فرناز جون تستای اکرمی کمن.مولکولیم آبان میخوام شروع کنم...تستاشو از کتابی که انتشارات خانه فرهنگ هست بزنم؟
فرناز جون تستای اکرمی کمن.مولکولیم آبان میخوام شروع کنم...تستاشو از کتابی که انتشارات خانه فرهنگ هست بزنم؟
بچه ها:میخواستم بهتون بگم کتاب تست خیلی مهمه.شاید خودتون دیده یا تجربه کرده باشید که بعضیا ممکنه درسشون خیلی خوب باشه اما تو تست زنی و کنکور خیلی وضعیتشون بده.به نظر من حتما کتابای تست iqb که برای همه ی درسا وجود داره رو ببینید .من خودم کتاب تستای زیادی دیدم و خریدم.اما هیچ کدوم مثل این کتاب کامل نبود مخصوصا پاسخ تشریحی های ژنتیکش.در ضمن همه ی تستای ارشد و دکتری رو به تفکیک مبحث اورده.
خلاصه اینکه حسابی تست زدن و به خاطر سپاری نکاتشو جدی بگیرین.به عنوان نمونه همین امسال که من تو کنکور وزارت علوم شرکت کرده بودم از 20 تا سوال سلولی مولکولی 7تاش مشابه سوال سالای پیش بود.در ضمن تستای دکتری مرتبط با اون مبحث رو هم بزنید.:riz277::smiliess (14):
من ترجمه دلویی رو دارم چند فصل هم خوندم اما عادت نکردم چون واقعا جمله بندیش افتضاحه چندر بار باید بخونی تا تازه دستت بیاد که کجا اول جمله س کجا آخر جمله! شما کدوم ترجمه رو میخونین باهاش راحتین؟
فرناز جون :ایشالا این کتابی که گفتی بهتر از IQB باشه تا بچه ها بیشتر ازش منتفع بشن.در مورد اینکه سلولیش غلط داره موافقم.اما درمورد ژنتیکش(جلد جدیدش که توسی ه و کتاب پاسخنامش جدا از سوالاته)شدیدا باهات مخالفم.من کل کتاب پاسخنامه رو که شاید 500 صفحه بشه خوندم.برای تقریبا تمامی سوالات با ذکر کتابها و حتی فصل کتابها به عنوان منبع توضیح داده شده.حتی به اقتضای برخی سوالات بیش از یک صفحه براش توضیح داده.مهمه ولی نه الان که تازه دارین یه دور کتابا رو میخونید الان روزی 30-50 تا تست خوبه
وقتی بهمن و اسفند سشد مطمئن شدین که مطالب رو یاد گرفتین اون موقع کتاب تست استاندارد رو بردارید و اصولی تست زنی کنید
iqb سلولی و مولکولی سال قبل کلید پاسخش سرشار از غلط و اشتباه بود . نمیدونم امسال تصحیح کنن یا نه
پاسخ ژنتیکش هم غلط داشت و مولف تو بعضی سوالا فقط به خودش زحمت داده بود روی سوال و گزینه رو یک جمله کرده بود و به عنوان پاسخ تشریحی آورده بود! البته چند تا تست هم با جوابهای نجات مهدیه همخونی نداشت
در کل برای سلولی و مولکولی فقط فرهنگ
ژنتیک نجات مهدیه و گزینه بعدی iqb
خیلی ممنون ثواب کردی منو از دست این دلویی نجات دادی به ما هم بگو برای سلولی-مولکولی وبیوشیمی چی خوندی؟ اون کتابهای کوچیک برای کنکور هست اونارو بخونیم به درد میخوره یا باید خیلی مفصل تر بخونیم؟
سلام دوستان ژنتیک :riz304:
یه سوال ازتون داشتم، تا اونجایی که من می دونم سرفصل های کنکور ارشد ژنتیک اینا هستن:
ژنتیک
زیست شناسی سلولی مولکولی
بیوشیمی
زبان
میشه بفرمایید کدوم کتاب و با ترجمه چه کسی و یا رو برا مطالعه می پسندین؟
اون منابع انگلیسی که وزارت رفرنس داده رو، همون کتاب انگلیسیش رو می خونین؟
سلام دوست عزیز
بله موارد امتحانی همین ها هستند... برا اطلاع از رفرنس ها برید ............... اینجا
خیلییییی ممنون ، میخواستم بدونم اونایی که ارشد میدن واقعا همین ها رو میخونن؟
آخه مثلا توی رشته ی ما درصد کمی از رفرنس هایی اصلی می خونن و بقیه از روی و ... میخونن. درباره ژنتیک هم این قضیه صادقه؟
من می خونمbacheha kasi inja az bioshimi dr jafarnejad mikhone