مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maryam.A

Well-known member
اینکه چیزی نیست من از 10.30 تاالان 6صفحه بیو خوندم + 5 تا لغت اصلی از تافل
سرعت منم پایینه
کاری به خوندن بقیه نداشته باش
توانایی و تمرکز و هوش و... انسان ها باهم متفاوته

baharnarenj16

New member
گزارش دیروز10صفحه ژنتیک فصل4و4صفحه سلولی رونویسیو5صفحه بیوشیمی رونویسی1صفحه 504درس اخر و مرور لغات 4ساعت شد!!![/COLOR]

mahnam

New member
سلام به همه دوستان خوبم.انشالا موفق باشید.منم میخوام شروع کنم ولی هر دفعه یه اتفاقی م افته!:65d6a5d6s: الانم به شدت سرماخوردم تو این گرما!!!!!!!!!! آخه چچچچچچچچچچچچچراااااااااااااااااا:1dco2x0p1lilzhfpg1t دعا کنید منم همین روزا دیگه شروع کنم پا ب پای شما بیام.مهنام عزیزم توام شروع کردی؟ ازت خبری نیس گلم کجایی

سلام
بله عزیزم منم دارم می خونم
چشم گزارش میدم ...
بیشتر زبان می خونم ... :black_eyed:

mahnam

New member
آخه شما چه جوری 23ص تو صبح خوندی من از صبح خودمو کشتم 15ص دوره کردمو خلاصه نوشتم.درحالی که طبق برنامم باید10ص جدیدم میخوندم.واسه همین دیگه به بیوشیمی نمیرسم.چو تایم اون میره واسه ژن...:ph34r-smiley:

عزیزم سعی نکن سرعت خوندنتو بیشتر کنی ولی کیفیتشو بیاری پایین
دیدی که اکثر قبولی ها می گفتن کیفیت مهمه ، نه کمیت ...

serin

New member
آخه شما چه جوری 23ص تو صبح خوندی من از صبح خودمو کشتم 15ص دوره کردمو خلاصه نوشتم.درحالی که طبق برنامم باید10ص جدیدم میخوندم.واسه همین دیگه به بیوشیمی نمیرسم.چو تایم اون میره واسه ژن...:ph34r-smiley:

عزیزم مهنام ومریم راست میگن.به تعداد صفحات نگاه نکن.مهم کیفیته.
من چون فعلا صبح و ظهر وقت دارم و عصر معمولا نمیتونم بخونم.برا اینکه درس خوندنم منظم باشه سی میکنم از صبحا خیلی خوب استفاده کنم.
اولش که شروع کردم فقط 4ص اما الان 8 ص در 1 ساعت.اینجوری سی میکنم تمرکزم زیاد بشه.ضمنا چون این مطالبی که میخونم قبلا خونده بودم سرعتم بالاست.
اول روزنامه واری و سریع 1 پاراگرافو میخونم.بعد دوباره کمی ارومتر میخونم و خط میکشم.و بعد 1 ساعت خونده هامو مرور میکنم و اگه بتونم(که فعلا نتونستم )برا همون مبحث تست خواهم زد.بعد فرداش همونارو مرور میکنم

mahnam

New member
عزیزم مهنام ومریم راست میگن.به تعداد صفحات نگاه نکن.مهم کیفیته.
من چون فعلا صبح و ظهر وقت دارم و عصر معمولا نمیتونم بخونم.برا اینکه درس خوندنم منظم باشه سی میکنم از صبحا خیلی خوب استفاده کنم.
اولش که شروع کردم فقط 4ص اما الان 8 ص در 1 ساعت.اینجوری سی میکنم تمرکزم زیاد بشه.ضمنا چون این مطالبی که میخونم قبلا خونده بودم سرعتم بالاست.
اول روزنامه واری و سریع 1 پاراگرافو میخونم.بعد دوباره کمی ارومتر میخونم و خط میکشم.و بعد 1 ساعت خونده هامو مرور میکنم و اگه بتونم(که فعلا نتونستم )برا همون مبحث تست خواهم زد.بعد فرداش همونارو مرور میکنم
آفرین سرین جان
خیلی روش خوبیه...
وقتی اینجوری درس روز قبلو مرور می کنین بار بعدی که می خواین بخونین کاملا متوجه میشین که حجم بیشتری از درس نسبت به روشی که مرور نکردین تو ذهنتونه
و این یعنی وقت کمتری می طلبه مرور های بعدی...
سرین جان به توصیه دکتر خ لی ل ی دور اول کتابو خط خطی نکنین
از دورهای بعدی وقتی دیدین مطلبی کلا یادتون نیست و خیلی هم مهمه زیرشو خط بکشین ...

آخرین ویرایش:

dilak

New member
نصف درس تافل
ژنتیک اکرمی 10 صفحه فصل 11 تموم شد
امری 7 صفحه الگوی وراثت
خیلی ضعیف پیش میرم راضی نیستم سرعتم پاینه کلافم وقتی میبینم از صبح میخونم از همه کمتر خوندم کلافه میشم

:14:

saeed92

New member
عزیزم تا جایی که من تو دانشگاه تبریز درس میخونم از اساتید و امکاناتمون راضی نیستم.
z.bio جان اون واسه زمانی بود که دانشکده رو تعمیر میکردن و درست میگین ولی الان که دانشکده کاملا امادست خیلی با امکانات هستش. یعنی در حد لالیگا:4d564ad6:
استاداش هم که در مقایسه با دانشگاه های دیگر به غیر ار تهران خیلی خوبه

Maryam.A

Well-known member
امروز:
12 صفحه بیو (اتمام بخش پروتئین ها )+ 1درس تافل

- - - Updated - - -

بچه ها چرا گزارش ندادید؟
ماندانا کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟:p7977cujr38iyymsu8:

parvaneh.g

New member
فقط ژنتیک خوندم.نمی دونم چرا گیر دادم به ژنتیک!!!سلولی و بیوشیمی رو یه بار شروع کردم ولی الان باز نمی خونم!!چیکا کنم بچه ها؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

_30min_

New member
وای وای وای از دست فصل همانند سازی چقدر مطلب داره بابا تازه رسیدم نصفشو مرور کنم
فکر نکنید کم درس میخونم هاااااااااااااااااااا من مشقت کارآموزی هم دارم یعنی یه شیفت کار یه شیفت خواب یه شیفت درس و تفریح ولی انشالله این هفته از شرررررر این کارآموزی راحت میشم

- - - Updated - - -

فقط ژنتیک خوندم.نمی دونم چرا گیر دادم به ژنتیک!!!سلولی و بیوشیمی رو یه بار شروع کردم ولی الان باز نمی خونم!!چیکا کنم بچه ها؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

عزیز امری تموم شد؟؟چه طور بود؟؟

Maryam.A

Well-known member

فردا شروع کن
فقط روزی 1 صفحه
هفته اول که تموم شد
روزی 2صفحه
همینطوری خودش زیاد میشه

parvaneh.g

New member
وای وای وای از دست فصل همانند سازی چقدر مطلب داره بابا تازه رسیدم نصفشو مرور کنم
فکر نکنید کم درس میخونم هاااااااااااااااااااا من مشقت کارآموزی هم دارم یعنی یه شیفت کار یه شیفت خواب یه شیفت درس و تفریح ولی انشالله این هفته از شرررررر این کارآموزی راحت میشم

- - - Updated - - -

عزیز امری تموم شد؟؟چه طور بود؟؟

آره تموم شد.کلا سلام داره خدمتتون.فک نکنم کار 2 3 دور باشه!!!هر چی می خونی مهمه.باید بجوییمش همین

raskolnikov

New member
یعنی فکر می کنی جز و ه ی استاد خودت گویاتره ؟؟!!!
دوست خوبم فکر می کنم یه کم داری عجولانه قضاوت می کنی !
بیوشیمی اولش که می خوای بخونی خیلی سخته اما بعد که بلد میشی و مرور می کنی خیلی خوشت میاد !

نه خب، فک نمی کنم گویا تره، ولی فکر کردم شاید چون سر کلاسش بودم بیشتر ازش خوشم بیاد! :dadad4:

احتمالا حق با شماست!
نمی دونم، کلا با بیوشیمی مشکل دارم، خیلی درس بی مزه ایه! مخصوصا اولاش! :13:
میشه هم کلا اولاش رو فاکتور بگیرم برم از وسطاش شروع کنم که اون هم البته اصلا کار خوبی نیست! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

یه سوال!
خیلی فرق می کنه که چه ساعتی از روز رو برای درس خوندن بذارم؟ چون من اصولا شب زی هستم! :whistle: روزا تمرکز ندارم! اگه خیلی بده عوضش کنم!

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
نه خب، فک نمی کنم گویا تره، ولی فکر کردم شاید چون سر کلاسش بودم بیشتر ازش خوشم بیاد! :dadad4:

احتمالا حق با شماست!
نمی دونم، کلا با بیوشیمی مشکل دارم، خیلی درس بی مزه ایه! مخصوصا اولاش! :13:
میشه هم کلا اولاش رو فاکتور بگیرم برم از وسطاش شروع کنم که اون هم البته اصلا کار خوبی نیست! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

یه سوال!
خیلی فرق می کنه که چه ساعتی از روز رو برای درس خوندن بذارم؟ چون من اصولا شب زی هستم! :whistle: روزا تمرکز ندارم! اگه خیلی بده عوضش کنم!

اتفاقا اولاش که ساختاره آسون تره ...
پس وارد متابولیسم بشی چی میگی ؟؟!!!
بهتره اینکارو نکنی ! بهتره اول به ساختار مسلط شی و بعد وارد متابولیسم شی ...
نه فرقی نداره !
هر ساعتی که راحتی درس بخون ، خودت میگی روزا تمرکز ندارم ! پس چه جوری می خوای بخونی ؟
ساعتای روز رو که تمرکزت کمتره واسه زبان بذار خب
من خودمم شبا بیدارم اکثرا...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا