مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sanaz alizadeh

New member
هنوز واسه آزمونای سنا مطمئن نیستم:65d6a5d6s:
بین سنا و سنجش موندم
یکی کمک کنه؟کدوم بهتره:(50):

من خیلی پرسیدم اکثریت میگفتن سنا ...حواستون باشه ازمونی انتخاب کنید که جامعه اماریش بیشتر باشه که گفتن سنا هم کیفیت سوالاش خوبه هم پاسخنامه ازمون خوبی داره و هم جامعه اماریش بیشتره

faeghe.hosseyni

New member
:)

بچه ها من امسال یه از رضا زاده خریدم به اسم سلولی مولکولی دکتر عبادی بود اما بعدها متوجه شدم این مال یکی از قبولی های ژنتیک شهید بهشتی 91 (خانم ندا منصوری)بود که این بسیار اعصاب خورد کن با جملات بی سروته نامفهوم . خیلی غلط غلوط و درهم بود افتضاح بود. خیلی هم بی محتوا . من پایه خوبی نداشتم بعدها فهمیدم که این چقدر تهی و بی ارزش بوده است .خواهش می کنم موقع خرید جزوات خیلی دقت کنید اشتباه منوتکرار نکنید این روزها بازار وکتاب داغه تو این گرونی ها مواظب باشید کسی شماروبه اشتباه نندازه. چون خودم خیلی ضررکردم جدا از زیان مالی درس سلولی ومولکولی ام خیلی ضربه خورد

از ای زبان رضازاده چي میدونی؟
چه جوری هست؟ توضیح میدی برام؟

farzanee20

New member
سلام یه سوال اونم اینکه به نظر شما منکه الان ترم4 را تمام کردم و رشته زیستشناسی هسم میوتونم امیدی به قبولی در رشته ژنتیک داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟:idea_majidonline:

Maryam.A

Well-known member
سلام رفقا...برای زبان چکار میکنید؟ کدوم استاد..کدوم کتاب؟ من بقیه درسامو بالا میزنم ولی تا دلتون بخواد رو زبان می لنگم!!!
برای زبان غیر از 504 چي توصیه میکنین؟
استاد خوب کیو سراغ دارین؟

سلام طبق گفته بزرگان 504 ، ess ، لزگی

farzanee20

New member
یه سوال دیگه اونم اینکه چه جوری نرم افزار دیکشنری که اینجا دانلود کردم فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

Maryam.A

Well-known member
با کی مشاوره میکنین؟ میشه منم بیام؟ من برای زبان خیلی سردرگم شدم..موندم چکار کنم.
کدوم.استاد بهتره؟
شدیداً به یه آدم کار بلد برای زبان نیاز دارم..کمممممممکککککک!!!!!!

اینجا نباید اسم جایی رو بیاریم،ولی سوالاتونو بگید همه رو می برسم

e-arab

New member
سلام یه سوال اونم اینکه به نظر شما منکه الان ترم4 را تمام کردم و رشته زیستشناسی هسم میوتونم امیدی به قبولی در رشته ژنتیک داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟:idea_majidonline:

بله حتما کار نشد نداره من که ترم6هستم و میخوام شروع کنم اما یه ترم دیگه از درسم مونده و تقریبا از بهمن وقتم کاملا ازاد میشه

farzanee20

New member
راسی این نرم افزار دیکشنری را جه جوری نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟همش ارور میزنه

farzanee20

New member
این بخش دانلود نرو افزار زبان لزگی و اون دیکشنریه کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

e-arab

New member
ژنتیک پایه بهتره یا پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب بستگی داره به علاقه ت
چیزی که من میدونم ژنتیک مولکولی بیشتر از نظر تئوری جلو میره و ژنتیک پزشکی از لحاظ عملی
یکی از استادامون میگفت ژنتیک پزشکی ها تو قسمت های مشاوره و تشخیص سندرم ها و بیماری وراثتی فعالیت دارن

e-arab

New member
میکروبیولوژی چه بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر بود همه سوالاتونو تو یه پست مینوشتید اما بهتره اول ببینید هدفتون برا وزارت علومه یا بهداشت
بهداشت اصلا میکروب جز سر فصل امتحانی نیست برای علوم هم اطلاعی ندارم چه کتابی مناسبه

Mrs.Pink

New member
salaam... manaam hastaam!!
valiii ye soal!!shoma kei emtehanatetoon tamoom shodaaan,ke shuru kardiin :(!!
man taze dirooz tamum shodan!
yanii bedune hiich esterahatii shuru kardiin be khundaan??khob sab koniin az 1tir hame hamzaman baham shuru koniim khob !!
tu inhafte harkiii ye barname pishnahad bede ta entekhab koniiim!!badesham ta 1tir kolli hame jam mishano shuru mikoniiim!!!
:( bad migam??
akhe man kheili steres behem vared shod didam hanuz hichii nashode baziya shuru kaardaaan!!

faeghe.hosseyni

New member
اینجا نباید اسم جایی رو بیاریم،ولی سوالاتونو بگید همه رو می برسم

خوب بپرسین امسال شرکت کردم..درصدام خوب بوده نسبتا.
همه رو بالای 50% زدم..
منتها زبان رو رسما گند زدم...زیر 50. اصلا نمیدونم چکار کنم.یه راهنمایی درست میخوام.این که چه کتابی..چه استادی..چه آموزشگاهی؟؟؟؟
اگه اینجا نمیتونین اسم ببرین برام پیام خصوصی بذارین لطفا.
ديگه فرصت برای آزمون و خطا ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا