مطالعه گروهی ارشد 95 _ علوم آزمایشگاهی 1

love virology

New member
برای زیست سلولی ملکولی برای اشنایی پیام نور بعدش کتاب دکتر مهدوی چاپ جدیدیش اومده ناشر خانه زیست شناسی یکم توانایی پیدا کردین لودیش

البته بهترین کتاب برای یادگیر و سلیس بودن البرتس هست بعد کنکور برای تثبیت مطالعه خودتون بخونیدش

کتاب ک ل ا س یک تا ژنومیک دکتر اکرمی ناشر خانه زیست شناسی برای پایه مولکولی هم کمک کننده هست/ شاد باشید

Hobbit

New member
برای زیست سلولی ملکولی برای اشنایی پیام نور بعدش کتاب دکتر مهدوی چاپ جدیدیش اومده ناشر خانه زیست شناسی یکم توانایی پیدا کردین لودیش

البته بهترین کتاب برای یادگیر و سلیس بودن البرتس هست بعد کنکور برای تثبیت مطالعه خودتون بخونیدش

کتاب ک ل ا س یک تا ژنومیک دکتر اکرمی ناشر خانه زیست شناسی برای پایه مولکولی هم کمک کننده هست/ شاد باشید
ممنون دوست عزیز.میشه نظرتونم راجب بیوشیمی دکتر احسانی بدونم؟کتابش از پایه شروع کرده دیگه؟آره؟:4d564ad6:

love virology

New member
ممنون دوست عزیز.میشه نظرتونم راجب بیوشیمی دکتر احسانی بدونم؟کتابش از پایه شروع کرده دیگه؟آره؟:4d564ad6:

وقتی استاد علیرضا توضیح دادن بیوشمی من چی میتونم بگم / لودیش واقعا سنگینه فرا کنکوریه ما که خودمون سلولی بودیم بد متوجه شدیم ولی البرتس عاشقشم / برای شروع بهترین گزینه سلولی برای شما در این زمان همون کتابایی که گفتم باز دوستان نظری داشتند مکتوب کنند. شاد باشید

alireza-ja

New member
خیلی ممنون از کمکتون.باشه انشاله ک مشکلی پیش نیاد.راستی میشه نظرتونم درمورد کتابای پیام نور سلولی مولکولی بگین؟یکی میگف کتاباش حالت درسنامه س و خوندنشون راحته.
راستی این بیوشیمی دکتر احسانی از پایه شروع کرده دیگه؟:sarma:

راستش من حس خوبی نسبت به پیام نور با کتاباش ندارم. ما استادامون معمولا واسه دروسی که یه دونه بیشتر نبود یعنی 2 3 نداشت فقط عنوان درسی بود و لازم نبود چیز زیادی یاد بگیریم و سطحش پایین بود، کتابای پیام نور رو معرفی میکردن. بله مباحث رو خیلی ساده گفته. البته من سلولیشو ندیدم.

من اگر کتاب زیست شناسی سلولی پیشرفته پرهام جبارزاده رو میدونستم توی بازار هست اینو پیشنهاد میکردم (البته اصلا شما اون کلمه پیشرفتشو نادیده بگیرید اینطور نیست) ولی میدونم به سختی پیدا میشه یا شایدم نشه. خیلی ساده و روان توضیح داده واسه زدن درصد 50 از فقط سلولی کفایت میکنه (تا چندسال پیش خیلی بهتر جواب میداد). شما همون مهدوی رو بخون اگر دیدی باز مشکل دارید برید پیام نور بخونید. ولی سعی نکنید زیاد ذهنتون رو تنبل کنید و ساده طلب باشه به ذهنتون اجازه بدید یه مقدار اذیت بشه و با مباحث پیشرفته حتی درحد عنوانش آشنا بشه بعد یه مدتی ساده میشه.

پس نظر من اول مهدوی بعد لودیش اگر مهدوی سخت بود اول پیام نور بعد مهدوی بعد لودیش.

کتاب بیوشیمی احسانی دیگه ساده ترین بیان رو توی کتابای بیوشیمی بازار داره که به درد کنکور هم بخوره. کتاب بیوشیمی احسانی رو خوندید بخش سوم کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر رضا محمدی ، بیوشیمی بالینی رو هم بخونید چون احسانی اینو خوب نداره.

و اینکه هر چه سریعتر شروع کنید خیلی خودتونو درگیر منبع نکنید شما هر کدوم از اینا رو انتخاب کنید کلی باید واسش وقت بزارید پس وقت کم نیازید.

Hobbit

New member
وقتی استاد علیرضا توضیح دادن بیوشمی من چی میتونم بگم / لودیش واقعا سنگینه فرا کنکوریه ما که خودمون سلولی بودیم بد متوجه شدیم ولی البرتس عاشقشم / برای شروع بهترین گزینه سلولی برای شما در این زمان همون کتابایی که گفتم باز دوستان نظری داشتند مکتوب کنند. شاد باشید
:smilies-azardl (113 :riz304:

alireza-ja

New member

لطف داری شما کاکو.

آره بابا اصلا رفرنس اعلام کردن لودیش واسه سلولی و خیلی درسای دیگه غلطه. طرف واسه کنکورش لودیش بخونه دیگه میخواد بره ارشد و دکترا چیو یاد بگیره.

از طرفی هم طرف همت میکنه لودیش یا هر رفرنس مربوط به هر رشته ای رو میخونه و رتبه خوب هم میاره و دانشگاه عالی هم قبول میشه بعد میره سر کلااس.س میبینه سواد تئوریش از استادش بیشتره و تازه باید به استاده بفهمونی که اینی که داری میگی ساده ترین مبحثی هستش که ما کنکور دادیم بگذر برو بعدی.

اینطور رفرنس خوندن هم همش بدرد کنکور میخوره. وقتی میری ارشد میبینی غیر از کلیات هیچی غیر از مقاله کارتو راه نمیندازه.

love virology

New member
ولی چاره چیه رفرنس جهانیه سلولی هست پس باید همت گذاشت برای یادگیریش/ شما دوست عزیز شروع کن از چیزی هم نترس/ دروس بیوشمی و سلولی مثل دو رو سکه هستن بیوشمی خوب بفهمی نصف مسیر شایدم 75 درصد مسیر پیش رفتی / زبان هم بیشتر دریاب/ میمونه همت و تلاش شما / پیروز باشید

Hobbit

New member
ولی چاره چیه رفرنس جهانیه سلولی هست پس باید همت گذاشت برای یادگیریش/ شما دوست عزیز شروع کن از چیزی هم نترس/ دروس بیوشمی و سلولی مثل دو رو سکه هستن بیوشمی خوب بفهمی نصف مسیر شایدم 75 درصد مسیر پیش رفتی / زبان هم بیشتر دریاب/ میمونه همت و تلاش شما / پیروز باشید

حتما..
از راهنمایی های شماو آقا علیرضا و بقیه دوستان هم بی نهایت ممنونم:thanks:

سلام چه خبر یه مدتیه خوب نمیخونم نمیدونم چرا بعضی وقتها فکر میکتم ارشدم گرفتم این دوسال حدود 5 سال هم دکتری تازه شاید هم استخدام نشی نمیخوام ناامید بشم ولی حقیقته الان فوق لیسانس حق تدریس خیلی بگیره 500تا 600 به نظر شما با این حقوق میشه زندگی تشکیل داد؟ ولی چاره ای نیست میخونم زیاد حرف زدم ببخشید امیدوارم بهترین نتایج رو بگیرید
راستی واسه زبان 1100 واژه رو هم بخونید دامنه لغات خوبی داره

alireza-ja

New member
سلام چه خبر یه مدتیه خوب نمیخونم نمیدونم چرا بعضی وقتها فکر میکتم ارشدم گرفتم این دوسال حدود 5 سال هم دکتری تازه شاید هم استخدام نشی نمیخوام ناامید بشم ولی حقیقته الان فوق لیسانس حق تدریس خیلی بگیره 500تا 600 به نظر شما با این حقوق میشه زندگی تشکیل داد؟ ولی چاره ای نیست میخونم زیاد حرف زدم ببخشید امیدوارم بهترین نتایج رو بگیرید
راستی واسه زبان 1100 واژه رو هم بخونید دامنه لغات خوبی داره

زدن حرفای ناامید کننده و اشاره به واقعیات توی تاپیک مطالعه گروهی جاش نیست. این صحبتا رو توی تاپیکای دیگه مثل مباحث صنفی بزنید.

love virology

New member

شاد باشید

baran-

New member
گروه تلگرام برا من ارور میده..
میگه همچین گروهی وجود نداره!!!!

marynas

New member
الان ک داشتم درس میخوندم ب ی نتیجه ای رسیدم:smilies-azardl (181
تابستون بخاطر اینکه کلا وقتم آزاده حتی ب زورم ک شده میتونم طبق برنامه ای ک دارم پیش برم
اما از بعد تابستون ک کلاسام شروع شه دیگه فوقش برسم مرور کنم نمیتونم دیگه خیلی چیز جدیدی بخونم(مخصوصا لودیش ک طبق برنامم تا آخر تابستون خیلی بترکونم بتونم 700صفحشو بخونم!) و فکرم نمیکنم ک با 4_5روز در هفته برسم هم اون بقیشو بخونم هم اینکه مرور کنم !تااززهه اونم تو خابگاه:j58r36j3gcr4suxymup
بقیه درسام ک هست و امتحانای میانترم و پایانترم و... هم هست
میخاستم ببینم بنظرتون اگه ی کتاب دیگه مثل مهدوی یا محمدنژادو بخونم بهتر نیس؟ اینطوری میتونم حتی تو تابستونم تمومش کنم!بقیه فرصتی ک دارمم میشه واسه مرور و تثبیت مطالب!
بعدش ک تست زدم و دیدم مبحثیو متوجه نمیشم ازرو لودیش بخونم!
اگه کسی میتونه لطفا راهنماییم کنه همه امیدم ب بچه های اینجاس ک کمکم کنن
مررسییییی:rose:

بالا