mamaie
New member
salam doostane azizam.be nazaretoon vase behdashte madar va koodak ketabe doctor soosane parsa ro khoonde basham kafie????
سلام کتاب خوبیه... به نظر من کافیه... قبولیای قبل هم که من پرسیدم گفتن کافیه....
salam doostane azizam.be nazaretoon vase behdashte madar va koodak ketabe doctor soosane parsa ro khoonde basham kafie????
دوستان فکر میکنین با توجه به کنکورای سال های گذشته چند درصد سوالات تکرار میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم اینه که اگه سوالاتو کار کنیم چقدر کمک کننده اس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها.... همگی خسته نباشین... از همدلی و دعا هاتون ممنونم... جراحی من فعلا به تعویق افتاد تا بعد کنکور انشالله...
بچه های مامایی کجا هستیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد؟
بیاید اینجا گزارش بدید تو رو خدا
بیاید نذارید دوستاتون احساس تنهایی کنند
البته الان همه استرس دارند
ولی طبیعیه ............... نگران نباشید
من از چهار روز قبل نوزادان و بهداشت رو مرور کلی کردم تا جمعه بارداری و روان شناسی رو مرور میکنم
برای هفته آینده می خوام زنان رو تو سه روز مرور کنم بعدش خدا بزرگه:riz304:
سلام بچه ها............:bunnyearsmiley:
امیدوارم همه موفق باشید
obstetrician88دوست عزیزم ، شما حتماً قبول میشید ...شک نکن
من خیلی استرس دارم روزی یک بار میام اینجا چک میکنم ببینم بقیه در چه حالن ولی یکم ناانید برمی گردم ..........آخه چرا بقیه بچه ها نمی گن چه کار میکنن!
دیگه نکات تکراری شده و دارم مرور میکنم.............تستا برام مثل بازی شده .....تست میزنم و بعدش درصدامو می گیرم و تو یه جدول یادداشت میکنم !!!:smilies-azardl (181
ولی این نگرانی لعنتی بعضی وقتا خوشیامو به هم میزنه:New (6):
با آرزوی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیروزی:a2d3: