Mohammad gh
New member
با سلام و خداقوت به همگی. بچه ها یک سوال داشت. شما جاوتز رو کدوم ترجمش رو میخونین؟ مرسی:heart:
ترجمه ی خلی...ل.ی
خوب و کامله ترجمش
اخرین ویرایش هم هست
میکروبو ویروسشم باهمه
با سلام و خداقوت به همگی. بچه ها یک سوال داشت. شما جاوتز رو کدوم ترجمش رو میخونین؟ مرسی:heart:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ارشد خون هایه عزیز... ی سوال فنی داشتم ... الان با وضعیت گروه بندی هایه علوم آز 123 تو ارشد آزمون چجوری میشه؟ ینی میشه ی گروه از گروه هایه علوم آز رو همه رشته هاشو انتخاب کرد؟ مثلا من میخوام ژنتیک شرکت کنم باید بیوشیمیشو برا ضریب 1 بخونم یا 6؟ اگه بیوشیمی برا ژنتیک ضریب 1 داره و برا بیو بالینی ضریب 6 پس با این حساب هر زیر گروه که بخوایم شرکت کنیم فقط ی درسشو میتونیم برا ارشد ثبت نام کنیم؟ چون مثلا تو گروه علوم آز 1 بیوشیمی یا باید برا ضریب 6 خونده شه یا ضریب 1 ... لطفا دوستان مطلع جواب بدن با تشکر
مسلما برای درک بهتر جمله و انتخاب گزینه ی صحیح، دونستن گرامر بسیار کمک کننده ست.سلام.وزارت بهداشت که گرامر سوال نمیاد.فقط متن و لغته
سلام .شما تحت عنوان مجموعه علوم آزمایشگاهی یک ثبت نام میکنید.و هر سه تا رشته رو میتونید یکجا توی یه دفترچه جواب بدید.نخواستید هم میتونید فقط دروس مربوط به رشته ی خودتونو بزنید.درسته درس بیوشیمی واسه رشته ی ژنتیک ضریب 1 داره ولی اگه خوب بخونیدش میتونید تو بیوشیمی بالینی هم موفق باشین که ضریب 6 داره.دقیقا میشه مث مجموعه زیست شناسی علوم که رتبه تونو جداگونه تو هر زیرگروه میده.
گرامر چی میخونی؟ چه کتابی؟ esm چیه؟سلام
گزارش من از شنبه تا پنج شنبه=
بیوشیمی =ساختمان اسید آمینه ها و پپتید و پروتئین
زبان=40تا لغت 504
40تا لغت esm
ده صفحه گرامر+دو داستان کوتاه انگلیسی
جمع کل ساعت=20 ساعت
"این هفته فرصت مطالعه نداشتم،امیدوارم بتونم هفته دیگه جبران کنم"
موفق باشید
آموزش سریع گرامر تافل عبدالله قنبری انتشارات جنگلگرامر چی میخونی؟ چه کتابی؟ esm چیه؟
سلام دوستان
قابل توجه دوستانی که دنبال فلش کارتای دکتر جبار زاده هستن...
من امروز انقلاب بودم و کل کتاب فروشی های پزشکی رو زیر و رو کردم؛ متاسفانه فقط فلش کارت میکروب و ژنتیک موجود بود، اونم در حد یکی دو تا دونه!
یکی از فروشنده ها هم گفت فعلا چاپش تموم شده، چون خود دکترایران نیستن که تجدید چاپش کنن...
...
سلام
به نظرم زیاد روی این فلش کارتا حساس نشین
مثلا واسه سلولی مولکولی ، فقط بخش سلولیش خوب گفته این فلش کارت ،
بجاش شما میتونین از کتاب برای کنکور نشر خسروی استفاده کنین ، که خیلی خوبه و یه جورایی خلاصه لودیش
واسه بیوشیمی هم کتاب برای کنکور بیوشیمی نشر خسروی عااااالیه ، جامع و کامل نکات رو طبقه بندی کرده
واسه میکروب ، فلش کارت خیلی خوب طبقه بندی کرده ولی اگه نبود ،
بازم کتاب تالیفی دکتر بهادر خوبه نشر کتابخانه فرهنگ یـا کتاب تالیفی دکتر آموزگار نشر پوران پژوهش فکر کنم
واسه ژنتیک پزشکی هم ، کتاب خلاصه سراغ ندارم ،
کتاب برای کنکور خسروی هست ولی فکرنکنم کافی باشه ! همون خود رفرنس Emery بهتره
...
دوستــــان از خوندن که غافل نیستین ؟؟؟؟
همگی موفق باشین :auizz3ffy9vla57584x
...
سلام
زیست سلولی ومولکولی برای رشته بیوشیمی که ضریب 2 داره به نظر شما باید خود لودیش بخونیم یا خلاصه لودیش باید بخونیم کدوم کتاب بگیریم بهتره
ممنون از راهنمایی شماTrueLove90
لطف کنید راهنمایی بفرمایید برای شیمی آلی و عمومی وزبان چه کتابهایی بگیرم بهتره کتاب بیوشیمی احسانی و ججززووهه مشایخی دیدم خوبه ولی مطالب طبقه بندی شده نیست فقط توضیح داده یه کتابی بیوشیمی که مطالب طبقه بندی کرده باشه چی خوبه بیوشیمی برای کنکور من کتابشو ندارم مطالبو طبقه بندی کرده کدوم چاپشو شما دارید
یه دنیا ممنون از راهنماییت عزیزم
سلولی مولکولی هم خلاصه لودیش اگه میخواین من خودم 2e داشتم.ولی شنیدم خلاصه لودیش دکترمحمدنژاد انتشارات یادعارف هم خیلی خوبه.