سلام دوستان عزیز خوبید؟به نظرتون از این آزمون های جامع که یه سری موسسات بعدازعید برگزار میکنه شرکت کنم؟؟؟؟من مایلز رو ندارم به نظرتون خیلی سوال ازش میاد؟برای زنان فصلهای بیماریهای خوش خیم دستگاه تناسلی دردلگن ودیسمنوره عفونتها بیماریهای داخل اپی تلیومی سرویکس بیماری های خوش خیم پستان بلوغ آمنوره بیماری های آندوکرین آندومتریوز ناباروری یایسگی سرطان آندومتر سرویکس واژن تخمدان لوله فالوپ ولو پستان تمایلات جنسی مشکلات روانی طب مکمل خونده بشه کافیه ؟؟؟؟؟چون نواک خیلی سنگینه اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلامسلام دوستان عزیز خوبید؟به نظرتون از این آزمون های جامع که یه سری موسسات بعدازعید برگزار میکنه شرکت کنم؟؟؟؟من مایلز رو ندارم به نظرتون خیلی سوال ازش میاد؟برای زنان فصلهای بیماریهای خوش خیم دستگاه تناسلی دردلگن ودیسمنوره عفونتها بیماریهای داخل اپی تلیومی سرویکس بیماری های خوش خیم پستان بلوغ آمنوره بیماری های آندوکرین آندومتریوز ناباروری یایسگی سرطان آندومتر سرویکس واژن تخمدان لوله فالوپ ولو پستان تمایلات جنسی مشکلات روانی طب مکمل خونده بشه کافیه ؟؟؟؟؟چون نواک خیلی سنگینه اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام سلیله عزیز من کتابشو ندارم جایی نمیشه اون چند فصلو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟منم خیلی استرس دارم.
سلام ... بچه ها شما واسه دوره کردن و مرور در کمترین فرصت با بیشترین کیفیت چه راهکاری پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی امیدوارم همه چیز مرتب باشه واسه من که اصلا مرتب نیست اعصابم خورده چون نتونستم ثبتنام کنم.تو زمان ثبتنام نشد ثبتنام کنم موندم واسه تمدید اما از دیروز سایت مشکل داره ثبت نهایی رو که میزنم کد رهگیری نمیاره و یکساعت دیگه مهلت ثبتنام تموم میشه و من جا مونده:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
دوستاي گلم حتما مايلز رو بخونين چون پارسال ازش سوال اومد چندتا هم اومد...در مورد درسا پيشنهاد من اين كه يه هفته يا ده روز اخرو بزارين واسه اخرين دورتون طوري كه توي يكي يا نهايتا دو روز يه درسو دوره كرده باشيد...خيلي خوب جواب ميده...يه مرور سريع :heart:
موفق باشيد دختراااااااا:thumbsupsmileyanim:
دوستاي گلم حتما مايلز رو بخونين چون پارسال ازش سوال اومد چندتا هم اومد...در مورد درسا پيشنهاد من اين كه يه هفته يا ده روز اخرو بزارين واسه اخرين دورتون طوري كه توي يكي يا نهايتا دو روز يه درسو دوره كرده باشيد...خيلي خوب جواب ميده...يه مرور سريع :heart:
موفق باشيد دختراااااااا:thumbsupsmileyanim:
نمی دونم اسمشو بذارم قسمت یا بد شانسی
- - - Updated - - -
البته شاید هم هیچ کدوم.
- - - Updated - - -
یا شاید هردو
عزیزم خودتو ناراحت نکن به قول خودت حتما حکمتی توش بوده:sadsmiley:سلام به همگی امیدوارم همه چیز مرتب باشه واسه من که اصلا مرتب نیست اعصابم خورده چون نتونستم ثبتنام کنم.تو زمان ثبتنام نشد ثبتنام کنم موندم واسه تمدید اما از دیروز سایت مشکل داره ثبت نهایی رو که میزنم کد رهگیری نمیاره و یکساعت دیگه مهلت ثبتنام تموم میشه و من جا مونده:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
بچه ها یه سوال
اگه به خاطر کمبود وقت نتونم مهارت های لزگی رو بخونم ولی به جاش 504 و سوالات کنکورهای گذشته لزگی رو بخونم نتیجه می گیرم؟؟؟
اینم بگم که زبانم خیلی هم خوب نیست