خیلی ممنون از کمکتون.باشه انشاله ک مشکلی پیش نیاد.راستی میشه نظرتونم درمورد کتابای پیام نور سلولی مولکولی بگین؟یکی میگف کتاباش حالت درسنامه س و خوندنشون راحته.
راستی این بیوشیمی دکتر احسانی از پایه شروع کرده دیگه؟:sarma:
راستش من حس خوبی نسبت به پیام نور با کتاباش ندارم. ما استادامون معمولا واسه دروسی که یه دونه بیشتر نبود یعنی 2 3 نداشت فقط عنوان درسی بود و لازم نبود چیز زیادی یاد بگیریم و سطحش پایین بود، کتابای پیام نور رو معرفی میکردن. بله مباحث رو خیلی ساده گفته. البته من سلولیشو ندیدم.
من اگر کتاب زیست شناسی سلولی پیشرفته پرهام جبارزاده رو میدونستم توی بازار هست اینو پیشنهاد میکردم (البته اصلا شما اون کلمه پیشرفتشو نادیده بگیرید اینطور نیست) ولی میدونم به سختی پیدا میشه یا شایدم نشه. خیلی ساده و روان توضیح داده واسه زدن درصد 50 از فقط سلولی کفایت میکنه (تا چندسال پیش خیلی بهتر جواب میداد). شما همون مهدوی رو بخون اگر دیدی باز مشکل دارید برید پیام نور بخونید. ولی سعی نکنید زیاد ذهنتون رو تنبل کنید و ساده طلب باشه به ذهنتون اجازه بدید یه مقدار اذیت بشه و با مباحث پیشرفته حتی درحد عنوانش آشنا بشه بعد یه مدتی ساده میشه.
پس نظر من اول مهدوی بعد لودیش اگر مهدوی سخت بود اول پیام نور بعد مهدوی بعد لودیش.
کتاب بیوشیمی احسانی دیگه ساده ترین بیان رو توی کتابای بیوشیمی بازار داره که به درد کنکور هم بخوره. کتاب بیوشیمی احسانی رو خوندید بخش سوم کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر رضا محمدی ، بیوشیمی بالینی رو هم بخونید چون احسانی اینو خوب نداره.
و اینکه هر چه سریعتر شروع کنید خیلی خودتونو درگیر منبع نکنید شما هر کدوم از اینا رو انتخاب کنید کلی باید واسش وقت بزارید پس وقت کم نیازید.