مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

liona

New member
اونقدر دعاکردم وخواهم کرد ومیکنیم وخواهیم کرد....که انشاءالله همون قبول شیییییم

بعععععععععععععععععععععععععله ايشالا به كمك هم حتما شاخ اين كنكورو ميشكنيم.:28::smilies-azardl (113

obstetrician88

New member
درهای علم باید به روی همه باز باشد...هرجا مزرعه هست..هرجا آدم هست!آنجا کتاب هم باید باشد
روز دانشجو مبارک

سلام دوستان .............................
روز دانشجو بر همه دوستان عزیزم که دانشجویان آینده هستند و همه و همه مبارک

mw.ashel

New member
رویا میخای نرو طرح البته ی پیشنهاده:) من که فعلا نرفتم اسممو بدم...تازه ی هفته اس سرما خوردممممم هیچی نمی تونستم بخونم و انگار ادامه داره...

دوست خوبم ، به نظر من شاغل بودن یا نبودن تاثیری در موفقیت نداره البته اگر هر کس بتونه زمان خودش رو مدیریت کنه و از زندگیش لذت ببره ، مطمئنا موفق هم میشه .:smilies-azardl (113

رویا جان و بقیه دوستان هم با هر مشغله ای که دارند اگر بتونند تعادلی بین خوندن و کارکردنشون ایجاد کنند موفق میشند:smilies-azardl (181.

برای همتون آرزوی موفقیت میکنم و روز دانشجو را به دانشجویان تمام دانشجویان به خصوص دانشجویان مامایی و کسایی که سال آینده به امید خدا دانشجو خواهند بود تبریک عرض میکنم.:thanks::rose:

royaaaaa

New member
images
images

midwifery87

New member
دوستای گلم میشه از برنامه هاتون بگین
اینکه در روز چی می خونین؟؟ چند ساعت در روز؟؟؟ چه جوری می خونین؟؟
و هر برنامه ای که ریختین که تا عید 1دوره تمیز همه ی درس ها رو بزنین

midwifery87

New member
راستش من یه مدت خیلی خوب درس می خوندم تا اینکه دیدم خبری از طرحم نشد در حالی که اکثر دوستام مشغول به کار شدن و خیلی هم دوست دارم که برم طرح:sad:
کلا درسا رو گذاشتم کنار و دنبال کارام بودم و حوصله درس هم اصلا نداشتم
حالا که به هر دری زدم و جور نشد تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی نمی دونم چه جوری؟؟؟
هر روز یه برنامه ای می ریزم ولی نمیشه
در ضمن آزمون هم شرکت کردم که کلی ازش عقب موندم
به راهنماییهاتون احتیاج دارم بچه ها:tsimuzpzwoap1t9y3o7

midwifery87

New member
راستی روز همتون مبارک
همه ی دانشجوهای الان و دانشجویان سال بعد:bunnyearsmiley:

گل بهار

New member
راستش من یه مدت خیلی خوب درس می خوندم تا اینکه دیدم خبری از طرحم نشد در حالی که اکثر دوستام مشغول به کار شدن و خیلی هم دوست دارم که برم طرح:sad:
حالا که به هر دری زدم و جور نشد تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی نمی دونم چه جوری؟؟؟

خودتو درگیر آزمون و برنامه هاش نکن. بخون و فقط بخون و تست بزن تا عید که تموم کنی همه رو. بعد برای بعد عید، آزمونای جامع سنا رو شرکت کن.واسه همین علوم پزشکیه.منم همینکارو کردم. البته نظر شخصی منه. :)
انشاالله که موفق بشی:ad54ad:

*somaye*

New member
سلام به دوستای گلم...........من شاغلم و در طول روز وقت کمی دارم ولی دلیل نمیشه درس نخونم !!........هر روز یک ساعت زبان میخونم با اینکه پیشرفتم زیاد رضایت بخش نیست ولی نا امید نمیشم .....دو روز در هفته نوزادان و روان شناسی تو برنامه دارم و سه روز در هفته بهداشت و بارداری و زنان جمعه هام اگه در منزل تشریفمون رو داشته باشیم مرور و تست ....سعی میکنم زنان و بارداری رو باهم تو یه روز نخونم چون خسته میشم ......کلاً تا حالا یک بار مباحث زنان و بارداری رو خوندم ولی راضی نیستم چون در تست زدن مشکل دارم و نکته های ریز یادم نمونده !!!!........با آزمونهای آزمایشی دارم پیش میرم که یک چهارم اول کتابها رو آزمون دادیم... کم کم داره از تست زدن خوشم میاد ...تند تند میخونم که فصل تموم بشه برم تست بزنم !!!
امیدوارم همه موفق بسیم ....سال دیگه دانشجوی ارشد باشیم و برای موفقیتمون به خودمون آفرین بگیم !!!!!!

liona

New member

سلام عزيزم فداي سرت.... بلاخره كه ميري طرح حالا شايد يكم دير تر مهم اين كه فرصت بيشتري داري تا اختصاص بدي به درسات وتا زماني كه نتيجه طرحت بياد تو از وقتت داري استفاده مي كني:a2d3:در مورد برنامه هم پيشنهادم اين كه بنويسيش روي يه برگه بزرگ بعدشم بزنيش به ديوار سعي كن برنامه ت خيلي دور از دسترس نباشه كه اگه بهش نرسيدي دپ نزني.....موفق باشي عزيزم:heart:

royaaaaa

New member

سلام عزیزم...منم ناامید شده بودم و به بچه ها گفتم راهنماییم کنن که الحمدالله رب العالمین حالاحالاها دارم راه میفتم...هرروزصبح باهزار زحمت پامیشم حدودساعت9شرو میکنم تا وقت نهار بعدازظهر میرم سرکار اونجا زبان میخونم تا شب که میام میشینم بقیه درسمومیخونم........................البته این برنامه شخصیمه که شاید هیچکس قبولش نداشته باشه ولی برنامه ریختم هر2هفته یه کتابو تموم کنم...ان شاءالله...منم هی برنامه میریختم هی نمیشد تااینکه اینجوری کردم:applause::tonguesmiley:

midwifery87

New member
دوستای گلم یه دنیا ممنوم
از اینکه می بینم توی این راه تنها نیستم خیلی خوشحالم:thanks:

midwifery87

New member
می خوام درس ها رو دونه دونه تموم کنم
فکر می کنم اینجوری راحت تر باشه
لااقل فکرت از بابت یه درس راحت میشه
ولی می ترسم اونای که اول شروع کردم زود یادم بره
کسی هست که برنامش مثل من باشه؟؟؟

liona

New member
می خوام درس ها رو دونه دونه تموم کنم
فکر می کنم اینجوری راحت تر باشه
لااقل فکرت از بابت یه درس راحت میشه
ولی می ترسم اونای که اول شروع کردم زود یادم بره
کسی هست که برنامش مثل من باشه؟؟؟

:riz277:عزيزم پيشنهاد من اين كه اگه سال اول كنكور مي دي و قبل از امسال تا حالا اصلا واسه كنكور خودتو اماده نكردي اين كارو نكني شايد اين كار واسه كسي كه تسلط خوبي روي همه درسا داره و فقط با يه تايم خيلي كوتاه مي خواد كلكشونو بكنه بد نباشه.ولي به نظرم براي كسي كه تازه شروع كرده بخوندن روش بهتر اين كه سعي كنه درسارو با هم تموم كنه .اين جوري مثلا وقتي طبق برنامه واسه نوزادان وقت مي زاري دلت پيش مابقي نيست كه اي واي هنوز فلان درسو نخوندم ويه نكته ديگه اين كه درسا و نكته فرار هستند به محض اين كه يلي فاصله بگيري ازشون فراموشت مي شن.چون خودم همه جور از اين برنامه ها رو تجربه كردم مي گم كه اين راه واسه كسي كه سال اولشه خوب نيست
موفق باشي گلم:heart:

mw.ashel

New member
ممنون مدیر بخش عزیز
ما اجازه داریم از کتاب عکس بگیریم و بزاریم داخل سایت؟؟
ا زکتابای آزمون گلبان که تست هستن عکس بگیریم و داخل سایت بزاریم تا همه استفاده کنن
ممنون میشم سریع جواب بدین
سلام همکار خوبم........هنوز جناب آقای ادمین جواب پیامم رو در این مورد ندادند.

mid.rm

New member
images.jpg
دوستان سلام.چند روزه که تقریبا هیچی نخوندم فقط گذرا یه نگاه کلی به مباحث بارداری انداختم آخه 3شنبه فینال زایمان ودرمانگاه مامایی دارم.امیدوارم شما وضعتون بهتر از من باشه.فقط اومدم که بگم خسته نباشید.

midwifery87

New member
liona عزیز ممنون از راهنماییت
به نظرم حرفات منطقی اومد مخصوصا من که یه سری از مباحث رو حتی دوران دانشجویی یه نگاه هم بهش ننداختم:dadad4:
بازم مرسی جیگر:heart::rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا