reza iravani
New member
salam be hame yeki chan ta manbae dorost darmon morefi kone lotfan:65d6a5d6s:
آخرین ویرایش:
سلام عزیزمsalaam... manaam hastaam!!
valiii ye soal!!shoma kei emtehanatetoon tamoom shodaaan,ke shuru kardiin!!
man taze dirooz tamum shodan!
yanii bedune hiich esterahatii shuru kardiin be khundaan??khob sab koniin az 1tir hame hamzaman baham shuru koniim khob !!
tu inhafte harkiii ye barname pishnahad bede ta entekhab koniiim!!badesham ta 1tir kolli hame jam mishano shuru mikoniiim!!!
bad migam??
akhe man kheili steres behem vared shod didam hanuz hichii nashode baziya shuru kaardaaan!!
salam be hame yeki chan ta manbae dorost darmon morefi kone lotfan:65d6a5d6s:
به نظر شما اگه بخوام واسه کنکور بخونم وقت میکنم هم برا ژنتیک پایه بخونم هم پزشکی؟؟؟؟؟یا اینکه یکیشو انتخاب کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما اگه بخوام واسه کنکور بخونم وقت میکنم هم برا ژنتیک پایه بخونم هم پزشکی؟؟؟؟؟یا اینکه یکیشو انتخاب کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم
خوش اومدی :riz304:
بعضی از دوستان امتحاناتشون تو تیر هست برا همین الان شروع کردن که جبران او دوره را بکنن
من خودم تا 1 تیر استراحت میکنم
نمیخوام سخت بگیرم که زده شم
راستی یه خواهش
لطفا فارسی تایپ کن . این از قوانین انجمنه :smiliess (3):
سلام دوست عزیزsalaam... manaam hastaam!!
valiii ye soal!!shoma kei emtehanatetoon tamoom shodaaan,ke shuru kardiin!!
man taze dirooz tamum shodan!
yanii bedune hiich esterahatii shuru kardiin be khundaan??khob sab koniin az 1tir hame hamzaman baham shuru koniim khob !!
tu inhafte harkiii ye barname pishnahad bede ta entekhab koniiim!!badesham ta 1tir kolli hame jam mishano shuru mikoniiim!!!
bad migam??
akhe man kheili steres behem vared shod didam hanuz hichii nashode baziya shuru kaardaaan!!
دوست عزیز شما که تجربه داریدامری رو چه جوری بخونیم؟؟؟؟؟ از مهر بخونیم میرسیم؟؟؟؟؟؟؟؟/چه نکاتی تو خوندنش باید رعایت بشه؟؟واسه سلولی هم همین طورخوب بپرسین امسال شرکت کردم..درصدام خوب بوده نسبتا.
همه رو بالای 50% زدم..
منتها زبان رو رسما گند زدم...زیر 50. اصلا نمیدونم چکار کنم.یه راهنمایی درست میخوام.این که چه کتابی..چه استادی..چه آموزشگاهی؟؟؟؟
اگه اینجا نمیتونین اسم ببرین برام پیام خصوصی بذارین لطفا.
ديگه فرصت برای آزمون و خطا ندارم.
سلام توی تاپیک منابع یه نگاه بندازیدsalam be hame yeki chan ta manbae dorost darmon morefi kone lotfan:65d6a5d6s:
بهتره ریسک نکنید برید سراغ منابع:smiliess (1): سخت هست اما دیگه خیالت راحتهسلام بچه ها
میشه بگید برای ژنتیک انسانی چه کتابایی میخونین؟
این منابعی که لینکش هست. منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده. اما من از خیلی از بچه های سالای قبل پرسیدم گفتند که کتابای رفرنس مثل لودیش و لنینجر نخونین...
اما اینطور که من فهمیدم شماها دارین لودیش و لنینجر و امری میخونین. الان گیج شدم که این کار درستی یا نه
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
من هنوز شروع نکردم.قصد دارم از تیر شروع کنم. اما الان نمیدونم چه کتابایی باید بخونم؟؟؟
دوست عزیز شما که تجربه داریدامری رو چه جوری بخونیم؟؟؟؟؟ از مهر بخونیم میرسیم؟؟؟؟؟؟؟؟/چه نکاتی تو خوندنش باید رعایت بشه؟؟واسه سلولی هم همین طور