مطالعه گروهی ارشد 95 _ علوم آزمایشگاهی 1

alireza-ja

New member
قیمتش هم خیلیی عالیه.155 هزار تومااااااااااااااااااان.وووووووووووووویییییییییییییییییییییییییی:5::5::5:

نه بابا آبجی چی میگی. 155 هزار کجا بود.

من بیوشیمی و میکروبشو دارم هر کدوم 9500 تومنه. دو تای دیگه هم باید همین حدود باشه.

155 هزاااااااااااااااااار:smiliess (13):

TrueLove90

New member
...

دوستانی که دنبال فلش کارت های دکتر جبارزاده هستن ؛

من خودم از پاساژ فروزنده میدون انقلاب خریدم ، قیمتاش خیلی کمه ! همش 8-10 تومان هست

این لینک خرید اینترنتی هستش :
لـیـنـک

این هم لینک آدرس و شماره کتابفروشی های انقلاب هستش :
لـیـنـک

به نظرم هم خیلی فلش کارتای خوبین ، هم به درد بهداشت میخوره هم علوم ،

ولی نه اینکه فقط اینارو تنها بخونینااااا ، کنارش هر کتاب دیگه ای دارین حتما بخونین
انشالله موفق باشین همگی :auizz3ffy9vla57584x

...

alireza-ja

New member
دوستان در زیر 10 صفحه از ابتدای فصل 10 فلشکارت بیوشیمی دکتر جبارزاده با عنوان بیماریهای بیوشیمیایی رو برای دانلود میزارم تا از کم و کیفش آگاه بشید.

موفق باشید.

رمز: رمز نداره 2 تا صلوات بفرستید خود بخود باز میشه. در صورت تمایل میتونید تهیش کنید.

dr jabbarzadeh

Hobbit

New member
آخ جون امروز تونستم 2 و نیم ساعت سلولی بخونم:4d564ad6:
الانم برم ی سر ب تافل بزنم ببینم در چ حاله:sarma:
تا پایان شهریور بیش تر از روزی سه چار ساعت نمیتونم بخونم.اما از مهر ک سرم خلوت تر بشه باید هرجور شده جبران کنم:a2d3:

alireza-ja

New member
%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B7_%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B2.jpg

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B7_%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B4%DB%B4%DB%B0.jpg

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B7_%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B6.jpg

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B7_%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B9.jpg

ROJO

New member
مرسی
میگم چقد زیاد تو هر برگه نوشته ،مثل کتابه ک :-/

Chromosome

New member
...

دوستانی که دنبال فلش کارت های دکتر جبارزاده هستن ؛

من خودم از پاساژ فروزنده میدون انقلاب خریدم ، قیمتاش خیلی کمه ! همش 8-10 تومان هست

این لینک خرید اینترنتی هستش :
لـیـنـک

این هم لینک آدرس و شماره کتابفروشی های انقلاب هستش :
لـیـنـک

به نظرم هم خیلی فلش کارتای خوبین ، هم به درد بهداشت میخوره هم علوم ،

ولی نه اینکه فقط اینارو تنها بخونینااااا ، کنارش هر کتاب دیگه ای دارین حتما بخونین
انشالله موفق باشین همگی :auizz3ffy9vla57584x

...

سلام؛ ممنون از اطلاعات کاملتون
لینکی که گذاشتین میکروبش برای خانم غلامیه، ولی مثل اینکه اونی که بچه ها میگن واسه دکتر جبار زاده ست. درسته یا من اشتباه میکنم؟

alireza-ja

New member
مرسی
میگم چقد زیاد تو هر برگه نوشته ،مثل کتابه ک :-/

خواهش میکنم.

آره صفحاتش پره. البته اندازش در قطع کتاب نیستش در حد فلش کارته.

- - - Updated - - -

سلام؛ ممنون از اطلاعات کاملتون
لینکی که گذاشتین میکروبش برای خانم غلامیه، ولی مثل اینکه اونی که بچه ها میگن واسه دکتر جبار زاده ست. درسته یا من اشتباه میکنم؟

همونه مشکلی نداره. نویسندش خانم غلامیه ویراستارش دکتر جبارزادس

k.soheyli

New member
مرسی علیرضا جان می خواستم با یه ججززووه ای مقایسه کنم به خاطر همین گفتن اگه تونستی فقط قسمت مو نو ساکارید یه ورقشم بزاری ممنون میشم

آخرین ویرایش:
بالا