مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سلولی

New member
سلام دوستام یه سوال مهم دارم یکی جواب بده پلیز
واسه سلولی کلیات زیست شناسی حمید نقوی چطوره ؟یا از این بهتر کدومه؟؟

- - - Updated - - -

سلام دوستام یه سوال مهم دارم یکی جواب بده پلیز
واسه سلولی کلیات زیست شناسی حمید نقوی چطوره ؟یا از این بهتر کدومه؟؟
لودیش انتشارات خانه زیست خوبه

shiren

New member
دوستان یه سوال برام پیش اومده معدل تو کنکور بهداشت تاثیر داره آِیا؟؟؟

anital

New member
یه سوال...
کتاب مروری جامع بر ژنتیک نجات مهدیه کتاب خوبیه؟ نکات تستی و اضافی داره یا همون کتاب امری رو فقط خلاصه کرده؟ به نظرتون ارزش خریدن داره؟

و این که بهترین کتاب توی بازار که مجموعه سوالات کارشناسی ارشد ژنتیک رو داره کدومه؟ ( بیشتر منظورم به پاسخ تشریحیه اگه نه که همین سایت هم سوالات رو داره... )

- - - Updated - - -

یه سوال...
کتاب مروری جامع بر ژنتیک نجات مهدیه کتاب خوبیه؟ نکات تستی و اضافی داره یا همون کتاب امری رو فقط خلاصه کرده؟ به نظرتون ارزش خریدن داره؟

و این که بهترین کتاب توی بازار که مجموعه سوالات کارشناسی ارشد ژنتیک رو داره کدومه؟ ( بیشتر منظورم به پاسخ تشریحیه اگه نه که همین سایت هم سوالات رو داره... )

Milad_R

New member
سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم این روزای باقی مونده رو هم خوب بخونید.
میخوام یه توصیه بسیار مهم به همتون بکنم لطفا به همه دوستانتون اطلاع رسانی بکنید.
برای انتخاب شهر گول اسم این شهر و اون شهر رو نخورید و این رو از من داشته باشید هرکس هرجا قبول شده باشه معمولا نمیگه جایی که درس میخونه خوب نیست و سعی داره اونجا رو خوب و قوی جلوه بده.
دوستان بجز تهران و بهزیستی بقیه جاها و شهرای بزرگ همه در یه سطح هستن و تفاوتی با هم ندارن، حتی شهید بهشتی هم اوضاع خوبی نداره. شما اشتباه من رو تکرار نکنید. من شیرازیم و اصفهان رو زودتر زدم با این تفکر که قدیمی تر هست و رویان داره ولی وقتی اومدم همون هفته اول پشیمون شدم. از رویان که حتی اسمش هم نیست تو دانشگاه. نه تنها من بلکه بالای 75 درصد ارشدای اصفهان تو همه رشته ها که از شهرای دیگه اومده بودن پشیمون شدن چون دانشگاه نه استاد داره نه پول و نه حتی یه خوابگاه با امکانات که شما رو ساپورت کنه.یه خوابگاه خودگردان دادن و اینکه تو دفترچه نوشته بودن خوابگاه میدیم دروغی بود برای اینکه بچه های با رتبه خوب رو بکشن اینجا چون شیراز، مشهد و تهران گفته بودن خوابگاه نمیدن. به حرفای دیگران توجه نکنید و بزنید شهر خودتون(البته بجز تهران و بهزیستی). این موضوع به خصوص برای بچه های شیراز، مشهد، اصفهان و یزد که من ازشون اطلاع دارم قابل توجه هست. انتخاب سوم رو بزنید شهر خودتون.
اگر سوالی بود من درخدمتم میتونم بچه های دیگه هم بهتون معرفی کنم تا با صداقت بهتون جواب بدن

پیروز باشید

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

sanaz alizadeh

New member
اقا میلاد مرسی از راهنماییتون،
واقعا بهشتی از بهزیستی پایین تره؟ یعنی بعد بهزیستی شهر خودمونو بزنیم؟ پس بهشتیو کلا نزنیم؟ چون اگه بعد شهر خودمون بزنیم فک کنم فایده داشته باشه اوطوری،

