ای بابا.این انجمن فقط با بودن من و شما فایده نداره.
وقت تلف کردنه...:sadsmiley:
چه بدونم والا...اره خیلی فعالیتشون کمه![]()
منکه خیلی خیلی عقبم..... راستی زبان باجعبه لایترمیخونین؟منم یه جعبه درس کردم 7تاخونه داره لغاتومیچیندمومرورمیکنم.ولی احساس میکنم زیادمفیدنیس.نمیدونم.لزگی کدوم مهارت هستین؟
خوشبحالتون..چه خوب.من خیلی عقبم.
سلام خوش اومدی یسنا/چطوری شدجزومردودین شدی؟!ازتجربیاتت به ماهم بگوتادرس عبرتی باشه:black_eyed: مرسی
سلام یسنا.
خوش اومدی.
امیدوارم ک پای ثابت انجمن باشی.
شروع کردی به خوندن؟
سلام.اگه وقت داشتم منم میومدم بحث میکردیم. فعلا که دو هفته اومدم مرخصی بگین شما تا کجا رفتین برنامتون چیه؟
آفرین.چقد رو زبانت کار کردی.لزگی مهارت 6 رو تموم کردم. یه مهارت لغتش مال افعال+حرف اضافه بود که اصلا" هنگ کردم وسط کار ولش کردم!:dadad4:
میگن لغتی که با لایتنر خونده بشه 100% تو حافظه میمونه ولی من امتحان کردم بعد 4 ماه 90-80 درصدشونو بلد بودم. لایتنر حوصله میخواد، اگه وقت نذاری نمیتونی تأثیرشو ببینی.
قبل از لزگی 504 خونده بودم که تا حدی پشیمونم چون لغتاش تو لزگی بود. اما از طرف دیگه پشیمون نیستم چون لغتاش تو لزگی هست و متن رو بهتر متوجه میشم.
بنظرم واسه زبان فقط باید متن خوند. باید سرعت رو بالا برد. 8 تا مهارت توی کتاب Active توضیح میده که واسه روانخوانی مفیده. اگه بشه امروز ترجمه میکنم میذارم اینجا.
ان شاله زودتر خوب شی.سلاااااااااااااااااااااااااااااام من اینجام.:bunnyearsmiley: ببخشید نتونستم زودتر بیام.آفرین به شماها که لزگی رو شروع کردید من هنوز دارم تافلو میخونم.چون میخوام ویژه شرکت کنم فعلا تمرکزم روی کتاب سی سی یو و آی سی یو تنفسه.برونرها رو هنوز نخوندم .درسنامه ذوالفقاری گرفتم....بچه ها من باید امسال قبول شم البته شما هم همینطور .دوست دارم امسال هممون قبول شیم و از این تایپیک خاطره خوبی توی ذهن داشته باشیم.پس همه با هم برای پیروزی تلاش کنیم واز سختی های مسیر نترسیم.:thumbsupsmileyanim: