alireza16
New member
سلام به همگی
خدا قوت
بچه ها ماها که فارغ تحصیل نیستیم باید بریم از دانشگاه برگه بگیریم؟
برای معدل کارشناسی و ثبت نام ارشد؟؟؟؟؟
سلام
آره صفحه 28 دفترچه رو کپی کنید ببرید آموزش دانشکده
سلام به همگی
خدا قوت
بچه ها ماها که فارغ تحصیل نیستیم باید بریم از دانشگاه برگه بگیریم؟
برای معدل کارشناسی و ثبت نام ارشد؟؟؟؟؟
سلام دوستان این سوال منم هست منم ترم 5 ایا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟/اگه میشه لطفا دقیق توضیح بدید ....ممنون
سلام
ولی من برگه صفحه 28 رو تکمیل کردم و بعد از ثبت نام هم شماره پرونده رو توش نوشتم و دانشگاه برام مهر کرد و کپی گرفتم و کپی رو دادم بایگانی و اصلش پیش خودمه.
منم تو دفترچه خوندم که میشه بهمن معدل رو ویرایش کرد و معدل جدید رو نوشت اما راستش نمیدونم وقتی الان من این معدل رو اعلام کردم بازم باید معدلم رو بهمن عوض کنم یا نه؟چنین کاری باعث اشکال نمیشه؟
سلام.نه حتما معدل رودقیق وارد کنین یعنی معدلی که تا 31/6/92کسب کردید(اینطور یادمه)در صورت مغایرت با معدل شما میتونه برا قبولیتون مشکل به وجود بیارهسلام
ولی من برگه صفحه 28 رو تکمیل کردم و بعد از ثبت نام هم شماره پرونده رو توش نوشتم و دانشگاه برام مهر کرد و کپی گرفتم و کپی رو دادم بایگانی و اصلش پیش خودمه.
منم تو دفترچه خوندم که میشه بهمن معدل رو ویرایش کرد و معدل جدید رو نوشت اما راستش نمیدونم وقتی الان من این معدل رو اعلام کردم بازم باید معدلم رو بهمن عوض کنم یا نه؟چنین کاری باعث اشکال نمیشه؟
بله دوست عزیز.بند 28یا29 را توی فرم ثبت نام که مربوط به المپیاد هست علامت بزنین.سلام دوستان این سوال منم هست منم ترم 5 ایا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟/اگه میشه لطفا دقیق توضیح بدید ....ممنون
تو مراحل ثبت نام اون برگه رو فرستادید؟ بصورت اسکن شده؟
بله دوست عزیز.بند 28یا29 را توی فرم ثبت نام که مربوط به المپیاد هست علامت بزنین.
اگه 2e منظورته من دارم ، و نمی خوامش
تازه هم هست، هیچ علامتی روش نیست مگر تو 2یا 3 صفحه اش، اگه دوس داشتی بهم پیام خصوصی بده...
اگه تا شهریور درست تموم بشه چرا که نهسلام
آیا میشه تو آزمون وزارت علوم به صورت آزمایشی شرکت کرد؟
من فعلا دانشجوی ترم 5 زیستم!
خلاصه لودیش یه ماه دیگه چاپ میشه با 600 صفحه و چون وقت نمیشه تا علوم بخونم بجاش مهدوی میخونم نظرتون چیه راجع به مهدوی کسی خونده این کتابو؟سلام دوستای عزیز از بین شما کسی خلاصه لودیش رو خریده؟؟
فعلا چاپ نداره . کسی خبر داره چاپ جدید رو کی میشه خرید؟؟
ضروریات رضا محمدی وسلامسلام.خوبین؟
من رفتم سلولی 2e بخرم گفت برای چاپ جدید باید صبرکنید.کسی این کتاب رو جدیدا تهیه نکرده؟
نظرتون درباره بیوشیمی شهبازی- ملک نیا چیه؟
منظورتونو دقیقا نفهمیدم؟اگه تا شهریور درست تموم بشه چرا که نه
شماخ وقت بود نبودییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تقریبا هر روز میام انجمن
ممکنه به این تاپیک سر نزنم، اما هستم ...
چطور؟ کاری داشتین؟
توام شبا درس ميخونيا :smiliess (9):
wow... به کجا چنین شتابان....؟؟؟؟دوستان پس کسی گزارش نمیده!
یه دور امری + جلد دوم هزاره خوندم!
لزگی هم این هفته کلا تموم میشه!!تافل رو هم که بلدم ولی به شدت تو متن ضعیف هستم!!:j58r36j3gcr4suxymup
بقیه درسا هم هیچی فعلا!
ااااااااا!! کسی گزارش نمیده؟؟؟:dadad4: