مطالعه گروهی ارشد پرستاری 94

lidalida

New member
نه شوخی نکن...واقعابه یکی نیازدارم باهام اینکاروبکنه مجبوربشم بازوربخونم... :( ممنونم.باشه چشم.مرسی.توام موفق باشی.شب شماهم خوش

یسنا290

New member
سلام.من جزء مردودین محترم پارسال هستم.اما امسال هم میخوام دوباره شرکت کنم.کسی نمیخواد ورود مارو به گروه خوش آمد بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(50):

lidalida

New member
سلام خوش اومدی یسنا/چطوری شدجزومردودین شدی؟! :) ازتجربیاتت به ماهم بگوتادرس عبرتی باشه:black_eyed: مرسی

M M

New member
سلام بروبچ، ما همون سربازی هستیم که داریم تو سربازی میخونیم! هر دو ماه دو ماه میام یه سر میزنم ببینم چه خبره، مث اینکه خبر خاصی نیست اینجا! روحیه آدم بدتر میشه وقتی میاد اینجا!!! نصف بیشتر برونرها رو خوندم. زبان رو هم خوب دارم پیش میرم ولی مهم تر از همه اینه که یه سری تغییراتی داره اتفاق میفته که دست انداز شده تو درس خوندنم. اما همچنان با قدرت به پیش میریم. انگیزه رو نباید پیدا کرد. باید ساخت.
میام پیشتون

مسعود21

New member
سلام بروبچ، ما همون سربازی هستیم که داریم تو سربازی میخونیم! هر دو ماه دو ماه میام یه سر میزنم ببینم چه خبره، مث اینکه خبر خاصی نیست اینجا! روحیه آدم بدتر میشه وقتی میاد اینجا!!! نصف بیشتر برونرها رو خوندم. زبان رو هم خوب دارم پیش میرم ولی مهم تر از همه اینه که یه سری تغییراتی داره اتفاق میفته که دست انداز شده تو درس خوندنم. اما همچنان با قدرت به پیش میریم. انگیزه رو نباید پیدا کرد. باید ساخت.
میام پیشتون
سلام.:ad54ad:
خسته نباشی سرباز دلاور.
خوبی؟
چه عجب پیدات شد.
آفرین خیلی روحیت خوبه.
تست چیا میزنی؟
همه برونرا رو میخونی یا مهماشو؟

مسعود21

New member
سلام.من جزء مردودین محترم پارسال هستم.اما امسال هم میخوام دوباره شرکت کنم.کسی نمیخواد ورود مارو به گروه خوش آمد بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(50):

سلام یسنا.
خوش اومدی.
امیدوارم ک پای ثابت انجمن باشی.
شروع کردی به خوندن؟

مسعود21

New member
سلام خوش اومدی یسنا/چطوری شدجزومردودین شدی؟! :) ازتجربیاتت به ماهم بگوتادرس عبرتی باشه:black_eyed: مرسی
سلام لیدا.
بالاخره مهارت سوم لزگی رو تموم کردم.:25r30wi:

- - - Updated - - -

میام پیشتون
راستی واسه زبان چی میخونی؟

lidalida

New member
نه بابا/کلاانلاین نیستم.هرموق وقت کنم میام. لزگی برامنم سخته.بااین لغتای عجق وجقش :)! چاره ی نیس بایدخوند.

مسعود21

New member
نه بابا/کلاانلاین نیستم.هرموق وقت کنم میام. لزگی برامنم سخته.بااین لغتای عجق وجقش :)! چاره ی نیس بایدخوند.
آره بابا.باید بخونیمش.
ولی به نظر من لزگی اینقد لغت داره ک نیاز به خوندن کتابای دیگه نباشه.
اینطور نیس به نظرت؟

lidalida

New member
بله اینطوره.ولی به نظرم تافلم خوبه.من بعضی موقااونم میخونم.

مسعود21

New member
تافل واقعا مشکله.
بیشتر متن های آخر هر درسی.نمیتونم متناشو خوب ترجمه کنم.
من ک چهار تا درسشو خوندم.فعلا گذاشتمش کنار.

lidalida

New member
اره یکم سنگینه.ولی به نظرمنم برعکسه من بهترمیتونم ایناروترجمه کنم تاماله لزگیو!!!!!نمیدونم دیگه قضیه چیه :)

lidalida

New member
نمیدونم والا.منکه قبلاگفتم نوقابی دارم زیادخوب نیس.ersبگیر سایدخوب باشه.ازبچه های دیگه هم بپرسیم.نمیاااان که :( فقط من وشمایم

آخرین ویرایش:

مسعود21

New member
نمیدونم والا.منکه قبلاگفتم نوقابی دارم زیادخوب نیس.ersبگیر سایدخوب باشه.ازبچه های دیگه هم بپرسیم.نمیاااان که :( فقط من وشمایم
من ای آر اس بهداشت جامعه دارم که اصلا خوب نیس.فک کنم تستای ای آر اس کلا جالب نباشه:smiliess (11):
آره بابا هیشکی نمیاد.
حتی ماتاتا هم دیگه نیستش.
یه سری بچه ها چند وقت پیش تو انجمن بودن خیلی هم خوب میخوندن ولی یهویی غیبشون زد.

مسعود21

New member
ای بابا.این انجمن فقط با بودن من و شما فایده نداره.
وقت تلف کردنه...:sadsmiley:

بالا