مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maryam.A

Well-known member
بچه ها تو ثبت نام که اصلأ این برگه هرو نخواست
پرسیدم گفتن زمان ویرایش تو بهمن باید اسکن کنیم بفرستیم!

پروانه

New member
سلام
ولی من برگه صفحه 28 رو تکمیل کردم و بعد از ثبت نام هم شماره پرونده رو توش نوشتم و دانشگاه برام مهر کرد و کپی گرفتم و کپی رو دادم بایگانی و اصلش پیش خودمه.
منم تو دفترچه خوندم که میشه بهمن معدل رو ویرایش کرد و معدل جدید رو نوشت اما راستش نمیدونم وقتی الان من این معدل رو اعلام کردم بازم باید معدلم رو بهمن عوض کنم یا نه؟چنین کاری باعث اشکال نمیشه؟

Maryam.A

Well-known member
سلام
ولی من برگه صفحه 28 رو تکمیل کردم و بعد از ثبت نام هم شماره پرونده رو توش نوشتم و دانشگاه برام مهر کرد و کپی گرفتم و کپی رو دادم بایگانی و اصلش پیش خودمه.
منم تو دفترچه خوندم که میشه بهمن معدل رو ویرایش کرد و معدل جدید رو نوشت اما راستش نمیدونم وقتی الان من این معدل رو اعلام کردم بازم باید معدلم رو بهمن عوض کنم یا نه؟چنین کاری باعث اشکال نمیشه؟

تو مراحل ثبت نام اون برگه رو فرستادید؟ بصورت اسکن شده؟

biotech92

New member
سلام
سلام.نه حتما معدل رودقیق وارد کنین یعنی معدلی که تا 31/6/92کسب کردید(اینطور یادمه)در صورت مغایرت با معدل شما میتونه برا قبولیتون مشکل به وجود بیاره
نیاز به ویرایش هم نداره انشاالله بعد قبولی خود دانشگاه معدل رو ارسال میکنه و اصلا فلسفه ی این برگه و... همینه .
Good luck

lord of GENS

New member
سلام جوونا!!
من ميخوام از اول اذر شروع كنم به خوندن .يه برنامه دارم ميخوام لطفا اشكالاش رو بهم بگين ، در ضمن زير صفرم تو خوندن تا الان
كتاباي من »»»
ژن امري
بيوشيمي لنينجر
سلولي لوديش
زبان لزگي+504+تافل
البته همه ميگن لنينجر حجمش زياده ولي به نظرم چون ببيشتر متابوليسم مياد تا ساختار، بيوشيمي متابوليسم رو از روي لنينجر بخونيم كامل تره ساختار رو هم از كتاب براي كنكورميخونيم ك حجمش هم كمتره و چون خلاصه بيوشيميه ميشه متاببوليسم رو هم از روش مرور كرد
اول از چه درسي شروع كنم بهتره؟
ممنون ميشم كمكم كنيد

آخرین ویرایش:

پروانه

New member
تو مراحل ثبت نام اون برگه رو فرستادید؟ بصورت اسکن شده؟

نه، برگه رو که توی دفترچه راهنمای آزمون هست پرینت گرفتم و مواردی رو که خواسته بود پر کردم و دانشگاه هم معدل و میانگین تعداد واحدام رو نوشت و مهر کرد و کپیشو گرفتم دادم بایگانی دانشگاه و اصلش پیش خودمه. تا اونجایی که خوندم فک کنم دانشگاه معدلو اطلاع میده به سنجش.

dilak

New member
سلام دوستای عزیز از بین شما کسی خلاصه لودیش رو خریده؟؟
فعلا چاپ نداره . کسی خبر داره چاپ جدید رو کی میشه خرید؟؟
خلاصه لودیش یه ماه دیگه چاپ میشه با 600 صفحه و چون وقت نمیشه تا علوم بخونم بجاش مهدوی میخونم نظرتون چیه راجع به مهدوی کسی خونده این کتابو؟

رها93

New member
دوستان پس کسی گزارش نمیده!
یه دور امری + جلد دوم هزاره خوندم!
لزگی هم این هفته کلا تموم میشه!!تافل رو هم که بلدم ولی به شدت تو متن ضعیف هستم!!:j58r36j3gcr4suxymup
بقیه درسا هم هیچی فعلا!
ااااااااا!! کسی گزارش نمیده؟؟؟:dadad4:

Leyli002

New member
دوستان پس کسی گزارش نمیده!
یه دور امری + جلد دوم هزاره خوندم!
لزگی هم این هفته کلا تموم میشه!!تافل رو هم که بلدم ولی به شدت تو متن ضعیف هستم!!:j58r36j3gcr4suxymup
بقیه درسا هم هیچی فعلا!
ااااااااا!! کسی گزارش نمیده؟؟؟:dadad4:
wow... به کجا چنین شتابان....؟؟؟؟
ما که مث شما اینطوری جوندار نمیخونیم رومون بشه گزارش بدیم:sarma:
من یکی که به شخصه هنو گیر برنامه ریزیم:21:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا