mehdi 1990
New member
slm alireza jan mamnon az lotfet.toro khoda har kar mitoni bara bacheha(makhsosan khodam)bokon ye modat dor bodam alan tars daram az shoro kardan
مرسی علیرضا جان می خواستم با یه ججززووه ای مقایسه کنم به خاطر همین گفتن اگه تونستی فقط قسمت مو نو ساکارید یه ورقشم بزاری ممنون میشم
slm alireza jan mamnon az lotfet.toro khoda har kar mitoni bara bacheha(makhsosan khodam)bokon ye modat dor bodam alan tars daram az shoro kardan
اینم فهرستش
سلام
علیرضا عزیز این سایتی که قرار دادید برای خرید فلش کارتها موجودی نداشت(سایت کتابایران) که سفارش بدم جای دیگه ای آدرس ندارید یا شما خودتون از کجا گرفتید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مطمئنی سمی جان؟؟!!!
خیییییییییلیه
آقا من از همه عذر میخوام.انگاری اشتباه دیدم.دنبال این فلش ها میگشتم که یهو این سایت توجهم رو جلب کرد با قیمتش افکارم منحرف شد ببخشید
فلش کارت بیوشیمی - انتشارات تبلور دانش
واقعا که مردم چه کارایی میکنن.ما چه نشسته ایم پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان در زیر 10 صفحه از ابتدای فصل 10 فلشکارت بیوشیمی دکتر جبارزاده با عنوان بیماریهای بیوشیمیایی رو برای دانلود میزارم تا از کم و کیفش آگاه بشید.
موفق باشید.
رمز: رمز نداره 2 تا صلوات بفرستید خود بخود باز میشه. در صورت تمایل میتونید تهیش کنید.
dr jabbarzadeh
علیرضااااااااااا اینکه باز نمیشه قارداششششششششششششش
سلامسلام
از دوستان کسی ججززووه بیوشیمی ددککتتر ججععفر نژاد نداره اگه کسی داره ممنون میشم بگید لازم دارم