Gene20

New member
درود آقا میلاد
لطفا اگه از کیفیت و سطح و امکانات آزمایشگاهی و درصد های و رتبه لازم برای قبولی دانشگاه یزد اطلاعاتی داری ارائه بده.
ممنون

Milad_R

New member
اقا میلاد مرسی از راهنماییتون،
واقعا بهشتی از بهزیستی پایین تره؟ یعنی بعد بهزیستی شهر خودمونو بزنیم؟ پس بهشتیو کلا نزنیم؟ چون اگه بعد شهر خودمون بزنیم فک کنم فایده داشته باشه اوطوری،

hاینکه بهشتی از بهزیستی پایینتر هست که در اون شکی نیست. من نگفتم بهشتی رو نزنید. از اونجایی که سطحش تفاوت چندانی با شهرای بزرگ دیگه نداره و یا حتی پایینتر هست من اگر باشم شهر خودم رو میزنم. ولی نمیشه به این راحتی از اسم این دانشگاه گذشت. پس یه تصمیم کاملا شخصی هست و بستگی به فرد داره.

Milad_R

New member
درود آقا میلاد
لطفا اگه از کیفیت و سطح و امکانات آزمایشگاهی و درصد های و رتبه لازم برای قبولی دانشگاه یزد اطلاعاتی داری ارائه بده.
ممنون

یکی از همکلاسیای من یک ماه اول یزد بوده و میگه امکانات رفاهیش خوب بوده و بهتر از اصفهان بوده. در مورد سطح علمی هم باید بگم چون مرکز نازایی دارن بچه هاشون اونجا خوب فعالیت میکنن. اطلاعات زیاد دقیقی در مورد اونجا ندارم.

omid9030

New member
سلام
خيلي از بچه هايي كه رتبه برترشدن براي سلولي و مولكولي ج...ز...و....ه ع ...ب....ا ...د....ي رو بهم معرفي كردن.رتبه2‍ژنتيك انساني پارسال برام فرستاده نميدونم واقعا مال ع....ب...ا...د...ي هست يا نه؟؟
كسي ميتونه كمكم كنه

- - - Updated - - -

سلام
خيلي از بچه هايي كه رتبه برترشدن براي سلولي و مولكولي ج...ز...و....ه ع ...ب....ا ...د....ي رو بهم معرفي كردن.رتبه2‍ژنتيك انساني پارسال برام فرستاده نميدونم واقعا مال ع....ب...ا...د...ي هست يا نه؟؟
كسي ميتونه كمكم كنه

zeinab-askari

New member
سلام .دوستان
من یه اتفاق تلخ توی زندگیم افتاده.
حدود 45 روزه درس نخوندم.
به نظر شما امیدی هست که کنکور بدم؟

zeinab-askari

New member
سلام .دوستان
من یه اتفاق تلخ توی زندگیم افتاده.
حدود 45 روزه درس نخوندم.
به نظر شما امیدی هست که کنکور بدم؟

zeinab-askari

New member
سلام میلاد جان خوبی
توی زندگی من یه اتفاق تلخ افتاده.
حدود 45 روزه درس نخوندم.
به نظر شما امیدی هست که آزمون بدم؟

anital

New member
بچه ها ساعت آزمون کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی مشخص شد. 22 خرداد. عصر پنجشنبه ساعت 15

nilofar abi

New member
slm bacheha ye chiz begam konkor khyli fekramo dagon karde gahan nemitunam tamrkoz konam be motalee fekr mikonam tanha man injor sost shodam kasi has ke mano moshavere kone chika konam dame konkor??

saba.k

New member
سلام زینب جان
سعی کن در روزهای پایانی روحیتو حفظ کنی اگه تا قبل از 45روز خوب درس خوندی پس اجازه نده اون اتفاق باعث بشه نتیجه زحماتت از دست بره .
هرکاری که فک میکنی روحیتو عوض میکنه انجام بده
اول روحیتو بدست بیار بعد برو بشین درسارو جمع بندی کن و تست بزن
بنظرم حیفه

irani

New member
امروز فقط تونستم ترجمه رو مرور کنم،
خیلی خوب نبود فقط 3 ساعت خوندم

- - - Updated - - -

امروز فقط تونستم ترجمه رو مرور کنم،
خیلی خوب نبود فقط 3 ساعت خوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا