مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fagoli

New member
سلام برنامه این هفته من
فصل 18 ویلیامز
یه فصل از مایلز
درس 11و12 تافل
سندرم تخمدان پلی کیستیک از نواک
فصل 2 جنین.
امیدوارم بتونم تمومش کنم.از وقتی طرح میرم نمیتونم خیلی به درسام برسم.

royaaaaa

New member
سلام عزیزم
میتونی بری سایت گلبان اینترنتی کتاب تست بخری.
من بانک سوالات مامایی دکتر مهردادصلاحی رو گرفتم.کتاب خوبی بود الته از کتاب فروشی نه اینترنتی.

سلام عزیزم مرسی
خیلی میرم اونجا ولی یه بار خریدکردم دم درمون یه کتاب کوچیک اوردن به درد نخورد:smiliess (7):
واسه همین میگم اسم کامل و انتشاراتشونو بگین من اونا رو بگیرم

sss

New member
با سلام گزارش هفته دوم مطالعه (13 تا 19 مهر)
دو فصل نوزادان گوارش واختلالات اندوکرین
یک فصل ویلیامز:بارداری نابجا

mw.ashel

New member
بچه ها یعنی هیچکس کتاب تست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:

سلام به همه
بچه ها خواهشا اسم کامل کتابای تستی که دارین و انتشاراتشونو بگین تا شمارشو پیداکنم تا زنگ بزنم سفارش بدم
بچه ها تو شهرمن اصلا کتابای مامایی نیس حتی تستاشون ....اصلا کتاب تست ندارم خواهشا کمکم کنید

سلام همکار خوبم رویا جان و بقیه دوستانی که سوالاتشون در این زمینه هست.

اگه دیر به سوال شما جواب میدم معذرت میخوام چون واقعا مشغله هام زیاده ولی در مورد پاسخ به سوالاتت::riz513:

کتابهای تستی که میتونه بیشتر به دردت بخوره اکثرا از گلبان هست:
1.کتاب آزمون جنین شناسی
2.کتاب آزمون نوزادان نلسون
3.کتاب آزمون ویلیامز.
و
4.درسنامه جامع بیماریهای زنان دکتر تقی زاده که در آخر مباحث تست هم داره
5.بانک سوالات مامایی از دکتر مهرداد صلاحی که انتشارات جعفری هست.

بقیه کتابها اصلا برای تست خوب نیستند و مهم اینه که رفرنس اصلی رو بخونی و مدام تکرار کنی و در کنارش آرامش ذهنی داشته باشی .

این نکته رو از من به یاد داشته باشید که اول رفرنس اصلی رو بخونید و بعد برید سراغ تست .

بازم اگر سوالی بود در اسرع وقت پاسخگو خواهم بود.

همگی موفق باشید.
:riz304:

hajar

New member
سلام به دوستان و همکارای عزیزم من مدت کوتاهی میشه که عضو شدم.شما اطلاعاتی درباره درسنامه جامع مامایی گلبان دارید کتاب خوبی هست آیا ارزش وقت گذاشتن داره؟

mw.ashel

New member
سلام به دوستان و همکارای عزیزم من مدت کوتاهی میشه که عضو شدم.شما اطلاعاتی درباره درسنامه جامع مامایی گلبان دارید کتاب خوبی هست آیا ارزش وقت گذاشتن داره؟

همکار عزیزم، طبق گفته دوستانم ، این درسنامه همون کتابهای رفرنس خودمون هست که در اون هم گنجانده شده و نیازی نیست تهیه کنید و جلد دوم هم که شامل آزمون ها میشه ، دربرگیرنده بانک سوالات سنوات گذشته وزارت بهداشت هست.
اگر مایل به تهیه کتاب باشید میتونید در این تایپیک کتابهای تستی که تمایل دارید بخونید ، مشاهده کنید.

فاطیما 2

New member
سلام دوستان .همگی خسته نباشید .من ویلیامز جلد یک رو تموم کردم اما زبان هنوز تو مهارت اول لزگی موندم .امیدوارم همتون موفق باشید . راستی آخرین چاپ تست های که تو تایپیکهای قبل نوشته شده ،آخرین چاپش ازچه سالی است:21:

midwif.mah

New member
سلام دوستان .همگی خسته نباشید .من ویلیامز جلد یک رو تموم کردم اما زبان هنوز تو مهارت اول لزگی موندم .امیدوارم همتون موفق باشید . راستی آخرین چاپ تست های که تو تایپیکهای قبل نوشته شده ،آخرین چاپش ازچه سالی است:21:

سلام دوست عزیز.بچسب به زبان ودرس اصلی.این دو تا خیلی سرنوشت سازه اگه همه درس ها رو بالای 70_60 هم بزنی اما زبانت پایین باشه مطمئن باش قبول نمیشی،زبان هم چیزی نیست تو مدت کم بتونی بخونیش.الان رو زبان بیشتر کار کن.موفق باشی.:thumbsupsmileyanim:

ala

New member
البته سال قبل هم میخوندم هم طرح میرفتم ولی ازاردیبهشت نتونستم ادامه بدم چون باردارشدم براهمین قبول نشدم اما دوباره میخوام شروع کنم:tonguesmiley:

obstetrician88

New member
برنامه اجرایی که از 20 مهر تا 26 مهر که امروز باشه اجرا کردم:
فصل 35 ویلیامز و 34 که خونریزی زایمانی و هیپرتانسیون حاملگی بود
شروع فصل 28 مایلز
درسنامه پیشگیری از بارداری
حفظ کلمات مهارت 6 لزگی و خودمهارت از کتاب امیر لزگی
کتاب 504 درس 1و2حفظ لغات
تستهای سال 78-79 دو سری از بخش نوزادان و بررسی(سال 71-73()
بررسی نکات فصل 105 نوزادان نلسون ناف

برنامه که دوست دارم اگر خداوند کمکم کنید این هفته اجرا کنم....:آخرین فصل جلد 2 ویلیامز که فصل 27 است...
نوزادان یه فصل
بهداشت درسنامه بخش واکسیناسیون و مرور بخش پیشگیری
زبان مرور کلماته تمام مهرت های قبل...و در آوردن کلمات مهارت 7
تست و بررسی

اگر برنامه ها بیشتر بود بعدا اعلام میکنم

انشااا... که همه نتیجه زحماتشونو بگیرن
به امید سربلندی همه

sss

New member
با سلام برنامه هفته سوم مطالعه(19 تا 26مهر):
نوزادان فصل اختلات گوارشی و تظاهرات بالینی
زنان فصل بلوغ

liona

New member
سلام به دوستاي گلم و اون هايي كه امسال اولين سالي كه دارن شركت مي كنند
من دو سال پشت سر هم شركت كردم سال اول همراه طرح و سال دوم بعد پايان طرح توي هر دوتا كنكور با اختلاف خيلي كم موندم:black_eyed:خيلي زحمت كشيده بودم و در صد هاي خيلي خوبي هم تو درسها داشتم.امان از دست زبان به جرات مي تونم بگم اگه زبان رو نزنيد قبول نمي شيد پس فكر اين رو كه زبان نخونيد يا بزاريد واسه اخرا از ذهنتون بيرون كنيد وامازبان و بارداري زايمان از همه بيشتر وبعد بقيه درسها در يه حد مهمند .يه جورايي همه مهمند:smilies: پس از هيچي نزنيد وهمه رو مو به مو بخونيد :smilies-azardl (181والبته توصيه من به همه اين كه جز جنين هيچ درسي رو از درسنامه نخونيد البته نواك رو هم اگه كتاب درست و حسابي پيدا كرديد مي تونيد بهش اكتفا كنيد:thumbsupsmileyanim: با ارزوي موفقيت واسه همتون

*somaye*

New member
بله عزیزم به نظرم سنجش تکمیلی خوبه البته باید خوب و دقیق بخونی تا تو امتحاناش خوب بزنی،به نظرم نسبت به بهتره

سلام عزیزم
منم مشاوره میخوام شرکت کنم
آزمونهای سنا رو شرکت کردم....پارسال هم شرکت کرده بودم ...به نظرم خوب بود ....شما چه کار میکنید ... آزمون شرکت میکنید ؟ برای روانپزشکی کاپلان مشکلی نداری ؟ آخه کتاب من قدیمیه میدونی آخرین ویرایش مربوط به انتشاراتی هست ؟
راستی خیلی خوشحال شدم دیدم یه نفر دیگه هم به مشاوره علاقه داره :rose:

mw.ashel

New member

دوستان خوبم برای اینکه این تایپک نظم خودش رو از دست نده و همه شما بتونید سوالات خودتون را راحت تر و بدون اینکه اسپم تلقی بشه و حذف کنم از هم بپرسید میتونید به تایپیک زیر مراجعه کنید و با هم در هر زمینه ای تبادل نظر داشته باشید.

ممنونم از همه شما.شاد و سلامت باشید.:rose:

http://olumpezeshki.ir/thread10634.html

mw.ashel

New member
MagicMan-MArtesh.jpg

tahmine

New member
salaaaaaaaaaaaaam
manam mikham emsal ishala age khoda bekhad ghabuliyaye arshad basham
bacheha motale goruhi ro shoru kardin?
asan barname darin?

midwif.mah

New member
عزیزم تو تاپیک برنامه خاصی واسه مطالعه گروهی نذاشتیم.چون برنامه بچه ها با هم و وقت هاشون هم با هم فرق میکنه.یکی سر کار میره وکمتر میرسه بخونه.یکی مثل من صبح تا شبش دست خودشه.فعلا که برنامه خاصی نبوده.

liona

New member
سلام عزيز
راستشو بخواي من سال قبل مامايي شركت كرده بودم ولي امسال ترجيح مي دم مشاوره امتحان بدم كاپلان من مال 2007 .انگاري بعد اين ويرايش جديد نداشته مال من انتشارات شهراب.من تو پيدا كردن يه فصل از سر فصلاش دچار مشكل شدم منظورم فصل طبقه بندي اختلالات روانپزشكي دقيقا نفهميدم منظورش چيه:33:شما پارسالم مشاوره شركت كرديد؟سوالاش چه طور بود؟ممنون ميشم اگه يكم اطلاعات در موردش بهم بدي.مثلا سطح سوالات هر درس:(40):

liona

New member
T]سلام عزيز
راستشو بخواي من سال قبل مامايي شركت كرده بودم ولي امسال ترجيح مي دم مشاوره امتحان بدم كاپلان من مال 2007 .انگاري بعد اين ويرايش جديد نداشته مال من انتشارات شهراب.من تو پيدا كردن يه فصل از سر فصلاش دچار مشكل شدم منظورم فصل طبقه بندي اختلالات روانپزشكي دقيقا نفهميدم منظورش چيه:33:شما پارسالم مشاوره شركت كرديد؟سوالاش چه طور بود؟ممنون ميشم اگه يكم اطلاعات در موردش بهم بدي.مثلا سطح سوالات هر درس:(40):
سلام عزیزم
منم مشاوره میخوام شرکت کنم
آزمونهای سنا رو شرکت کردم....پارسال هم شرکت کرده بودم ...به نظرم خوب بود ....شما چه کار میکنید ... آزمون شرکت میکنید ؟ برای روانپزشکی کاپلان مشکلی نداری ؟ آخه کتاب من قدیمیه میدونی آخرین ویرایش مربوط به انتشاراتی هست ؟
راستی خیلی خوشحال شدم دیدم یه نفر دیگه هم به مشاوره علاقه داره :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا