مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

M M

New member
شروع کردم برونر کامل رو میخونم. تا نصفش اومدم، از مهماش فقط اعصاب و غدد مونده. تست فعلا نمیزنم، اما دوره میکنم بعضی وقتا.
واسه زبان لزگی و چهارسری active readings رو دارم میخونم. بعد از active میرم سراغ mosaic readings بعدشم متنهای تافل. از لایتنر هم استفاده می‌کنم. به شما هم پیشنهاد میکنم که تا دیر نشده یکی واسه خودتون بسازین و استفاده کنین.

M M

New member
ای بابا.این انجمن فقط با بودن من و شما فایده نداره.
وقت تلف کردنه...:sadsmiley:

چه بدونم والا...اره خیلی فعالیتشون کمه :(

اگه وقت داشتم منم میومدم بحث میکردیم. فعلا که دو هفته اومدم مرخصی بگین شما تا کجا رفتین برنامتون چیه؟

lidalida

New member
منکه خیلی خیلی عقبم..... راستی زبان باجعبه لایترمیخونین؟منم یه جعبه درس کردم 7تاخونه داره لغاتومیچیندمومرورمیکنم.ولی احساس میکنم زیادمفیدنیس.نمیدونم.لزگی کدوم مهارت هستین؟

M M

New member
منکه خیلی خیلی عقبم..... راستی زبان باجعبه لایترمیخونین؟منم یه جعبه درس کردم 7تاخونه داره لغاتومیچیندمومرورمیکنم.ولی احساس میکنم زیادمفیدنیس.نمیدونم.لزگی کدوم مهارت هستین؟

لزگی مهارت 6 رو تموم کردم. یه مهارت لغتش مال افعال+حرف اضافه بود که اصلا" هنگ کردم وسط کار ولش کردم!:dadad4:
میگن لغتی که با لایتنر خونده بشه 100% تو حافظه میمونه ولی من امتحان کردم بعد 4 ماه 90-80 درصدشونو بلد بودم. لایتنر حوصله میخواد، اگه وقت نذاری نمیتونی تأثیرشو ببینی.
قبل از لزگی 504 خونده بودم که تا حدی پشیمونم چون لغتاش تو لزگی بود. اما از طرف دیگه پشیمون نیستم چون لغتاش تو لزگی هست و متن رو بهتر متوجه میشم.
بنظرم واسه زبان فقط باید متن خوند. باید سرعت رو بالا برد. 8 تا مهارت توی کتاب Active توضیح میده که واسه روانخوانی مفیده. اگه بشه امروز ترجمه میکنم میذارم اینجا.

lidalida

New member
دعام کنین :( انشالله هممون موفق بشیم.خیلی میترسم.اخه من مثله شمازیادخوب نخوندم چون ازابان طرحم شروع شدخیلی اوضام دگرگون شدووقتم گرفته شد.امیدوارم بتونم برسونم.

یسنا290

New member
سلام خوش اومدی یسنا/چطوری شدجزومردودین شدی؟! :) ازتجربیاتت به ماهم بگوتادرس عبرتی باشه:black_eyed: مرسی

سلام.ممنون ازشما
من رتبم شد 130 گرایش بهداشت جامعه انتخاب رشته ام در حد دورقمیا بود دوس داشتم شهر خودم درس بخونم که مردود شدم.من پیشنهاد میکنم یه بخش عظیمی از نیروتونو بذارید برا اسفند به بعد.منپارسال آخراش واقعاً کم آوردم واسه همین رتبم کشید بالا.همه چیز به زبان برمیگرده دوستان.اگه زبانتون خوب باشه قبولیتون از پیش تعیین شده اس

یسنا290

New member
سلام یسنا.
خوش اومدی.
امیدوارم ک پای ثابت انجمن باشی.
شروع کردی به خوندن؟

سلام.ممنون از خوش آمدگویی تون
انشاءا.. اگه شیفتام اجازه بده حتماً سر میزنم.
بله شروع کردم اما چون طرحمو توی سی سی یو یه بیمارستان تخصصی قلب شروع کردم همه ی تمرکزم روی قلب بوده
امیدوارم اینجا بیشتر انرژی بگیرم واسه درس خوندن
به امید قبولی همه مون :rose:

lidalida

New member
مرسی ازراهنمایت.انشالله امسال قبول میشین.زبان خیلی سخته

lidalida

New member
راستی شماچطوری لغات زبان بالایترمیخونین؟مثلاامروزاگه لغت جدیدحفظ کنین توردیف اول میزاری بعدفردادوباره...من یکم ایناروقاطی میکنم :( میشه راهنمای کنین

مسعود21

New member
اگه وقت داشتم منم میومدم بحث میکردیم. فعلا که دو هفته اومدم مرخصی بگین شما تا کجا رفتین برنامتون چیه؟
سلام.
نه تا از کتابای برونر رو خوندم البته قلب رو تا نصفه و تنفس رو آخراشم.تقریبا مهمای برونر رو خوندم.بقیشونو میخوام با تست کار کنم.
واسه زبان مهارت 4لزگیم.دارم تست داخلی جراحی میزنم.
و بهداشت رو هم تازه کتاباشو شروع کردم.

مسعود21

New member
لزگی مهارت 6 رو تموم کردم. یه مهارت لغتش مال افعال+حرف اضافه بود که اصلا" هنگ کردم وسط کار ولش کردم!:dadad4:
میگن لغتی که با لایتنر خونده بشه 100% تو حافظه میمونه ولی من امتحان کردم بعد 4 ماه 90-80 درصدشونو بلد بودم. لایتنر حوصله میخواد، اگه وقت نذاری نمیتونی تأثیرشو ببینی.
قبل از لزگی 504 خونده بودم که تا حدی پشیمونم چون لغتاش تو لزگی بود. اما از طرف دیگه پشیمون نیستم چون لغتاش تو لزگی هست و متن رو بهتر متوجه میشم.
بنظرم واسه زبان فقط باید متن خوند. باید سرعت رو بالا برد. 8 تا مهارت توی کتاب Active توضیح میده که واسه روانخوانی مفیده. اگه بشه امروز ترجمه میکنم میذارم اینجا.
آفرین.چقد رو زبانت کار کردی.

ماتاتا

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااام من اینجام.:bunnyearsmiley: ببخشید نتونستم زودتر بیام.آفرین به شماها که لزگی رو شروع کردید من هنوز دارم تافلو میخونم.چون میخوام ویژه شرکت کنم فعلا تمرکزم روی کتاب سی سی یو و آی سی یو تنفسه.برونرها رو هنوز نخوندم .درسنامه ذوالفقاری گرفتم....بچه ها من باید امسال قبول شم البته شما هم همینطور .دوست دارم امسال هممون قبول شیم و از این تایپیک خاطره خوبی توی ذهن داشته باشیم.پس همه با هم برای پیروزی تلاش کنیم واز سختی های مسیر نترسیم.:thumbsupsmileyanim:

ماتاتا

New member
الان شیفتم .به شدت سرما خوردم و حالم زیاد خوب نیست وگرنه بیشتر ازاین بهتون روحیه میدادم . آقا مسعود ،لیدا جون ،mm سرباز با اراده و بقیه دوستان برای همتون آرزوی موفقیت دارم.ووووووی سردمه فعلا خداحافظ.مواظب خودتون باشید.:1dco2x0p1lilzhfpg1t:sarma:

مسعود21

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااام من اینجام.:bunnyearsmiley: ببخشید نتونستم زودتر بیام.آفرین به شماها که لزگی رو شروع کردید من هنوز دارم تافلو میخونم.چون میخوام ویژه شرکت کنم فعلا تمرکزم روی کتاب سی سی یو و آی سی یو تنفسه.برونرها رو هنوز نخوندم .درسنامه ذوالفقاری گرفتم....بچه ها من باید امسال قبول شم البته شما هم همینطور .دوست دارم امسال هممون قبول شیم و از این تایپیک خاطره خوبی توی ذهن داشته باشیم.پس همه با هم برای پیروزی تلاش کنیم واز سختی های مسیر نترسیم.:thumbsupsmileyanim:
ان شاله زودتر خوب شی.
آره بچه ها.ما باید قبول شیم
اگه بخوایم و ارادشو داشته باشیم حتما قبول میشیم.:thumbsupsmileyanim:

مسعود21

New member
سلام بچه ها.
خوبین؟
من ک بعضس وقتا اصلا حس درسم نمیاد.با اینکه میدونم عقبم و باید بخونم.:sadsmiley:

lidalida

New member
سلام منم اینطوریم.الان یکم زبان خوندم میدونم که عقبم بایدبخونم ولی ول کردم اومدم اینجا :((( فچم بدین :( حداقل دعوام کن اقامسعودبرم سردرسم

بالا