهی.... من آزمونای آزمایشی رو شرکت کردم... طبق اون اگه جلو برم تا سال نو تمام دروس یک تا دو بار خونده شده نظرتون چیه در مورد آزمونا...؟ کیا اینجا آزمون شرکت کردن؟ البته اولیش فرداس من نتونستم تمام مباحثو بخونم ولی دوره ام داره
50):سلام به اهالی ارشد و ماماهای پرتلاش
مناز بهمن میتونم شروع کنم به نظرتون میشه یا خیلی دیره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/color][/b]
50):سلام به اهالی ارشد و ماماهای پرتلاش
مناز بهمن میتونم شروع کنم به نظرتون میشه یا خیلی دیره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/color][/b]
سلام منم اینارومیخونم منم کندم عیب نداره شیش دانگ حواست اونجاباشه میبینی خیلی جلو رفتیمن نوزادان و سوسن پارسا رو دارم جلو ميبرم
چون اين دوتا رو تو كنكور ارشد خيلي درصدم كم بود. كنارشم زبان ميخونم
خيلي كندم. اما چه ميشه كرد؟!؟!؟
سلام بچه ها منم دور اولم تا عید تمامه.....
دسر نماز عا کنننننننننید همممممون قبول شیم :rose:
قربونت برم ولي خيلي خوبه. بايد خودتو محك بزني ببيني اوضات چطور پيش ميره به نظرم شركت كني خيلي بهتره .البته من خودم امسال هنوز ازمون شركت نكردم:thumbsupsmileyanim:موفق باشيمن ازمون دوس ندارمممم:33: