مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

مسعود21

New member
سلام بچه ها.
کجایین پس؟:smiliess (11):
حوصلم سر رفت از بس اومدم تو انجمن دیدم خبری نیس ازتون.
البته حق دارین دیگه.سر کار میرین.
مثل من ک بیکار نسیتین شماها.:dadad4:

lidalida

New member
سلام.من میام ولی نمیونم چی بگم اخه زیادنمیخونم :( بهم یه چیزی بگین یه روشی...کلاتمرکزموازدس دادم.انگیزه ندارم....خیلی ناراحتم کمک کنین.تویه چی بگواقامحمدعلی

مسعود21

New member
سلام.من میام ولی نمیونم چی بگم اخه زیادنمیخونم :( بهم یه چیزی بگین یه روشی...کلاتمرکزموازدس دادم.انگیزه ندارم....خیلی ناراحتم کمک کنین.تویه چی بگواقامحمدعلی
سلام لیدا.
خوبی؟
ای بابا فقط ما دو سه نفر باید بهم روحیه بدیم.
بچه های خودمونی خیلی فعال بودن.
درسارو به کجا رسوندی مگه؟

lidalida

New member
متاسفانه زیادجلونمیرم :( اره اعضای اینجاخیلی کمه نمیدونم چرا! من پارسال قرارنبودکنکوربدم ولی بعضی موقاکه میومدم میدیم بچه های کنکورچقدزیادبودن چقدبهم روحیه میدادن خیلی خوشم میومد.حالاکه من مثلاامسال میخام کنکوربدم ازشانسم هیشکی به غیرازتونیس :( توچقدخوندی؟بگوتامنم یکم به خودم بیام

مسعود21

New member
متاسفانه زیادجلونمیرم :( اره اعضای اینجاخیلی کمه نمیدونم چرا! من پارسال قرارنبودکنکوربدم ولی بعضی موقاکه میومدم میدیم بچه های کنکورچقدزیادبودن چقدبهم روحیه میدادن خیلی خوشم میومد.حالاکه من مثلاامسال میخام کنکوربدم ازشانسم هیشکی به غیرازتونیس :( توچقدخوندی؟بگوتامنم یکم به خودم بیام
آره بابا.بچه ها اصلا امثال انگیزه ندارن.
من برونرایی ک فک میکردم مهمتره رو دارم تمومشون میکنم.
دارم یه کم تست داخلی جراحی میزنم.بعدش میخوام برم سروقت بهداشت جامعه.
واسه بهداشت سه جلد لانکستر رو گرفتم ک خیلی حجمش زیاده
لزگی هم ک همچنان مهارت سومش.اصلا زبان رو خوب پیش نمیرم.

مسعود21

New member
نمیدونم این زبان لعنتی چیه ک همش با ماس.
هر چند صفحه ای ک میخونم یه عالمه لغت جدید در میارم.
مخم داره سوت میکشه از لغت خوندن

lidalida

New member
خوشبحالت :( ازکودکان چقدخوندی؟من تقریباکموبیش زیادکودکان میخونم/منم بهداش پارک فک کنم همون لانکستره دارم ولی زیادحجمش زیادنیستااا!!!!/منم زبانوخوب پیش نمیرم میترسم.منم مهارت دومم.خیلیییییییییییی میترسم.میخوام بشینم فقط گریه کنم....همین

مسعود21

New member
من که پارسال نشستم کلی واسه کودکان وقت گذاشتم ونگ خوندم ولی از ده سوالش یه دونه از تو ونگ نبود.خیلی روی کودکان و مادران وقت نذار چون ضریبشون یک هس.و به نسبت بقیه ارزش نداره.
نه کتاب پارک با لانکستر فرق داره.ولی اونم کتاب خوبیه

- - - Updated - - -

من که پارسال نشستم کلی واسه کودکان وقت گذاشتم ونگ خوندم ولی از ده سوالش یه دونه از تو ونگ نبود.خیلی روی کودکان و مادران وقت نذار چون ضریبشون یک هس.و به نسبت بقیه ارزش نداره.
نه کتاب پارک با لانکستر فرق داره.ولی اونم کتاب خوبیه

مسعود21

New member
ولی لیدا ما هنوز خیلی وقت داریم تازه خیلیا هنوز تازه شروع کردن.
واس چی نگرانی اینقد؟

lidalida

New member
جدی میگی؟اخه من میخوام کودکان بدم :( ظریبش4هستش اونوق.چیکارکنم؟ :((((((( دارم دیونه میشم.

مسعود21

New member
ده تا سوال کودکان مارو ک خیلی سخت آورده بود.
تست کودکان جدا حتما بگیر بخون.
خب تو میتونی دیگه.بشین بخون.

lidalida

New member
قبلاهاا دوسداشتم داخلی جراحی بدم ولی دیدم قبولیش سخته و...منصرف شدم کودکان انتخاب کردم.

مسعود21

New member
رو درسایی بیشتر فوکوس کن ک ضریباشون بیشتره.چون اگه ضعیف باشی توی این درسا هیچ فایده ای نداره.

lidalida

New member
باشه چشم..مرسی ازاینکه حداقل توهستی روحییه بدی وامیدوارم کنی :( والانمیدونم چیکارکنم.هرروزکه میگذره بیشترمیگم واای نزدیک شدمن اصلاقبول نمیشم وقت کمه....خیلی میترسم

مسعود21

New member
خب اگه به خودمون نجنبیم همین فرصت هم از دست میره و اونموقع دیگه هیشکار نمیشه کرد.:14:
البته من از خوندن خودم راضی نیستم باید بیشتر تلاش کنم.

بالا