ba salam mishe manam to jameton rah bedin?!
خوبه ولى سلولى چى?امرچز 8 ساعت بيوشيمی :smiliess (12):و 1ساعت زبان نمسی دونم چرا جديدا نمی تونم بی خيال بيوشيمی شم
سلام تا الان فصل اب و کربوهیدرات از احسانی و فصل غشا سلولی ولی هیچی یادم نموده
سلام واقعا نمیدونم چکار کنم واسه زبان به نظر شما ایا لازمه تلفظ صحیح لغات یا فقط معنیش رو بدونی
دوست عزيز اگه تلفظ درست کلمه رو ندونی و املا شو بلد نباشی برفرض که معنی کلمه رو هم حفظ کنی بعد چطوری توی جمله که ديدی می فهمی همون کلمه ايی که معنيشو بلدی؟!!!همش با هم بايد خونده بشهسلام واقعا نمیدونم چکار کنم واسه زبان به نظر شما ایا لازمه تلفظ صحیح لغات یا فقط معنیش رو بدونی
سلام دوستان ، من حسابی سرگرم کار و درس شدم البته نه درس مرتبط با کنکور
برای همین همچنان شروع نکردم ، یه کمکی کنید هولم بدین تا راه بیفتم
نمیدونم وقت از کجا گیر بیارم
آره تو همین فکرم که یه جای خالی پیدا کنم ، گمونم باید یه ساعت از خوابم بزنمسلام عزیزم
برنامه روزانه تو بنویس و تایمای خالیتو مشخص کن بالاخره روزی چنساعت ک گیر میاد واسه خوندن!از همون وقتات استفاده کن تا ایشالا وقتت یکم خالی تر شه و بتونی بیشتر بخونی! حتی یساعتم ک بتونی بخونی خیلی خوبه ذره ذره بیشترش کن.
همینجام بیا گزارش بده!بخاطر بقیم ک شده ساعت مطالعتو میبری بالا [emoji14] منم همینجوریم
موفق باشی
کار، نشد نداره مطمئنا ب اندازه کافی انگیزه داری پ موفق میشیآره تو همین فکرم که یه جای خالی پیدا کنم ، گمونم باید یه ساعت از خوابم بزنم
ایشالا به زودی بهتون میپیوندم [emoji4]