مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

*فرناز*

New member
من ترجمه دلویی رو خونده بودم
بعله حتی باید یه دور بخونید چون بعضی مباحث به مرور زمان دستتون میاد یعنی به هم ارتباط پیدا میکنن
من دقیقا دغدغه شما رو داشتم ولی یک آن متوجه شدم دیگه مطلب دستم اومده و عین روزای اول کلافه نیستم

*فرناز*

New member
فرناز جون تستای اکرمی کمن.مولکولیم آبان میخوام شروع کنم...تستاشو از کتابی که انتشارات خانه فرهنگ هست بزنم؟

اینکه از چه کتابی تست بزنین الان زیاد مهم نیست مهم اینه یک تست رو بزن دیدی اون مبحث رو بلد نیستی برو همون تیکه رو دوباره بخون بعدش نکته اون سوال رو یاد بگیر به این ترتیب دونه دونه سوالا رو حل کن!
انتظارم نداشته باش همه رو عالی جواب بدی چون هنوز زمان داری و اول راهی
فرهنگ خوبه! مخصوصا تو مولکولی این بخش حسابی براتون شفاف میشه و تست میزنین

SNA

New member
فرناز جون تستای اکرمی کمن.مولکولیم آبان میخوام شروع کنم...تستاشو از کتابی که انتشارات خانه فرهنگ هست بزنم؟

بچه ها:میخواستم بهتون بگم کتاب تست خیلی مهمه.شاید خودتون دیده یا تجربه کرده باشید که بعضیا ممکنه درسشون خیلی خوب باشه اما تو تست زنی و کنکور خیلی وضعیتشون بده.به نظر من حتما کتابای تست IQB که برای همه ی درسا وجود داره رو ببینید .من خودم کتاب تستای زیادی دیدم و خریدم.اما هیچ کدوم مثل این کتاب کامل نبود مخصوصا پاسخ تشریحی های ژنتیکش.در ضمن همه ی تستای ارشد و دکتری رو به تفکیک مبحث اورده.
خلاصه اینکه حسابی تست زدن و به خاطر سپاری نکاتشو جدی بگیرین.به عنوان نمونه همین امسال که من تو کنکور وزارت علوم شرکت کرده بودم از 20 تا سوال سلولی مولکولی 7تاش مشابه سوال سالای پیش بود.در ضمن تستای دکتری مرتبط با اون مبحث رو هم بزنید.:riz277::smiliess (14):

*فرناز*

New member
بچه ها:میخواستم بهتون بگم کتاب تست خیلی مهمه.شاید خودتون دیده یا تجربه کرده باشید که بعضیا ممکنه درسشون خیلی خوب باشه اما تو تست زنی و کنکور خیلی وضعیتشون بده.به نظر من حتما کتابای تست iqb که برای همه ی درسا وجود داره رو ببینید .من خودم کتاب تستای زیادی دیدم و خریدم.اما هیچ کدوم مثل این کتاب کامل نبود مخصوصا پاسخ تشریحی های ژنتیکش.در ضمن همه ی تستای ارشد و دکتری رو به تفکیک مبحث اورده.
خلاصه اینکه حسابی تست زدن و به خاطر سپاری نکاتشو جدی بگیرین.به عنوان نمونه همین امسال که من تو کنکور وزارت علوم شرکت کرده بودم از 20 تا سوال سلولی مولکولی 7تاش مشابه سوال سالای پیش بود.در ضمن تستای دکتری مرتبط با اون مبحث رو هم بزنید.:riz277::smiliess (14):

مهمه ولی نه الان که تازه دارین یه دور کتابا رو میخونید الان روزی 30-50 تا تست خوبه
وقتی بهمن و اسفند سشد مطمئن شدین که مطالب رو یاد گرفتین اون موقع کتاب تست استاندارد رو بردارید و اصولی تست زنی کنید
iqb سلولی و مولکولی سال قبل کلید پاسخش سرشار از غلط و اشتباه بود . نمیدونم امسال تصحیح کنن یا نه
پاسخ ژنتیکش هم غلط داشت و مولف تو بعضی سوالا فقط به خودش زحمت داده بود روی سوال و گزینه رو یک جمله کرده بود و به عنوان پاسخ تشریحی آورده بود! البته چند تا تست هم با جوابهای نجات مهدیه همخونی نداشت
در کل برای سلولی و مولکولی فقط فرهنگ
ژنتیک نجات مهدیه و گزینه بعدی iqb

SNA

New member
من ترجمه دلویی رو دارم چند فصل هم خوندم اما عادت نکردم چون واقعا جمله بندیش افتضاحه چندر بار باید بخونی تا تازه دستت بیاد که کجا اول جمله س کجا آخر جمله! شما کدوم ترجمه رو میخونین باهاش راحتین؟

بهناز جان: استاد درس ژنتیک انسانی ما هم همین نظر رو داشت و میگفت جمله بندی وترجمه ی ژنتیک دکتر دلویی یه خورده مشکله و به ما پیشنهاد کرد ترجمه ی دکتر خلج کندری رو بگیریم. اما راستشو بخوای من خودم ترجمه ی دکتر دلویی رو ندیدم.:33::smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

dilak

New member
بچه ها من خوب میخونم ولی نمی دونم چرا با مرور میانه ای ندارم همش میخوام مطلب تازه بخونم به جای مرور خیلی سعی کردما خودمو به مرورعادت بدم ولی انگار نمی شه

SNA

New member
مهمه ولی نه الان که تازه دارین یه دور کتابا رو میخونید الان روزی 30-50 تا تست خوبه
وقتی بهمن و اسفند سشد مطمئن شدین که مطالب رو یاد گرفتین اون موقع کتاب تست استاندارد رو بردارید و اصولی تست زنی کنید
iqb سلولی و مولکولی سال قبل کلید پاسخش سرشار از غلط و اشتباه بود . نمیدونم امسال تصحیح کنن یا نه
پاسخ ژنتیکش هم غلط داشت و مولف تو بعضی سوالا فقط به خودش زحمت داده بود روی سوال و گزینه رو یک جمله کرده بود و به عنوان پاسخ تشریحی آورده بود! البته چند تا تست هم با جوابهای نجات مهدیه همخونی نداشت
در کل برای سلولی و مولکولی فقط فرهنگ
ژنتیک نجات مهدیه و گزینه بعدی iqb
فرناز جون :ایشالا این کتابی که گفتی بهتر از IQB باشه تا بچه ها بیشتر ازش منتفع بشن.در مورد اینکه سلولیش غلط داره موافقم.اما درمورد ژنتیکش(جلد جدیدش که توسی ه و کتاب پاسخنامش جدا از سوالاته)شدیدا باهات مخالفم.من کل کتاب پاسخنامه رو که شاید 500 صفحه بشه خوندم.برای تقریبا تمامی سوالات با ذکر کتابها و حتی فصل کتابها به عنوان منبع توضیح داده شده.حتی به اقتضای برخی سوالات بیش از یک صفحه براش توضیح داده.
از صمیم قلب ارزوی موفقیت برای شما وتمامی بچه هایی که دغدغشون پیشرفته و در این راستا با توکل به خدا از بزرگترین سرمایشون(که عمرشونه=وقت وزمان)مایه میذارنو دارم.::riz304::ad54ad:

gene...92

New member
خیلی ممنون ثواب کردی منو از دست این دلویی نجات دادی به ما هم بگو برای سلولی-مولکولی وبیوشیمی چی خوندی؟ اون کتابهای کوچیک برای کنکور هست اونارو بخونیم به درد میخوره یا باید خیلی مفصل تر بخونیم؟

خانمی من برای سلولی لودیش و برای بیوشیمی لنینجر با تست جعفرنژاد رو خوندم ....راستش بهناز جان الان خیلی استرس نتایج رو دارم....سعی میکنم از بعد اعلام نتایج قسمتهایی از لودیش رو که مهمه براتون بگم تا راحتتر بخونید.... اما بیوشیمی اگر به اضافه کتاب تستش رو بخونید شک نکن بالای 80 میزنی....

goo

New member
سلام دوستان ژنتیک :riz304:
یه سوال ازتون داشتم، تا اونجایی که من می دونم سرفصل های کنکور ارشد ژنتیک اینا هستن:
ژنتیک
زیست شناسی سلولی مولکولی
بیوشیمی
زبان
میشه بفرمایید کدوم کتاب و با ترجمه چه کسی و یا رو برا مطالعه می پسندین؟
اون منابع انگلیسی که وزارت رفرنس داده رو، همون کتاب انگلیسیش رو می خونین؟

حسان

Well-known member
سلام دوستان ژنتیک :riz304:
یه سوال ازتون داشتم، تا اونجایی که من می دونم سرفصل های کنکور ارشد ژنتیک اینا هستن:
ژنتیک
زیست شناسی سلولی مولکولی
بیوشیمی
زبان
میشه بفرمایید کدوم کتاب و با ترجمه چه کسی و یا رو برا مطالعه می پسندین؟
اون منابع انگلیسی که وزارت رفرنس داده رو، همون کتاب انگلیسیش رو می خونین؟

سلام دوست عزیز
بله موارد امتحانی همین ها هستند... برا اطلاع از رفرنس ها برید
............... اینجا

goo

New member

سلام دوست عزیز
بله موارد امتحانی همین ها هستند... برا اطلاع از رفرنس ها برید
............... اینجا

خیلییییی ممنون ، میخواستم بدونم اونایی که ارشد میدن واقعا همین ها رو میخونن؟
آخه مثلا توی رشته ی ما درصد کمی از رفرنس هایی اصلی می خونن و بقیه از روی و ... میخونن. درباره ژنتیک هم این قضیه صادقه؟

حسان

Well-known member
خیلییییی ممنون ، میخواستم بدونم اونایی که ارشد میدن واقعا همین ها رو میخونن؟
آخه مثلا توی رشته ی ما درصد کمی از رفرنس هایی اصلی می خونن و بقیه از روی و ... میخونن. درباره ژنتیک هم این قضیه صادقه؟

با توجه به روند تغییری سوالات.. در طی سال های اخیر سوالات خیلی ریز طراحی شده بودن به طوری ک فقط با خوندن رفرنس میشد به سوال ها جواب داد...
برای مطالب مفهومی میتونید از سایر کتب موجود هم استفاده کنید اما برای تست های حفظی چون عین خط کتاب میاد باید رفرنس خونده باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا