سلام ببخشید مزاحم شدما ...یه سوال ..اصل مرکزی رو در علم زنتیک چه کسی گفته ...لطفا جواب بدین به من ..هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم ...
من هستم....
- - - Updated - - -
الان برا ازمون مرحله اول خودتونو رسوندین؟؟؟؟ برا من بیوشیمی هنو مونده..اونا هم یکم مرور نیازه
من تا حالا تا درس 22 تافل خوندم 6 درس 504 خوندم
ژنتیک اکرمی تقریبا 3 فصل مونده تموم شم بیو تا تا ویتامینارو خوندم تموم کردم
سلولی هم حدودا 3 فصل خوندم
سلولی مولکولی نتونستم خلاصه لودیشو پیدا کنم از مهدوی میخونم و مریم خالصی سال 88 رو دارم ولی احساس می کنم تو این درس کم بیارم
فعلا امری نمی خونم برا علوم آماده میشم
به نظرتون وضعم چوره ؟؟؟؟؟
از امروزم روزی 10 ساعت میخونم
من لزگی میخونم برا بهداشت ولی اگه اول تافل میخوندید بع 504 خوب میشد من اول تافل خوندم حالا 504 اینجوری برام راحت شدهخیلی خوبه...انشالا موفق باشین
واسه زبان من دارم 504 میخونم...تافل بخونم بعدش کافیه به نظرتون...واسه بهداشت چی پیشنهاد میکنین؟
چون تازه شرئع کردی به نظرم ژنتیک اکرمی بخونی عالیه کتاب خیلی خیلی جامع هست برا علوم هم برا پایه امریسلام بچه ها اینجا کسی هست ژنتیک استانسفیلدو بخونه من دو روزه شروع کردمش دارم همراه هزاره میخونمش برای علوم نظرتون دربارش چیه؟؟؟؟
سلام بچه ها اینجا کسی هست ژنتیک استانسفیلدو بخونه من دو روزه شروع کردمش دارم همراه هزاره میخونمش برای علوم نظرتون دربارش چیه؟؟؟؟
سلام بچه ها برا ژنتیک بهداشت امری کافیه یا باید هزاره رو هم بخونیم؟
یه سوالی داشتم...
اگه 504 و لزگی رو بخونیم و توی لزگی همون لغت هایی که خودش مشخص کرده رو کاملا یاد بگیریم چه قدر می تونیم زبان بزنیم؟
من با متن هیچ مشکلی ندارم و تقریبا همیشه درست جواب می دم... ولی با لغت ها مشکل دارم...
کتاب دیگه ای می تونید بهم معرفی کنید؟