alireza-ja
New member
سلام ب همگی..
دوستان منم میخام انشاله امسال بیوتک شرکت کنم...:thanks:فقط اینکه ی مشکلی هس ..اونم اینکه من هیچ پایه ای از دروس زیست و بیوشیمی ندارم.رشتم مهندسی بوده و حتی ی واحدم بجز ریاضی جات پاس نکردم:shocked:
میشه دوستان و بقیه ی عزیزان اهل فن نظرتونو بدین ک من از چ کتابها یا جزززوه هاییی استفاده کنم بهتره؟نمیدونم برای من رفرنس سنگین حساب میشه و نباید خوند یا اینکه برعکس، چون پایه ای از دروس ندارم حتما باید رفرنس بخونم!!!!ممنون میشم اگه اسم کتاباو انتشاراتشو بگین ک زودتر بخرمشون
آقای علیرضا و آقا محمد هم لطفا نظرتونو بگین.تچکر فراااااااااااوووووون :smilies-azardl (113
سلام/
حقیقتش من نمیدونم دقیقا پایه شما چطوره با اینکه میگید یک واحد هم پاس نکردم.
بالاخره ما یه روزی زیست شناسی رو با زیست شناسی اول و دوم سوم دبیرستان و پیش شروع کردیم بعد هم توی دانشگاه خوب دروس مرتبط زیاد پاس کردیم نزدیک کنکور هم تصمیم گرفتیم یه منبع رو خوب بخونیم حالا چه رفرنس چه غیر رفرنس بالاخره پایه هر دو رو داشتیم.
ولی وقتی شما پایتون صفر باشه و بخواید کنکور ارشد اونم بیوتکنولوژی با سلولی ضریب بالا و بیوشیمی جواب بدید حقیقتا کارتون سخته.
اگر من بخوام نظر بدم اینه که زیست شناسی دبیرستان حداقل فصول مرتبط با سلولی مولکولی و بیوشیمی رو مطالعه کنید بعد اون موقع منابع کنکور حالا چه رفرنس چه غیر رفرنس بشینید بخونید یا اینکه اگر پایتون خوب شد و به حد یه دانشجوی زیست ترم 3 4 رسید واسه زودتر پیش رفتن کلااااسس.س برید.
ولی مطمئن باشید قطعا خواستن توانستن هستش. زیست شناسی رشته شیرینی هستش قطعا جذبش میشید و از مطالعش لذت میبرید.