خیلی ممنون. پس ژنتیک انسانی کی بود؟
پروانه جان ژنتیک هم 5شنبه صبح بود
:rolleyessmileyanim::riz303:
سلام دوستان
اسکولیوز در کدام بیماری و سندرم ها وجود دارد؟
سلام دوستان عزیز
من برا سال 94 کنکور ارشد دارم.میخوام از الان شروع کنم.میخواستم بدونم منابعی که میخوام بخونم خوبن یا نه؟
ژنتیک:امری(ترجمه دکتر یوسفیان)
سلولی:لودیش(من سلولیم متوسطه.مستقیم برم سراغ لودیش یا کتاب دیگه ای بخونم قبلش؟)
بیوشیمی:رفرنس لنینجر(من بیمشیمیم ضعیفه.کتاب از لنینجر تا استرایر خوبه برا شروع؟)
زبانم هم خوبه(از تابستون شروع می کنم)
نظرتون چیه؟
از بین اینها اول بیوشیمی و سلولی رو بخون تموم کن بعد برو سراغ ژنتیک تا ژنتیک برات بهتر تفهیم بشهسلام دوستان عزیز
من برا سال 94 کنکور ارشد دارم.میخوام از الان شروع کنم.میخواستم بدونم منابعی که میخوام بخونم خوبن یا نه؟
ژنتیک:امری(ترجمه دکتر یوسفیان)
سلولی:لودیش(من سلولیم متوسطه.مستقیم برم سراغ لودیش یا کتاب دیگه ای بخونم قبلش؟)
بیوشیمی:رفرنس لنینجر(من بیمشیمیم ضعیفه.کتاب از لنینجر تا استرایر خوبه برا شروع؟)
زبانم هم خوبه(از تابستون شروع می کنم)
نظرتون چیه؟
سلام
ببخشید کسی میدونه که امتحان ژنتیک انسانی خرداد 92 که چند ماه پیش بود کی برگزار شد؟ منظورم اینه که پنج شنبه بود یا جمعه و چه ساعتی؟
امتحان زیست فناوری چی؟
سلام
ببخشید بچه ها یه سوال
صفحه 6 امری
ویرایش 14لیلا یوسفیان
یک جا نوشته ساختا رdnaسال 1959(سه سال بعد از کشف تعداد صحصح کروموزواما کشف شده) یه جا نوشته در سال 1953!
میشه اگه اطلاع دارین بگین کدوم درسته؟
یه سوال.....تو پروکاریوت و یوکاریوت میشه بگید قسمت ترجمه اول mrna میاد یا trna اغازی؟؟؟؟همش تناقض دیدم تو کتابا....
در یوکاریوتها زیرواحد کوچک اول به met-trna متصل شده سپس بر روی mrna قرار میگیرد.اما در پروکاریوتها زیرواحد کوچک به mrna متصل شده سپس f-met-trna به ان میچسبدیه سوال.....تو پروکاریوت و یوکاریوت میشه بگید قسمت ترجمه اول mrna میاد یا trna اغازی؟؟؟؟همش تناقض دیدم تو کتابا....
در یوکاریوتها زیرواحد کوچک اول به met-trna متصل شده سپس بر روی mrna قرار میگیرد.اما در پروکاریوتها زیرواحد کوچک به mrna متصل شده سپس f-met-trna به ان میچسبد
اما من تو کتاب حسن اکرمی دقیقا عکس این چیزی که میگید خوندم!!