مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mandy

New member
من که تا آخر تیر امتحان دارم اگه خدا بخواد از مرداد شروع می کنم اینقدر زود شروع نکنییییددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد من جا موندم خخخخبببببب :65d6a5d6s::sad:

melodi6908

New member
salaam... manaam hastaam!!
valiii ye soal!!shoma kei emtehanatetoon tamoom shodaaan,ke shuru kardiin :(!!
man taze dirooz tamum shodan!
yanii bedune hiich esterahatii shuru kardiin be khundaan??khob sab koniin az 1tir hame hamzaman baham shuru koniim khob !!
tu inhafte harkiii ye barname pishnahad bede ta entekhab koniiim!!badesham ta 1tir kolli hame jam mishano shuru mikoniiim!!!
:( bad migam??
akhe man kheili steres behem vared shod didam hanuz hichii nashode baziya shuru kaardaaan!!
سلام عزیزم
خوش اومدی :riz304:
بعضی از دوستان امتحاناتشون تو تیر هست برا همین الان شروع کردن که جبران او دوره را بکنن
من خودم تا 1 تیر استراحت میکنم
نمیخوام سخت بگیرم که زده شم
راستی یه خواهش
لطفا فارسی تایپ کن . این از قوانین انجمنه :smiliess (3):

farzanee20

New member
به نظر شما اگه بخوام واسه کنکور بخونم وقت میکنم هم برا ژنتیک پایه بخونم هم پزشکی؟؟؟؟؟یا اینکه یکیشو انتخاب کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟

faeghe.hosseyni

New member
به نظر شما اگه بخوام واسه کنکور بخونم وقت میکنم هم برا ژنتیک پایه بخونم هم پزشکی؟؟؟؟؟یا اینکه یکیشو انتخاب کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟

سلام...به نظر من هیچ کدوم رو کنار نذار...چون تا کنکور 93 یکسال وقت داري...اگه پایه ی قوی از این درس داشته باشی حتی اگه از مهر هم شروع کني بازم به جفتش میرسی.
یه چيز ديگه هم هست....این دو بخش خیلی بهم مرتبط هستن.مثلا خیلی از بیماری هایی که تو بخش پزشکی هست باید با علم سیتوژنتیک بفهمی تا درکش برات راحت تر بشه.
و یه چيز ديگه بودجه بندی سوالاست که به همون میزان که پزشکی سوال داره پایه هم داره.
به نظر من هیچ کدوم رو کنار نذار.

melodi6908

New member

میرسی برای هردو
اما به نظرم اونی که بیشتر برات مهمه رو مد نظر بگیر و روش سرمایه گذاری کن
موفق باشید

Mrs.Pink

New member
سلام عزیزم
خوش اومدی :riz304:
بعضی از دوستان امتحاناتشون تو تیر هست برا همین الان شروع کردن که جبران او دوره را بکنن
من خودم تا 1 تیر استراحت میکنم
نمیخوام سخت بگیرم که زده شم
راستی یه خواهش
لطفا فارسی تایپ کن . این از قوانین انجمنه :smiliess (3):

چشم عزیزم.ببخشید...
ولی اینجور که من خوندم ,گویا همشون امتحاناتشون قبل از من تمومیده!!

پس من امیدوارم بااشم,یه نفر اینجاهست که مث من از یک تیر شروع میکنه :4d564ad6:

Maryam.A

Well-known member
سلام سلام خدا قوت
من امروز بدلیل کسالت فعلأ چیزی نخوندم
برنامه هم هرکی برا خودش داره نمیشه بین اینهمه آدم 1برنامه باشه
در هرصورت موفق باشید

s.a2000

New member
سلام بچه ها
میشه بگید برای ژنتیک انسانی چه کتابایی میخونین؟
این منابعی که لینکش هست. منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده. اما من از خیلی از بچه های سالای قبل پرسیدم گفتند که کتابای رفرنس مثل لودیش و لنینجر نخونین...
اما اینطور که من فهمیدم شماها دارین لودیش و لنینجر و امری میخونین. الان گیج شدم که این کار درستی یا نه
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
من هنوز شروع نکردم.قصد دارم از تیر شروع کنم. اما الان نمیدونم چه کتابایی باید بخونم؟؟؟

s.a2000

New member
سلام بچه ها
این منابعی که لینکش هست. منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده. اما من از خیلی از بچه های سالای قبل پرسیدم گفتند که کتابای رفرنس مثل لودیش و لنینجر نخونین...
اما اینطور که من فهمیدم شماها دارین لودیش و لنینجر و امری میخونین. الان گیج شدم که این کار درستی یا نه
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
من هنوز شروع نکردم.قصد دارم از تیر شروع کنم. اما الان نمیدونم چه کتابایی باید بخونم؟؟؟

_30min_

New member
salaam... manaam hastaam!!
valiii ye soal!!shoma kei emtehanatetoon tamoom shodaaan,ke shuru kardiin :(!!
man taze dirooz tamum shodan!
yanii bedune hiich esterahatii shuru kardiin be khundaan??khob sab koniin az 1tir hame hamzaman baham shuru koniim khob !!

tu inhafte harkiii ye barname pishnahad bede ta entekhab koniiim!!badesham ta 1tir kolli hame jam mishano shuru mikoniiim!!!
:( bad migam??
akhe man kheili steres behem vared shod didam hanuz hichii nashode baziya shuru kaardaaan!!
سلام دوست عزیز
اول که ما هم تازه امتحانامون رو تموم کردیم تازه من چندتا از امتحانام مونده که تیر باید بدم بعدشم استرس به خودت راه نده ما کلی وقت داریم ماها هم به صورت کاملا جدی شروع به درس خوندن نکردیم روزی چند ساعتی میخونیم که استارت کار رو زده باشیم نگران نباش همه باهم هستیم

_30min_

New member
خوب بپرسین امسال شرکت کردم..درصدام خوب بوده نسبتا.
همه رو بالای 50% زدم..
منتها زبان رو رسما گند زدم...زیر 50. اصلا نمیدونم چکار کنم.یه راهنمایی درست میخوام.این که چه کتابی..چه استادی..چه آموزشگاهی؟؟؟؟
اگه اینجا نمیتونین اسم ببرین برام پیام خصوصی بذارین لطفا.
ديگه فرصت برای آزمون و خطا ندارم.
دوست عزیز شما که تجربه داریدامری رو چه جوری بخونیم؟؟؟؟؟ از مهر بخونیم میرسیم؟؟؟؟؟؟؟؟/چه نکاتی تو خوندنش باید رعایت بشه؟؟واسه سلولی هم همین طور

_30min_

New member
سلام امروز زیاد نخوندم رفته بودم تفریح:painting::14:
دودرس504+نکته برداری نصف فصل سیتوژنتیک:bunnyearsmiley:

_30min_

New member
سلام بچه ها
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
بهتره ریسک نکنید برید سراغ منابع:smiliess (1): سخت هست اما دیگه خیالت راحته :whistle:منم مثل شما بودم اما وقتی دیدم کسایی هم بودن که با خوندن منابع نتیجه خوبی گرفتن امیدوار شدم:a2d3:
فقط خواهشا از حجم زیاد منابع نترسید هیچ خبری توش نیست:smilies-azardl (181

_30min_

New member
بچه ها کسی در مورد آزمونهای دکتر چیزی شنیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گزینه آزمونا شد سه تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سنا سنجش دکتر

_30min_

New member
وای چرا فیلتر کردن :p7977cujr38iyymsu8:یه جور دیگه مینویسم:thumbsdownsmileyani
دکتر خ_ل_ی_ل_ی
:thumbsupsmileyanim:

faeghe.hosseyni

New member
:)

دوست عزیز شما که تجربه داریدامری رو چه جوری بخونیم؟؟؟؟؟ از مهر بخونیم میرسیم؟؟؟؟؟؟؟؟/چه نکاتی تو خوندنش باید رعایت بشه؟؟واسه سلولی هم همین طور

امسال خیلی ریز از امری سوال داده بودن ، جدول ها...درصد ها. ببینید بودجه بندی سوالا تقریبا اینجوریه که تعداد سوالای 3بخش پزشکی و مهندسی و جهش و ترمیم تقریبا یک اندازه س..به نظر من یه وقت درست و حسابی بذارین برای مهندسی و مشتقاتش!! چون واقعا ارزشش رو داره.
از ابتدای امری شروع نکنید..مبحثی پیش برید بهتره.
اول از مندل و شجره و طرح های توارثی شروع کنین..این مباحث هم راحت و روونه و تابستون خسته تون نمیکنه هم یه جورایی پایه تون قوی میشه..بعدش برید سراغ جهش و ترمیم.
بعد سیتو رو بخونید...سیتو خیلی مهمه..خیلی هم ازش سوال میاد. بهترین کار. اینه که هر بار که یه مبحثی رو خوب میخونید تست هاشو بزنین تا دستتون بیاد چه جور سوالایی میدن

آخرش هم برای من دعا کنین که امسال حتما قبول بشم..اینجوری هم من به آرزوم میرسم، هم اینکه یه رقیب قَدَر روحذف کردین و به مرحله ی بالا تر فرستادین!!!:motat:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا