مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fatemeh.njf

New member
سلام سموعیل عزیز
من هم تازه میخوام شروع کنم
خیلی هم خوشحال شدم یه همدرد دیدم!!شما ازچه کتابی شروع به خوندن میکنید؟برنامه خاصی برای خوندنتون دارین؟

بچه ها منم تازه میخوام شروع کنم-همدرد زیاد دارین

fatemeh.njf

New member
سلامتی خبر خاصی نیست ظاهرا یه عده آدم نمیذارن مردم همین طوری برن دانشگاه می خوان کنکور بگیرن بعد یه عده آدم دیگه دارن واسه اون کنکوره درس میخونن شما هم میتونیدکنارمون درس بخونید همین!

حالا ما باید از کجا شروع کنیم؟

حسان

Well-known member

omid9030

New member
کلی وقت نبودم
اما از دیروز زدم تو گوش خودم :black_eyed:
فصل 2 مجید مهدوی + فصل 3 از ژنتیک اکرمی+ 5 صفحه از متابولیسم کربوهیدرات
:smilies-azardl (181

سلام میگم شما کتاب سلولی به جزء مهدوی قبلا خوندین
یعنی اشکال نداره اول مهدوی بخونم بعد رفرنس اصلی رو

fatemeh.njf

New member
به نظرم هنوز خیلی زوده
تازه اوایل اردیبهشت ۹۲ هستیم و کنکور ۹۲ پیش رومونه و معمولا بعد از هز کنکور مطالعه گروهی سال بعد رو میزارن

اگر نه پس بگید خودم مطالعه گروهی ۹۴ و ۹۵ رو هم از الان بزارم که در وقت و زمان بقیه هم صرفه جویی بشه:whistle::33:(شوخی بود)

سلام-این امکان وجود داره که شوخیتون به واقعیت تبدیل بشه؟

fatemeh.njf

New member

حسان

Well-known member
سلام میگم شما کتاب سلولی به جزء مهدوی قبلا خوندین
یعنی اشکال نداره اول مهدوی بخونم بعد رفرنس اصلی رو

من مهدوی رو کامل خوندم... بد نیست برای این که یه تسلط نسبی رو مطالبی که باید بخونی پیدا کنی...

mandy

New member
امروز 6 ص از امری 7 صفحه لودیش جلد 2 و 5 صفحه لودیش جلد یک + زبان تافل دو فصل 504 یک فصل

_30min_

New member
حالا ما باید از کجا شروع کنیم؟
از اونجایی که چقدر در روز وقت دارید و روزی چند ساعت میتونید مطالعه کنید؟
بعد یه برنامه واسه خودتون میریزید....اگه نمیتونید برنامه بریزید میتونید از برنامه دیگران کمک بگیرید.....بعد آخر هر شب میزان مطالعه رو تو سایت گزارش میدی.....بعد کم کم تشویق میشید و وارد یک رقابت دوستانه میشید ...............همین

gen1387

New member
بچه ها من n تومن دادم ج ز وات س س نا رو گرفتم .
پول بود تو دستم خواستم خاک بر سرش کنم که نی دونم کردم یا گل کاشتم.
آخه من وقت کتاب خوندن ندارم (سه شیفت کار + تاهلی و تنبلی و..)
همچین هم حجمشون کم نیست .
یه مقداری خوندم از هر کدوم.

_30min_

New member
بچه ها من n تومن دادم ج ز وات س س نا رو گرفتم .
پول بود تو دستم خواستم خاک بر سرش کنم که نی دونم کردم یا گل کاشتم.
آخه من وقت کتاب خوندن ندارم (سه شیفت کار + تاهلی و تنبلی و..)
همچین هم حجمشون کم نیست .
یه مقداری خوندم از هر کدوم.
با این وضعیت گل نه گگگگگگگلللللللللللللللللللللللللللللللللللل کاشتی
بابا ایول داری.........
بچه نگاش کنید ازشون یاد بگیرید ببینید تو چه شرایطی دارن درس میخونن .تنبلی رو بذارید کنار و شروع کنید به خوندن

gen1387

New member
:4d564ad6:نه بابا اینجوری ها هم که می گی نیست .
آخه ما بچه های علوم مخصوصا اون قدیمی ها که هر دو سال یه بار باید کنکور بدی البته اگه پشتش نمونده باشی دیگه از غول کنکور نمی ترسی(در مجموع شش بار کنکوردادم)
الان فقط یه مشکل کوچولو دارم اون اینکه اولندش تبل شدم دومندش اینکه وقتم کمه:25r30wi:

gen1387

New member
بچه ها اگه قول بدین که دیگه منفی پنفی نباشین میام گزارش می دم و همچین بازارتونو داغ می کنم که همتون n ساعت هر روز درس بخونین . ولی اگه..... اگه بازم منفی باشین دیگه این چند ماه که صبر کردم بسه. و .
یه کاری دست این تاپیکو و انجمن و ..... نمی دم قهر می کنم و می رم تو عزلت واسه دل خودم آواز می خونم .خخخخخخخ
بچه های خوبی باشین باشه. درس:riz277: بخونین امید ما به شما جوانان است.

mandy

New member
سلااااااااممممم امروز ژنتیک یه کم پایه خوندم با 6 صفحه از فصل 6 امری / سلولی لودیش جلد 1 شش صفحه جلد 3 چهار صفحه / بیوشیمی تعادل اسید و باز و بافر با چندتا تست / زبان 1 فصل 504 1 فصل تافل

- - - Updated - - -

مریم منتظر گزارشتم

Maryam.A

Well-known member
عدیییدددددددددددددددددددددددددم چرا زبان نمی خونیییی؟
دیروز یه درس از تافل خوندم اما امروز مهمون داشتیم وقت نشد از اون جایی که بیو رو دوست ندارم اول اونوخوندم دیگه وقت نشد زبان بخونم ماندی افرین خیلی خوب پیش می ری

mandy

New member
دیروز یه درس از تافل خوندم اما امروز مهمون داشتیم وقت نشد از اون جایی که بیو رو دوست ندارم اول اونوخوندم دیگه وقت نشد زبان بخونم ماندی افرین خیلی خوب پیش می ری

این روزا می خونم که احتمالا خواستم برم مسافرت دیگه درس نمی خونم
دوستم توای که معدلت خوب میشه پس حتما می تونی خوب پیش بری آفرین اول قورباغتو قورت دادییاااا منم امروز اول قورباغمو که بیوشیمیه قورت دادم :smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا