سلام به همه دوستان خوبم.انشالا موفق باشید.منم میخوام شروع کنم ولی هر دفعه یه اتفاقی م افته!:65d6a5d6s: الانم به شدت سرماخوردم تو این گرما!!!!!!!!!! آخه چچچچچچچچچچچچچراااااااااااااااااا:1dco2x0p1lilzhfpg1t دعا کنید منم همین روزا دیگه شروع کنم پا ب پای شما بیام.مهنام عزیزم توام شروع کردی؟ ازت خبری نیس گلم کجایی
آخه شما چه جوری 23ص تو صبح خوندی من از صبح خودمو کشتم 15ص دوره کردمو خلاصه نوشتم.درحالی که طبق برنامم باید10ص جدیدم میخوندم.واسه همین دیگه به بیوشیمی نمیرسم.چو تایم اون میره واسه ژن...h34r-smiley:
آخه شما چه جوری 23ص تو صبح خوندی من از صبح خودمو کشتم 15ص دوره کردمو خلاصه نوشتم.درحالی که طبق برنامم باید10ص جدیدم میخوندم.واسه همین دیگه به بیوشیمی نمیرسم.چو تایم اون میره واسه ژن...h34r-smiley:
آفرین سرین جانعزیزم مهنام ومریم راست میگن.به تعداد صفحات نگاه نکن.مهم کیفیته.
من چون فعلا صبح و ظهر وقت دارم و عصر معمولا نمیتونم بخونم.برا اینکه درس خوندنم منظم باشه سی میکنم از صبحا خیلی خوب استفاده کنم.
اولش که شروع کردم فقط 4ص اما الان 8 ص در 1 ساعت.اینجوری سی میکنم تمرکزم زیاد بشه.ضمنا چون این مطالبی که میخونم قبلا خونده بودم سرعتم بالاست.
اول روزنامه واری و سریع 1 پاراگرافو میخونم.بعد دوباره کمی ارومتر میخونم و خط میکشم.و بعد 1 ساعت خونده هامو مرور میکنم و اگه بتونم(که فعلا نتونستم )برا همون مبحث تست خواهم زد.بعد فرداش همونارو مرور میکنم
کتاب زبانتو میشه کامل معرفی کنی ؟
z.bio جان اون واسه زمانی بود که دانشکده رو تعمیر میکردن و درست میگین ولی الان که دانشکده کاملا امادست خیلی با امکانات هستش. یعنی در حد لالیگا:4d564ad6:عزیزم تا جایی که من تو دانشگاه تبریز درس میخونم از اساتید و امکاناتمون راضی نیستم.
مرور فصل ساختمان نوکلئیک اسید و اندکی همانند سازی اکرمی
فقط ژنتیک خوندم.نمی دونم چرا گیر دادم به ژنتیک!!!سلولی و بیوشیمی رو یه بار شروع کردم ولی الان باز نمی خونم!!چیکا کنم بچه ها؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
فقط ژنتیک خوندم.نمی دونم چرا گیر دادم به ژنتیک!!!سلولی و بیوشیمی رو یه بار شروع کردم ولی الان باز نمی خونم!!چیکا کنم بچه ها؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
مگه اکرمی منابع وزارت بهداشت هستش که میخونین؟ چرا امری تامسون ... کسی نمیخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیمین منم دیگه کارآموزی نمیرم خیلی وقت و انرژی می گیره
وای وای وای از دست فصل همانند سازی چقدر مطلب داره بابا تازه رسیدم نصفشو مرور کنم
فکر نکنید کم درس میخونم هاااااااااااااااااااا من مشقت کارآموزی هم دارم یعنی یه شیفت کار یه شیفت خواب یه شیفت درس و تفریح ولی انشالله این هفته از شرررررر این کارآموزی راحت میشم
- - - Updated - - -
عزیز امری تموم شد؟؟چه طور بود؟؟
یعنی فکر می کنی جز و ه ی استاد خودت گویاتره ؟؟!!!
دوست خوبم فکر می کنم یه کم داری عجولانه قضاوت می کنی !
بیوشیمی اولش که می خوای بخونی خیلی سخته اما بعد که بلد میشی و مرور می کنی خیلی خوشت میاد !
نه خب، فک نمی کنم گویا تره، ولی فکر کردم شاید چون سر کلاسش بودم بیشتر ازش خوشم بیاد! :dadad4:
احتمالا حق با شماست!
نمی دونم، کلا با بیوشیمی مشکل دارم، خیلی درس بی مزه ایه! مخصوصا اولاش! :13:
میشه هم کلا اولاش رو فاکتور بگیرم برم از وسطاش شروع کنم که اون هم البته اصلا کار خوبی نیست! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
یه سوال!
خیلی فرق می کنه که چه ساعتی از روز رو برای درس خوندن بذارم؟ چون من اصولا شب زی هستم!روزا تمرکز ندارم! اگه خیلی بده عوضش کنم!