fatemeh.njf
New member
سلام سموعیل عزیز
من هم تازه میخوام شروع کنم
خیلی هم خوشحال شدم یه همدرد دیدم!!شما ازچه کتابی شروع به خوندن میکنید؟برنامه خاصی برای خوندنتون دارین؟
بچه ها منم تازه میخوام شروع کنم-همدرد زیاد دارین
سلام سموعیل عزیز
من هم تازه میخوام شروع کنم
خیلی هم خوشحال شدم یه همدرد دیدم!!شما ازچه کتابی شروع به خوندن میکنید؟برنامه خاصی برای خوندنتون دارین؟
سلامتی خبر خاصی نیست ظاهرا یه عده آدم نمیذارن مردم همین طوری برن دانشگاه می خوان کنکور بگیرن بعد یه عده آدم دیگه دارن واسه اون کنکوره درس میخونن شما هم میتونیدکنارمون درس بخونید همین!
حالا ما باید از کجا شروع کنیم؟
کلی وقت نبودم
اما از دیروز زدم تو گوش خودم :black_eyed:
فصل 2 مجید مهدوی + فصل 3 از ژنتیک اکرمی+ 5 صفحه از متابولیسم کربوهیدرات
:smilies-azardl (181
به نظرم هنوز خیلی زوده
تازه اوایل اردیبهشت ۹۲ هستیم و کنکور ۹۲ پیش رومونه و معمولا بعد از هز کنکور مطالعه گروهی سال بعد رو میزارن
اگر نه پس بگید خودم مطالعه گروهی ۹۴ و ۹۵ رو هم از الان بزارم که در وقت و زمان بقیه هم صرفه جویی بشه:33
شوخی بود)
سلام-مرسیسلام فاطمه عزیز.....
خوش آمدی........
برا شروع یه برنامه بریز برای خوندن... رفرنس ها تو یه تاپیک مشخص شده منابع مفید برا ازمون ارشد ژنتیک انسانی
بعدا کم کم شروع کن به خوندن...
ان شا الله موفق باشی:smilies-azardl (113
سلام میگم شما کتاب سلولی به جزء مهدوی قبلا خوندین
یعنی اشکال نداره اول مهدوی بخونم بعد رفرنس اصلی رو
از اونجایی که چقدر در روز وقت دارید و روزی چند ساعت میتونید مطالعه کنید؟حالا ما باید از کجا شروع کنیم؟
با این وضعیت گل نه گگگگگگگلللللللللللللللللللللللللللللللللللل کاشتیبچه ها من n تومن دادم ج ز وات س س نا رو گرفتم .
پول بود تو دستم خواستم خاک بر سرش کنم که نی دونم کردم یا گل کاشتم.
آخه من وقت کتاب خوندن ندارم (سه شیفت کار + تاهلی و تنبلی و..)
همچین هم حجمشون کم نیست .
یه مقداری خوندم از هر کدوم.
عدیییدددددددددددددددددددددددددم چرا زبان نمی خونیییی؟سلام فقط بیوشیمی بخش اسیدامینه تا phi
دیروز یه درس از تافل خوندم اما امروز مهمون داشتیم وقت نشد از اون جایی که بیو رو دوست ندارم اول اونوخوندم دیگه وقت نشد زبان بخونم ماندی افرین خیلی خوب پیش می ریعدیییدددددددددددددددددددددددددم چرا زبان نمی خونیییی؟
دیروز یه درس از تافل خوندم اما امروز مهمون داشتیم وقت نشد از اون جایی که بیو رو دوست ندارم اول اونوخوندم دیگه وقت نشد زبان بخونم ماندی افرین خیلی خوب پیش می ری