مسعود21
New member
بخونی ها وگرنهحف باشماسای خدااااااااااااااااااا
شوخی کردم.
موفق باشی.
شب خوش.
بای:smiliess (10):
بخونی ها وگرنهحف باشماسای خدااااااااااااااااااا
سلام.:ad54ad:سلام بروبچ، ما همون سربازی هستیم که داریم تو سربازی میخونیم! هر دو ماه دو ماه میام یه سر میزنم ببینم چه خبره، مث اینکه خبر خاصی نیست اینجا! روحیه آدم بدتر میشه وقتی میاد اینجا!!! نصف بیشتر برونرها رو خوندم. زبان رو هم خوب دارم پیش میرم ولی مهم تر از همه اینه که یه سری تغییراتی داره اتفاق میفته که دست انداز شده تو درس خوندنم. اما همچنان با قدرت به پیش میریم. انگیزه رو نباید پیدا کرد. باید ساخت.
میام پیشتون
سلام.من جزء مردودین محترم پارسال هستم.اما امسال هم میخوام دوباره شرکت کنم.کسی نمیخواد ورود مارو به گروه خوش آمد بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟50):
سلام لیدا.سلام خوش اومدی یسنا/چطوری شدجزومردودین شدی؟!ازتجربیاتت به ماهم بگوتادرس عبرتی باشه:black_eyed: مرسی
راستی واسه زبان چی میخونی؟سلام بروبچ، ما همون سربازی هستیم که داریم تو سربازی میخونیم! هر دو ماه دو ماه میام یه سر میزنم ببینم چه خبره، مث اینکه خبر خاصی نیست اینجا! روحیه آدم بدتر میشه وقتی میاد اینجا!!! نصف بیشتر برونرها رو خوندم. زبان رو هم خوب دارم پیش میرم ولی مهم تر از همه اینه که یه سری تغییراتی داره اتفاق میفته که دست انداز شده تو درس خوندنم. اما همچنان با قدرت به پیش میریم. انگیزه رو نباید پیدا کرد. باید ساخت.
میام پیشتون
خوشم میاد کلا آنلاینی.سلام خسته نباشی.افرینچطوری بود؟سخته؟
آره بابا.باید بخونیمش.نه بابا/کلاانلاین نیستم.هرموق وقت کنم میام. لزگی برامنم سخته.بااین لغتای عجق وجقش! چاره ی نیس بایدخوند.
تست واسه داخلی جراحی میخوام بگیرم.اره یکم سنگینه.ولی به نظرمنم برعکسه من بهترمیتونم ایناروترجمه کنم تاماله لزگیو!!!!!نمیدونم دیگه قضیه چیه![]()
من ای آر اس بهداشت جامعه دارم که اصلا خوب نیس.فک کنم تستای ای آر اس کلا جالب نباشه:smiliess (11):نمیدونم والا.منکه قبلاگفتم نوقابی دارم زیادخوب نیس.ersبگیر سایدخوب باشه.ازبچه های دیگه هم بپرسیم.نمیاااان کهفقط من وشمایم